Eğer görmek istediğin kişi eski sevgilin ise evet onunla karşılaşacaksın... Hoşçakal...
Merhaba rica etsem bana da bakar mısın..
Nilgün
17/06/1982
İkizler...
Teşekkürler...
teşekkür ederim emeğine sağlık canım..ama bu sorum için hani tekrar açamıo musun kart??biliorum fazla ısrarcı oldum da aşk acısı işte kusura bakma sende..
Sevgili Nilgün,
Mutlu huzurlu bir evliliktesin ancak eksikliğini hissettiğin birşeyler var.
Özlemini duyduğun bir duyguyu şu sıralar yaşaman muhtemel görünmekte...Güçlü biri olarak görüyorum seni... Fakat fazla kararsızsın...Son anda verdiğin karardan ani dönüş yapabiliyor bu defa da pişman oluyorsun... Bir kayıp söz konusu ve dikkat etmen konusunda uyarıyor kartlarım... Hedeflediklerine de zor da olsa ulaşacaksın..Hoşçakal...
Teşekkür ederim yorumun için,umarım hedeflediklerime ulaşırım ama şu kayıp olayını merak etmedim değil:26:
Çok sağol tekrar..
Sevgili Chloes ,
Arkadaşın İlknur'un evvela şuanki durumunu sorarak bi ön sezi oluşturdum..Evli değil ve artık evlenmek istiyor.Fakat hayatını adayacağı mükemmel adam yok..Çünkü karşılıklı hatalar ve sukoyvermeler bu işleri bozmuş.Ancak bir barışma kararı alınıyor..Gururlu bir hanımefendi ve aslında tek istediği mutlu huzurlu bir aile kurmak ...Çok iyi bir anne olacağından da şüphemiz yok fakat öncelikle kendini ruh durumundan kurtarmalı silkelenmeli ve asıl benliğine ulaşmalıdır...Tavsiyem gece yatmadan önce son derece kısık bir sesle kendine telkinler vererek karamsarlığı kovmasıdır..
Şuanda bi durgunluk dönemidir. Bu da gezegensel değişimden dolayı görülen etkidir .Birçok insanın şuan ben de dahil olmak üzere iç sıkıntısı söz konusudur.İş konusuna gelince,bir yerden başlarsa gerisi gelecektir.Cesaret edip bir adım atmalı,ha gayret...
Güçlü günler...Hoşçakalın.
Arkadaşımın adına teşekkür ederim.
Son olarak da eşime baktırmak istiyorum. Tabi bakmak istersen. Belki bakarsın diye bilgilerini yazıyorum.
Adı:Ömer
D.tarihi:24.08.74
Ona da maddi manevi bakabilirsen sevinirim. Bir de bizim evliliğimiz nasıl gidecek?
Çok başını şişirdim ama bu son.
Erhabalar adım Ebru
dogum tarihim 04.10.1980
burcum terazi
şimdiden teşekkürler
Sevgili Ebru,
Nereye kadar devam ettireceğini düşünüyorsun hırslı tutumunu...
Öfkelisin kırgınsın ama anlayanın yok...Erken yatıp yorgun uyanıyorsun,bazen kabuslar yüzünden uyuyamıyorsun..Hiç sebebini kendine sorup da objektif olarak eleştirdin mi kendini...
Denemelisin...
Kendini kandırmayı bırak gerçekçi ol.Çok gözyaşı ve ruhsal sancılar var sebebi dedikodular laf kalabalıkları...Tıka kulaklarını önüne bak... Kendini ezdirme...Kimseyi de ezme...Kendine şans ver ...Dengeli günler..Hoşçakal
Tesekurler yorumların için gercekten bu aralar çok sıkılıyorum hiçbirşeyden memnun olmuyorum isten yana da çok sıkılıyorum işle eilgili bidegisiklik su sıralar var mı
merhaba ;
banada bakarmısın adım:hande
doğum tarihim:09.05.1987
burcum:boğa
şimdiden teşekkürler.
Merhaba
ben Hamide, 06,10,1978 terazi burcuyum
teşekkürler
Sevgili Hamide ,
Öncelikle bir çocuk problemi görmekteyim...Seni biraz üzüyor ...Ama sen sorumluluklarını bildiğin için seni zorlasa da çok çıkmaza sokmaz hatta daha da kuvvetli biri yapar.Bilgelik kartı çıktı sana...Tecrübelerini kullan yabana atma derim...Ve vakti gelmiş sıkıntıları çöpe atmanın...Hadi bakalım bundan sonrası sende..İnan ve yola devam et... Hoşçakal.
süpersiniz ya çok teşekkür ediyorum evet bi çocuk istiyorum ve sabırla bekliyorum hayırlısı inşallah tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?