- Konu Sahibi kazandibi3434
-
kızlar neler yaşadım neşer hepsini paylastım sizinle nasıl canım yandı okuyanlar bilirler..dün işten cıktım nasıl uzuntuluyum nasıl canım yanıo ağlaya ağlaya yürüdüm eve geldim belki 3 saat yürümüşümdür o kadar şeyler düşündümki emeklerim ortada bırakılmışlığım güvenimin bitmesi bi kadını yaralayan bi çok şey ve aklımdan gitmiyodu ..dersaneme kendimi veremiyodum ders çalışamıyodum buram buram yaşıyodum terkedilmeyi..neyse dün işyerinde bütün kullanıcı adımı sıfırlamışlar bende hattımı değiştirdim ama kıramamıştım o hattı nedense içim el vermiyordu çünkü ..eski hattı taktım şifrelerim ona gelicekmiş müdürüm öyşe söyledi açık unutmuşun dedimya canım öyle bi yanıyodukı ofisin balkonuna çıkıp çıkıp kimeseler acımasın diye gizlice ağlıyordum ben değildim sanki o halde hat aklıma bile gelmedi dediğim gibi takılı kalmış eve geldim geç bi saatte ağlaya ağlaya uyumuşum telefon çalıyo gece 1 uyanıp baktım bi numara ama sadece sesimi dinliyor efendim diyip kapadım bidaha aradı tekrar ses vermeyince telefonu tamamen kapadım sakınlestırıcı almıstım zaten acılarımı hıssetmemem gerekıodu sabah kalktım hayalmıydı dıye bı baktım aranmısım gercekten neyse ablam benım türkcel bayii aradım dedımkı abla şu numara kıme aıt kımlık bılgılerını soyledı ılk ıkı rakam olarak bılıyordum bu beni terkeden sevgili tam bir buçuk ay oldu
şimdi sizlerin desteği çok önemli benim için ne yapmalıyım hattı kapadım açmadım zaten onu hala seviyorum ama ou affedemıyorum aradı ya en azıda aklında oldugum ıcın rahatladım ama onunlada konusamam hem cok kırgınım hemde vicdanını rahatlatmak ıstemıyorum ...fikirlerinizi beklıyorum teşekkürler şimdiden..sizi seviyorum tanımasamda:)
canının acısını anlıyorım kolay değil sadece sabır sabırlı ol acın daha taze ama önünde daha çok yolun var unutacaksın hayatına devam edeceksin o olmadan da dönüyor dünya sonuçta şunu unutma bu acılar seni olgunlaştırıyor
Turkcell bayileri telefon numarasını verince kimlik bilgilerini veriyor mu?
Aaaaa çok yanlış bir iş değil mi yav?
Konunuza gelince,eski sevgiliniz aramış,siz de barışmak istiyorsanız arayıp konuşun,beklemeyin bence. Çok üzülmüşsünüz.
ablam bayii canım onun dukkanı var sadece kımlık bılgılerının ılk ıkı harfını goruo atıorum ısım soyısımın ılk ıkı harfı anne babanında öle normalde yasak verılmezde ablam olduğu için verdi
Neyse....
Madem bu kadar acı çekiyorsunuz yerinizde olsam ben de sevgilimi arar,barışırdım.
Hayat çok kısa,ne kadar güzel yaşasak o kadar iyi.
canım benım o aradı ama sadece sesimi dinledi numarasını bıle degıstırmıs bu benım numaram falan da demedı ben ogrendım sadece ben aramam benı yok yere terkettı bıde ustune arayamam sadece onun bu aramasında tepkım nasıl olmalı ben telı kapadım dogrumu yanlısmı yaptım bılemıyorum kendınızı benım yerınıze koymanızı ıstıorum sızler neler yapardınızen saglıklı bısekılde davranamıorum kı
canım bu noktada senin ne düşündüğün ne hissetiğin çok önemli...5 yıllık ilişkinin bittiğini ve çok üzüldüğünü biliyorum detayı çok bilmiyorum şimdi önemli olan onun ayrıldıktan sonra nasıl bi tavır serğilediği ne biliym ayrıldıktan sonra seni kıracak bişey yaptımı senin istemediğin şeyleri ve nasıl bi zamanda niye terkkettiği herşey yolunda giderken kendi sebepsiz mi terk etti gibi..
ilişkini değil sevgilinin yaptıklarını düşün sonuçta 5 yılda ne anılar birikir ve 5 yıllık ilişki 1 şansı daha hak eder ama sevgilin bu şansı hakediyor mu önemli olan buu...
canım yazdıgım konuda var bunlar oku ondan sonra bana bıseyler sole ınan kendım dısında ıkıncı bırının fıkrıne cok ıhtıyacım var okursan anlıcaksın
okudum canım tüm konularını;bence 1 şans daha verilebilir birden kestirip atmış ilişkinizi ama bakmış sensiz hayatın bi anlamı yok facedeki arkadaşlarının hiç biri senn yerini dolduramıyor oda geri dönmüş sana bu ayrı kaldığı sürede sensiz yapıp yapamayacagını tarttı ve yapamadığının farkına vardı kürkçü dükkanı hesabı...tabi bu şansı vermeden önce adam gibi konuşup niye böyle davrandığını anlatması gerek ve pişmanlığı gözünden okunmalı zaten hissedersin sen bunu....
sonuçta çok uzun bi ilişki ya ben bi şans verilmesinden yanayım yılların emegi var en azından oturup konuşulmalı
ablacım aradı şimdi diyokı unutamazsın sende cok canın yanar ama ugrassın bıraz burnu surtsun sensızlıgı ona yasat oda yapamaz ne kadar durumun ıyı olursa olsun hayatın ne kadar ıyı olursa olsun canın hep yanar hep bı yanın eksık olur dedı ama sakın surundurmedende affetme dedı
bende ablana katılıyorum uzun ilişki ve kızlar daha duygusal çok canın yanar sadece ugraşsın biraz sürünsün sen kaçgündür allah bilir neler çekiyorsun ne kadar üzülüyorsun oda üzülsün
evet sımdılık telefonum kapalı olsun bı sure oda arayıp ulasamasın sonrasını zamana bırakıcam galıba hep aılesı ıcın bıseler yapmaya calıstı bırazda benım ıcın ugrassın hayatının ıcınde benı nereye koydugunu söyledıklerıyle değil yaptıklarıyla gostersın
çok haklısın biraz çaba göstersin bi sevgiyi bulmak aşkı yakalamak çok zor bu kadar kolay vazgeçtiyse kazanmasıda zor olsun ki kıymetini anlasın iyice...zamana bırakmak en iiyisi bakalım neler yapacak inaşşah seni mutlu eden şeyler yapar:)
hayılrısıysa olsun dıyorum sımdı hayırsızsa bıtsın herkes acısını yasasın benı kaybettıgını anlasın bana neler soyledıgını hıc unutmıcam sımdı bırazda oturup o dusunsun
evet hayırlısıysa olsun bazen bizim isteklerimiz hayırlı olmayabiliyo...düşünsünnn inşşşallah sana yaşattıklarının çok daha fazlasını yaşar çünkü sen çok üzülüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?