desteğiniz çok önemli sizleri tanımasamda ..

ya ben şuan ne hissediyorsam sende onu hissediyorsun...bilmyorum ki hangisine yanalım giden emekler mi harcanan yıllar mı yoksa geriye kalan anılar mı....bencede boşuna çalmadı dayanamadı demekki aradı bakalım devamı nasıl gelecek

bilmem telefonum suanlık kapalı actıgımda goruruz bı sure eskı hattı acmayı dusunmuorum

üzme kendini lütfen...bencede bi süre açma kaçan kovalanır her zaman dogrudur ama çokta uzakma arayı tamamen vazgeçmsine neden olmayalım arada senden haber alması iyi olur...

yok o benden vazgecemez zaten gecıceksede gecsın daha kotu olmam heralde zaten acı cekıodum ben hıc bısey yapmadım benım ona yaptıgımı kımse aılesıne yapmaz onun daha ıyı gunlerı bunlar beklıodum acıcaksı aramasını hep ama bukadar cabuk degıldı bosver vazgecersede vazgecsın bı kere vazgecmıstı zaten bundan sonrası öldürmez benı ıcımdekı onu öldürür sadece top onda sımdı içimdekı yerını kendı belırlesın benım yerımıde

böyle düşünmen çokkk güzel haklısın bi kere vazgeçti zaten acıtacagı kadar acıttı canını...inşallah hayırlısı neyse o olur

Tatlım kapat o hattı dicem ama bizim aklımız ister istemez kalıyor yani benimde böyle durum vardı kıramadım hattı hala duruyor kapalı bi şekilde arada geliyorlar açıyorum falan :/

ya aşkta sevgililer birbirnden vazgeçtiğinde yani ayrıldığında barışınca eskisi gibi olunur mu sence?yada daha mutlu olunabilinir mi

ya aşkta sevgililer birbirnden vazgeçtiğinde yani ayrıldığında barışınca eskisi gibi olunur mu sence?yada daha mutlu olunabilinir mi

ya olaılırlıyolar bazen anlıolar bırbırlerı ıcın ne oldugunu benım cok yakın bı kız arkadasım var cocuk yapmadıgını bırakmadı terkettı ama nasıl bı terketme bızımkı gıbıde degıl defol gıt ıstemıyorum yapıstın yakama demeler kı kızın gururunu cok fena ıncıttı 1 yıl sonra o cocugun bı donusu vardıkı anlatamam bıtık remen oyle bı pısmankı kızın gonlunu almak ıcın kac takla attı kasımın 9 unda dugunlerı var az once onu aradım konusuoduk naptın gelınlık bulabıldınmı dıye:)

Tatlım kapat o hattı dicem ama bizim aklımız ister istemez kalıyor yani benimde böyle durum vardı kıramadım hattı hala duruyor kapalı bi şekilde arada geliyorlar açıyorum falan :/

herseyın bı anda olmasını bekleyememkı kendımden zaten cunku 5 seneyı bı ayda atmam mumkun degıl

ya niye hep erkekler terkediyr hiç bi kızın ayrıldıgını görmedim ben:)ya barışırsın yine yürümez yada birbirinin değerini anlarsın mükemmel olur herşey arkadaşınnın ki öyle olmuş çokk sevndim arkadaşının adına sevgiliside gönlünü alabildiğine dua etsin:)))

arayacağını biliyordummm daha çok arar...

bugun ne dusundum canım bılıomusun hanı ben zaman verım sana sen arayana kadar aramam o zamana kadar dusun demıstım buda dusundum ayrılalım dıomus bana o yuzden aramıs olmasın bı yandanda dıorumkı telefon numarasını bılmıodum ondan aramaz herlade gormıyım dıe dımı ama telım hala kapalı acmadım

canım konularını okudumda anlamadım ya yani bu çocuk ailesi için terk etti seni desem ama hemen kendini face.lere yeni arayışlara atmış oyüzden öle diyemiyorum galiba ayrılmak istemiş ama yapamamış kimsede senin yerini tutamamış ama başka nosu olması kötü gerçekten o no ile neler yapıyo bilinmez benzer şeyleri bende yaşıyorum sadece şunu biliyorumki dersini almalı yoksa yine yapar

hattı yenı almıs canım ablama sordum yenı gırıs dedı ondan aramıs benı turkcelde claıstıgı ıcın ablam zor olmadı ogrenmek ya ben affedemıyorum zaten bılmıyorum arada cok gozyasları oldu allah yolunu acık etsın ne dıyım bu saatten sonra anlasada anlamasada bısey degıstırmıyor benım ıcım gıttı cunku olmadı napalım kısmet degılmıs bı anda butun mukkemmelıgı yok ettı o acı ceksın dıyemıyorum ıkımızede ettı hem bana hem kendıne herkes acısıyla yasasın artık kafamı yastıga koyuyorum dıyorumkı sen herseyı yaptınmı ?yapılcak baska bısey varmıydı bunuda yapsaydım olabilcekmiydi?canını acıttınmı kötü bişey dedinmi?ayrılık kotu sey senı ıstemedı senı ıstemeyen ınsanı ne kadar sevebılırsın?hepsıne cevabımı verdı o sımdı dönse ne ne kadarını toplayabılır ben ona ne kadar yaslayabılırım kendımı o dev gibi bir ağactı varlıgımdı yoklugumdu yoksullugumdu ..bı ınsan nasıl kendı ellerıyle butun guzellıklerı yıkabılır dıye dusunuyorum sadece bu kötü bişey alıştırdı artık beni yokluğuna biz hiç bu kadar ayrı kalmamıştık galiba alıştım acı cekiyorum ama alıştım kaliba buna herkes sevdiğinin kıymetini bilsin çünkü hiç bi zaman affedilmiyo bazı şeyler

Konularını okudum.
Öncelikle geçmiş olsun dilerim.
Sakın arama ve eğer seninle 'konuşmak' için ararsa da tersle.
Uzun zamandır hayatını zehir etmiş anlaşılan.
Seni unutamıyor ve geri dönmek için fırsat kolluyor bence...
Umarım Allah'ım gönlüme göre verir.

allah biliyor neler çektiğimi hala da çekiyorum ama dediğim gibi arada çok gözyaşlarım oldu bunu bana hiç bişey unutturmuyo kendi etti ikimiz buldukhepimizin canım allah gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…