- Konu Sahibi evinincicegi
-
Tablet ,telefon vs verdiyseniz ordan izlemistir, benim cocuklardada karanlıktan korkma var genelde her çocukta oluyor. Gece lambası açık öyle güvende hissediyorlar ama merak etmeyin sabır ve telkinle geçer. Ama siz odanıza yanınıza almayın alırsanız bidaha geri odasında yatrmak çok zor oluyor. Oyuzden uyuyana kadar yanında kalıp masal kitabı okuyun onu rahatlatan . Zaten ablayla yatiyormus ama gece lambasını kapatmayinMerhaba arkadaşlar. Çok çaresiz hissettiğim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Nisan ayında 6 yaşına girecek olan bir kızım var. 1 hafta öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu. Bir gece kabus görüp uyandı. O andan itibaren çocuk tamamen değişti. Rüyasında eve hırsız girmiş bizi kovalamış. Rüyadan sonra karanlıktan aşırı korkma, yalnız yatamama başladı. Gece sabaha kadar defalarca uyanıp bizi çağırıyor. Ablasıyla aynı odada kalıyor. Artık gece lambası takılı olsun istiyor. Rüyadan önce bu dediğim şikayetlerin hiçbiri yoktu.
Bu sabah bir kabus daha görmüş. Bir adam diğerini kesiyormuş. Arkadaşlar dehşete düştüm. Yanlarında haber bile izlemeyiz biz. Nasıl oldu ne oldu anlayamıyorum. Deprem zamanı biraz fazla göz yumduk telefon tablete. Aslında sınırladık videoları ama doktor çıkan reklamlarda da bir şey görmüş olabileceğini söyledi. Pedagog desteği almaya başladık bugün. Gündüz hiç problem yok çok mutlu. Doktor geceleri uyuyana kadar yanında beklememizi söyledi.
Uzun oldu kusura bakmayın ama böyle bir durum yaşayan var mı? Her türlü desteğe muhtacım şu an. Yaşayan bu konuda bir fikri olan herkes ne olur yazsın. 1 hafta içinde 2 kabus hiç normal değil. Daha öncede bir kere kabus görmüştü ama sabahına unutmuştu bile. Bu kez her şey tepetaklak oldu. Desteğinizi esirgemeyin lütfen.
Tabletde hergörüyorlar. Youtube Kids acik olsa bile aslinda cocuklara pek uygun olmayan videolar da cikabiliyor. Muhtemelen ordan gördü. Baska dış faktörler degisti mi? Mesela okul
Tablet ,telefon vs verdiyseniz ordan izlemistir, benim cocuklardada karanlıktan korkma var genelde her çocukta oluyor. Gece lambası açık öyle güvende hissediyorlar ama merak etmeyin sabır ve telkinle geçer. Ama siz odanıza yanınıza almayın alırsanız bidaha geri odasında yatrmak çok zor oluyor. Oyuzden uyuyana kadar yanında kalıp masal kitabı okuyun onu rahatlatan . Zaten ablayla yatiyormus ama gece lambasını kapatmayin
belkide kızınızın kendini biraz güvende hissetmeye ihtiyacı vardır.. bu biraz özel bir durum ama kendimi bildim bileli babasız bir evde büyüdüm benimde hep eve hırsız girecek bana saldıracak tarzında korkularım vardı.. karanlıkta uyuyamazdım yanımda hep annem uyurdu.. ve ortaokulda bile annemle uyuduğumu hatırlarım.. yazınızı okuyunca kendi cocukluğumu gördüm.. ebeveyn olarak ona güvende olduğunu hissettirin. ve tabi en önemlisi de pedagog desteği.. umarım kızınız bir an önce atlatır bu durumu içiniz rahat olsun..Merhaba arkadaşlar. Çok çaresiz hissettiğim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Nisan ayında 6 yaşına girecek olan bir kızım var. 1 hafta öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu. Bir gece kabus görüp uyandı. O andan itibaren çocuk tamamen değişti. Rüyasında eve hırsız girmiş bizi kovalamış. Rüyadan sonra karanlıktan aşırı korkma, yalnız yatamama başladı. Gece sabaha kadar defalarca uyanıp bizi çağırıyor. Ablasıyla aynı odada kalıyor. Artık gece lambası takılı olsun istiyor. Rüyadan önce bu dediğim şikayetlerin hiçbiri yoktu.
Bu sabah bir kabus daha görmüş. Bir adam diğerini kesiyormuş. Arkadaşlar dehşete düştüm. Yanlarında haber bile izlemeyiz biz. Nasıl oldu ne oldu anlayamıyorum. Deprem zamanı biraz fazla göz yumduk telefon tablete. Aslında sınırladık videoları ama doktor çıkan reklamlarda da bir şey görmüş olabileceğini söyledi. Pedagog desteği almaya başladık bugün. Gündüz hiç problem yok çok mutlu. Doktor geceleri uyuyana kadar yanında beklememizi söyledi.
Uzun oldu kusura bakmayın ama böyle bir durum yaşayan var mı? Her türlü desteğe muhtacım şu an. Yaşayan bu konuda bir fikri olan herkes ne olur yazsın. 1 hafta içinde 2 kabus hiç normal değil. Daha öncede bir kere kabus görmüştü ama sabahına unutmuştu bile. Bu kez her şey tepetaklak oldu. Desteğinizi esirgemeyin lütfen.
Geçici bi durum bu korkmus normal. Sabırlı olun ayy korkma yeter artık falan diye azalamasin bu dönemde onu kimse . Korkulacak bisey olmadığını anlatın ama sürekli bu korkudan bahsedip iyice beynine yer etmeyinİnanın bir odadan diğerine bile gidemiyor artık
Çok geçmiş olsun canım. Çocuğu uyuturken ayetel kürsi ve felak nas okuyup üfle canım şifa olur inşallah kötü kabuslar görmezMerhaba arkadaşlar. Çok çaresiz hissettiğim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Nisan ayında 6 yaşına girecek olan bir kızım var. 1 hafta öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu. Bir gece kabus görüp uyandı. O andan itibaren çocuk tamamen değişti. Rüyasında eve hırsız girmiş bizi kovalamış. Rüyadan sonra karanlıktan aşırı korkma, yalnız yatamama başladı. Gece sabaha kadar defalarca uyanıp bizi çağırıyor. Ablasıyla aynı odada kalıyor. Artık gece lambası takılı olsun istiyor. Rüyadan önce bu dediğim şikayetlerin hiçbiri yoktu.
Evet youtube kidse bakıyorlardı ama kesinlikle haklısınız. Okul değişmedi. Ama okuldaki bir arkadaşı ona babasının çok korkunç videolar izlediğini söyledi. Hemde yanında izliyormuş. Ne söyledi sana o videolarla ilgili dedim birşey söylemedi dedi. Yarın öğretmeniyle de görüşeceğim
Okula gidiyor mu? Okulda saçma sapan videolar izleyen arkadaşları bir şeyler anlatmış olabilir. Arkadaşım yaşadı çocuğu ölümden korkuyorum diye krizler geçirdi arkadaşlarının ölümden bahsetmesi yüzünden.Merhaba arkadaşlar. Çok çaresiz hissettiğim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Nisan ayında 6 yaşına girecek olan bir kızım var. 1 hafta öncesine kadar hiç sorunumuz yoktu. Bir gece kabus görüp uyandı. O andan itibaren çocuk tamamen değişti. Rüyasında eve hırsız girmiş bizi kovalamış. Rüyadan sonra karanlıktan aşırı korkma, yalnız yatamama başladı. Gece sabaha kadar defalarca uyanıp bizi çağırıyor. Ablasıyla aynı odada kalıyor. Artık gece lambası takılı olsun istiyor. Rüyadan önce bu dediğim şikayetlerin hiçbiri yoktu.
Geçici bi durum bu korkmus normal. Sabırlı olun ayy korkma yeter artık falan diye azalamasin bu dönemde onu kimse . Korkulacak bisey olmadığını anlatın ama sürekli bu korkudan bahsedip iyice beynine yer etmeyin
Okula gidiyor mu? Okulda saçma sapan videolar izleyen arkadaşları bir şeyler anlatmış olabilir. Arkadaşım yaşadı çocuğu ölümden korkuyorum diye krizler geçirdi arkadaşlarının ölümden bahsetmesi yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?