Deste Katina

Eğer görmek istediğin kişi eski sevgilin ise evet onunla karşılaşacaksın... Hoşçakal...

teşekkür ederim emeğine sağlık canım..ama bu sorum için hani tekrar açamıo musun kart??biliorum fazla ısrarcı oldum da aşk acısı işte kusura bakma sende..

Merhaba rica etsem bana da bakar mısın..

Nilgün

17/06/1982

İkizler...

Teşekkürler...

Sevgili Nilgün,

Mutlu huzurlu bir evliliktesin ancak eksikliğini hissettiğin birşeyler var.
Özlemini duyduğun bir duyguyu şu sıralar yaşaman muhtemel görünmekte...Güçlü biri olarak görüyorum seni... Fakat fazla kararsızsın...Son anda verdiğin karardan ani dönüş yapabiliyor bu defa da pişman oluyorsun... Bir kayıp söz konusu ve dikkat etmen konusunda uyarıyor kartlarım... Hedeflediklerine de zor da olsa ulaşacaksın..Hoşçakal...

teşekkür ederim emeğine sağlık canım..ama bu sorum için hani tekrar açamıo musun kart??biliorum fazla ısrarcı oldum da aşk acısı işte kusura bakma sende..

Önemli değil...Hepimizde var aşk acısı..Bu acı insanı olgunlaştırır... Eğer okuduğunu iyi anlarsan acını hafifletmeye yetecek anahtar sözcüğü bulacaksın...Hoşçakal.

Teşekkür ederim yorumun için,umarım hedeflediklerime ulaşırım ama şu kayıp olayını merak etmedim değil:26:

Çok sağol tekrar..

Arkadaşımın adına teşekkür ederim.
Son olarak da eşime baktırmak istiyorum. Tabi bakmak istersen. Belki bakarsın diye bilgilerini yazıyorum.
Adı:Ömer
D.tarihi:24.08.74
Ona da maddi manevi bakabilirsen sevinirim. Bir de bizim evliliğimiz nasıl gidecek?

Çok başını şişirdim ama bu son.

Benim başıma birşey olmaz da psikolojiniz benim sözlerimle ilişkiliyse şayet sizin içinizi şişirebilir..Evliliğinizde bir bitiş görünmüyor.Sadece her evde olabilecek sorunlar var ve siz biraz fazla duygusal yaklaşıyorsunuz..Eşiniz sizden uzun boylu gösterişli sempatik bir bey ve kıskançlığınız temel sorununuz...Bence siz dişi olduğunuzu ve yuvanızın sizin elinizde olduğunuzu hatırlayın.Hoşçakalın...Mutlu günler...

Erhabalar adım Ebru
dogum tarihim 04.10.1980
burcum terazi
şimdiden teşekkürler

Sevgili Ebru,
Nereye kadar devam ettireceğini düşünüyorsun hırslı tutumunu...
Öfkelisin kırgınsın ama anlayanın yok...Erken yatıp yorgun uyanıyorsun,bazen kabuslar yüzünden uyuyamıyorsun..Hiç sebebini kendine sorup da objektif olarak eleştirdin mi kendini...
Denemelisin...
Kendini kandırmayı bırak gerçekçi ol.Çok gözyaşı ve ruhsal sancılar var sebebi dedikodular laf kalabalıkları...Tıka kulaklarını önüne bak... Kendini ezdirme...Kimseyi de ezme...Kendine şans ver ...Dengeli günler..Hoşçakal

Sevgili Duyguunver,
Ne varsa aradığın çok yakınında aslında ama açıp gözünü bakmıyorsun kapatıyorsun kapılarını,kilitliyorsun kendini karanlığa...
İçim karardı, hep bi karamsarlık hep bi üzüntü...
Masa başı işi görünüyor sana , önce bir terfi sonrasında da başarını kanıtladığında da büyük bir aşk...Ancak kafan karışabilir..Çünkü sen ne zaman yeni biri olmak istesen biri çıkıp hayır diyor ve dengen alt üst oluyor..Unutma sen başaksın...
Herşeyden önce kendini anlamalı,kendine inanmalısın...Hoşçakal.

Tesekurler yorumların için gercekten bu aralar çok sıkılıyorum hiçbirşeyden memnun olmuyorum isten yana da çok sıkılıyorum işle eilgili bidegisiklik su sıralar var mı

Sevgili Kbra90 ,
Sana zarar vereceklerini düşündüğün herkese asisin..Ben bilirim ben yaparım ben ederim diyorsun,kendine güvenmen çok güzel ama asi olmak çok başka birşey. Biraz kendine çeki düzen ver...
Siyah ne var şuan üzerinde bilmiyorum ama enerjin diplere inmiş...Bir süre yeşil ağırlıklı giyinmeni öneriyorum.Yanlış bir karar vermek üzeresin kararlarını gözden geçirmeni söylüyor kartlar...
Şuan iletişimde olmadığın birinden bir haber alacaksın sabırlı ol iyi alametler var.. Hoşçakal...

Tesekurler yorumların için gercekten bu aralar çok sıkılıyorum hiçbirşeyden memnun olmuyorum isten yana da çok sıkılıyorum işle eilgili bidegisiklik su sıralar var mı

Kendine şans vermeden hiç birşey düzelmeyecek...Senin elinde yani..İyi düşün iyi olsun...Hoşçakal..

merhaba ;

banada bakarmısın adım:hande
doğum tarihim:09.05.1987
burcum:boğa

şimdiden teşekkürler.

Sevgili Hande,
Çok fazla nazar var üzerinde...Biraz dua etmeye ne dersin...Üzerindeki ağırlık tamamen nazarla bağlantılı.Çok dikkat çeken birisin fakat çok küskünsün...Umutların çöpe gitmiş... İnsanlar yalan söylemiş, sana inanmamış bir sürü kargaşanın içinde ordan oraya koşturuyorsun...

Sana tavsiyem sakın intikam duygularına kapılma... Çünkü sonuç kartların diyorki;
Çok güzel bir yola girecek gerek maddi gerek manevi bütün herşey çok iyi olacak... Çektiğin sıkıntıların sadece mutluluk için baştan ödenen bedel olduğunu göreceksin...
Hoşçakal.

Merhaba

ben Hamide, 06,10,1978 terazi burcuyum

teşekkürler

Sevgili Hamide ,
Öncelikle bir çocuk problemi görmekteyim...Seni biraz üzüyor ...Ama sen sorumluluklarını bildiğin için seni zorlasa da çok çıkmaza sokmaz hatta daha da kuvvetli biri yapar.Bilgelik kartı çıktı sana...Tecrübelerini kullan yabana atma derim...Ve vakti gelmiş sıkıntıları çöpe atmanın...Hadi bakalım bundan sonrası sende..İnan ve yola devam et... Hoşçakal.

süpersiniz ya çok teşekkür ediyorum evet bi çocuk istiyorum ve sabırla bekliyorum hayırlısı inşallah tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…