Desteğinize çok ihtiyacım var. Çok üzgünüm

Benim bir akrabagimin annesi kücük yasta (5) evde cok yalniz biraktigi icin böyle bir hirsiz/kötü adam korkusu olusmustu. Babası bir süre yaninda yatti ve aksamlari onunla beraber kapiyi kilitliyordu. Sonra gecti. Imkaniniz varsa belki sizdede ise yarar

İnşallah. Aslında rüyasında bir adamın diğerini kestiğini söylemeseydi ben bu kadar panik yapmazdım belki de. Çok sağ olun

Bu süreç bir süre sürebilir, çevrenizde biri malesef bu tip şeylere maruz kalmasına sebep olmuş olabilir bir hikaye anlatılmıştır duynultur bir youtube videosuds görmüş olabilir. Ona tam tersi biraz eğlenceli hayal dünyasını ve bilinç altını temizleyebileceği komik hikaye ve masallarla uyumasını sağlayabilirsiniz. Bende aynıydım küçüklüğümde ve sorunu şöyle aşmıştık bizim dönemde masal kasetleri vardı genelde gece uyurken o masalları dinleyerek tek başıma uyumaya alışmıştım

Böyle kabuslarda görüyor muydunuz sizde?

Bir arkadaşı babasının onun yanında korkunç videolar izlediğini söylemiş kızıma. Ne olduğunu söyledi mi dedim hayır dedi. Yarın öğretmeniyle görüşeceğim
Ahh ahhh muhtemelen öyle bir sebepten. Uzman desteği almanızda yarar var korkmana gerek yok falan demeyin arkadaşım destekle çözdü.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Aslında beni en çok üzen son kabus. Bir adam diğerini kesti deyince şoka girdim. Ama dediklerinizde çok haklısınız. Tekrar çok teşekkür ederim
Rica ederim , tlfn ,tablet , haberlerden uzak tutun . Anaokuluna gidiyorsa öğretmeniylede görüşün, anlatın olayı orda belki bisey olmamıştır ama enazindan bilsin daha dikkatli davranir

Böyle kabuslarda görüyor muydunuz sizde?
Tabi daha kötüleri hatta, ama ben böyle ailem farkında olmadan haberler korku filmi gibi şeylere kulak msiafiri oldum bir kere yetti. İzlemeye gerek yok o korkuyu sizde hissetmesi yada ses bile duyması yeterli oyüzden çok dikkatli olun hayal gücü geniş döneminde. Mahallede bir arkadaşından bile etkilenmiş olabilir. O korktugunda sakın gerilip üzülmeyin. Siz soğukkanlı ve normal gibi davranırsanız atlatır

İnşallah. Aslında rüyasında bir adamın diğerini kestiğini söylemeseydi ben bu kadar panik yapmazdım belki de. Çok sağ olun

Cocuklar maalesef internet de bazen uygun olmayan Videolar veya kesimler görüyor. Benim ogluma artik Youtube tek basina izletmiyorum. Bir kere bir Video bakiyor. Sözde bir oyun tanitiyorlar. Ama videonun icinde birden "Rahibe" filminden o korkunc hayalet göründü. Oglumda korktu tabi. Ayni sekilde okulda bazen uygun olmayan seyleri duyuyor ve görüyorlar. Heleki cep telefonlarin cok oldugu okullarda

Benim kızım da bazı korkular yaşadı 4 yaşında çocuğum.
Hırsızlar, karanlık, ezan sesi falan

Hırsıza Çareyi şöyle bulduk
Evin kapısını gece beraber kitliyoruz. Hırsızların evimize giremeyeceğini düşünüyor böylece.

Karanlık için Yatak odalarımızın kapısı açık ve onun odasında renkli bir ışık yanıyor. Yanında köpek şeklinde bir peluş aldık köpek onu koruyor

ezana da şarkı söylüyorlar dedik. artık neyse ki onu pek takmıyor

Bir de aynı evin içinde odadan odaya gitmiyor demişsiniz karanlık odalar için şöyle bişey yaptık ışıkları kapattık sen dedektifsin dedik eline telefonun fenerini açıp verdik odana bi hediye /oyuncak gizledik dedik gidip ışıkla kendi aradı. Önce yakında bekliyoduk sonra onu daha daha uzağa göndermeye başladık böylece onu da aştı

Rica ederim , tlfn ,tablet , haberlerden uzak tutun . Anaokuluna gidiyorsa öğretmeniylede görüşün, anlatın olayı orda belki bisey olmamıştır ama enazindan bilsin daha dikkatli davranir
Yarın görüşeceğim öğretmeniyle. Bir arkadaşından bir şey duymuş olabilir. Babası arkadaşının yanında korkunç videolar izliyormuş öyle demiş arkadaşı. Ne izlediğini söyledi mi dedim hayır dedi ama yine de emin olamam. Zaten tlf filan vermem daha. Yüreğime indi çünkü

Evin kapısını gece beraber kitliyoruz. Hırsızların evimize giremeyeceğini düşünüyor böylece.

Karanlık için Yatak odalarımızın kapısı açık ve onun odasında renkli bir ışık yanıyor. Yanında köpek şeklinde bir peluş aldık köpek onu koruyor

Bir de aynı evin içinde odadan odaya gitmiyor demişsiniz karanlık odalar için şöyle bişey yaptık ışıkları kapattık sen dedektifsin dedik eline telefonun fenerini açıp verdik odana bi hediye /oyuncak gizledik dedik gidip ışıkla kendi aradı. Önce yakında bekliyoduk sonra onu daha daha uzağa göndermeye başladık böylece onu da aştı

İnanın ciddi anlamda korkusuz bir çocuktu. Şimdi her şeyden korkuyor. Sizin dediğiniz gibi kapıyı kitliyoruz kapıları açık bırakalım diyoruz ama asla bizi dinlemiyor. Duymuyor sanki. O derece korkuya kitlenmiş durumda

Bu arada tavsiyeleriniz için çok ama çok teşekkür ederim çok sağ olun.

Tabi daha kötüleri hatta, ama ben böyle ailem farkında olmadan haberler korku filmi gibi şeylere kulak msiafiri oldum bir kere yetti. İzlemeye gerek yok o korkuyu sizde hissetmesi yada ses bile duyması yeterli oyüzden çok dikkatli olun hayal gücü geniş döneminde. Mahallede bir arkadaşından bile etkilenmiş olabilir. O korktugunda sakın gerilip üzülmeyin. Siz soğukkanlı ve normal gibi davranırsanız atlatır
Işık oldunuz inanın. Çok teşekkür ederim emeğinize

Rüyanın kabusun ne olduğunu da anlatmaya çalışsanız aslında iyi olur. Uyanınca onun geçtiğini bilse belki rahatlar. Çok üzüldüm yavrunuza, kendi yaşadığım şeyleri hatırladım. İnşallah bir an önce geçer

Back
X