- Konu Sahibi kazandibi3434
-
inanıyorum yaşıyo çünkü o telefon dün gece boşuna çalmadı..ama ne yazık ya ben bu adama delıler gıbı tapıyodum sımdı aşktan bahsedebılırdık oysa herseyı bı anda nasılda mahvetti hangı bırıne ağlıyım kendını benı bu hallere düşürdüğünemı onca gıden emekleremı.
ya ben şuan ne hissediyorsam sende onu hissediyorsun...bilmyorum ki hangisine yanalım giden emekler mi harcanan yıllar mı yoksa geriye kalan anılar mı....bencede boşuna çalmadı dayanamadı demekki aradı bakalım devamı nasıl gelecek
bilmem telefonum suanlık kapalı actıgımda goruruz bı sure eskı hattı acmayı dusunmuorum
üzme kendini lütfen...bencede bi süre açma kaçan kovalanır her zaman dogrudur ama çokta uzakma arayı tamamen vazgeçmsine neden olmayalım arada senden haber alması iyi olur...
yok o benden vazgecemez zaten gecıceksede gecsın daha kotu olmam heralde zaten acı cekıodum ben hıc bısey yapmadım benım ona yaptıgımı kımse aılesıne yapmaz onun daha ıyı gunlerı bunlar beklıodum acıcaksı aramasını hep ama bukadar cabuk degıldı bosver vazgecersede vazgecsın bı kere vazgecmıstı zaten bundan sonrası öldürmez benı ıcımdekı onu öldürür sadece top onda sımdı içimdekı yerını kendı belırlesın benım yerımıde
yok o benden vazgecemez zaten gecıceksede gecsın daha kotu olmam heralde zaten acı cekıodum ben hıc bısey yapmadım benım ona yaptıgımı kımse aılesıne yapmaz onun daha ıyı gunlerı bunlar beklıodum acıcaksı aramasını hep ama bukadar cabuk degıldı bosver vazgecersede vazgecsın bı kere vazgecmıstı zaten bundan sonrası öldürmez benı ıcımdekı onu öldürür sadece top onda sımdı içimdekı yerını kendı belırlesın benım yerımıde
ya aşkta sevgililer birbirnden vazgeçtiğinde yani ayrıldığında barışınca eskisi gibi olunur mu sence?yada daha mutlu olunabilinir mi
Tatlım kapat o hattı dicem ama bizim aklımız ister istemez kalıyor yani benimde böyle durum vardı kıramadım hattı hala duruyor kapalı bi şekilde arada geliyorlar açıyorum falan :/
ya olaılırlıyolar bazen anlıolar bırbırlerı ıcın ne oldugunu benım cok yakın bı kız arkadasım var cocuk yapmadıgını bırakmadı terkettı ama nasıl bı terketme bızımkı gıbıde degıl defol gıt ıstemıyorum yapıstın yakama demeler kı kızın gururunu cok fena ıncıttı 1 yıl sonra o cocugun bı donusu vardıkı anlatamam bıtık remen oyle bı pısmankı kızın gonlunu almak ıcın kac takla attı kasımın 9 unda dugunlerı var az once onu aradım konusuoduk naptın gelınlık bulabıldınmı dıye:)
arayacağını biliyordummm daha çok arar...
canım konularını okudumda anlamadım ya yani bu çocuk ailesi için terk etti seni desem ama hemen kendini face.lere yeni arayışlara atmış oyüzden öle diyemiyorum galiba ayrılmak istemiş ama yapamamış kimsede senin yerini tutamamış ama başka nosu olması kötü gerçekten o no ile neler yapıyo bilinmez benzer şeyleri bende yaşıyorum sadece şunu biliyorumki dersini almalı yoksa yine yapar
Konularını okudum.
Öncelikle geçmiş olsun dilerim.
Sakın arama ve eğer seninle 'konuşmak' için ararsa da tersle.
Uzun zamandır hayatını zehir etmiş anlaşılan.
Seni unutamıyor ve geri dönmek için fırsat kolluyor bence...
Umarım Allah'ım gönlüme göre verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?