Desteğinize ihtiyacım var !

Hayırlısı olsun hakkında umarım bir çıkış yolu bulursun. Çok saçma bi durum çünkü Allah yardımcın olsun.
Amin .Gerçekten kendi ilişkimizle ilgili bir sıkıntı olsa bu kadar üzülmezdim.Annesinin bile tek dediği kendi karar vermiş Ancak çünkü .... bizimle görüşmesin diye baskı yapmış,anne demedi o şu bu Yani kendi bahanelerinde hep onlarla ilgili .
 
Bence de bile bile lades demissiniz, adamın oturmuş bir karakteri bile yok, hep bulunduğu kabın şeklini alan insanlar gibi. Nereye çeksen oraya geliyor. Ne dersen ona inanıyor gibi. Böyle bir tip canlandi gözümde. Ve bu kişi 40 kusur yaşlarında. Ne diyim hayırlısı olsun hakkınızda .
 
Ya eşin her duyduğunun (ailesinin falan) etkisinde kalacak kadar afedersin ama yarım akıllı biri, ya sen bunca zaman aranızda var olan sorunları farketmeyip (ya da görmezden gelip) kocanı yıldırmış bir pembe gözlüklüsün, ya da eşin bir haltlar yiyip başka bahanelerin altına sığınıp ayrılmaya çalışan bir çakal. 3 ihtimal. Ama hangisi
 

Aslında ağzı iyi laf yapar.Kimse zorla birşey yaptıramaz.Kavgacı değildir yapıcıdır en enteresanı merhametlidir.Neden arayıp söyleyemediğini anlayamıyorum .Sanırım kendiside farkında Ve böyle durumlarda kapatır kendini uyur
 
Eşiniz birden 180° dönmüş.

Ben de anlamadim annesinden Özür dileyin diye blof mü yapıyor?


Her şeyi ayarladi da bu gidiş bahanesi mi oldu?

Cidden enteresan.
 
Keşke pembe gözlüklerim olsaydı .En başından beri tek konu Ailesi idi şahsi bir problemimiz yoktu büyütülecek .Herşeyi birlikte yapar Ve hatta buradaki problemlerde bile destek olmak için yorumlar yapardı bir hukukçu olarak .
 
İnsanların gazına çabuk geliyor demek ki. Gaz verilip kavgaya gönderilen tipler vardır ya onun gibi. İlginç gerçekten ama davranışı çok çocukca.
 
Eşiniz birden 180° dönmüş.

Ben de anlamadim annesinden Özür dileyin diye blof mü yapıyor?


Her şeyi ayarladi da bu gidiş bahanesi mi oldu?

Cidden enteresan.

Ayarladı diyorum Ancak evi neden taşıdık daha pahalı bir yere .O gün gittiğinde önce geleceğini Hatta istediğim şeyleri alacağını yazdı Ve sonrasında birden değişti .Yanlış yere kaçtı her zamanki gibi doldurup senin kararın yavrun modu sanırım allahım büyüktür.Tam ohh dedim evde yerleşti işe güce koyulma vakti .
 
İnsanların gazına çabuk geliyor demek ki. Gaz verilip kavgaya gönderilen tipler vardır ya onun gibi. İlginç gerçekten ama davranışı çok çocukca.
Ben de en çok buna şaşırıyorum çok zor zamanlarda pesetmedi kolayı seçmedi tam rahat edeceğimiz zaman bu bahanesi de dır dır :) Tabi bunuda kendisi söylemiyor.Sizce yazamazmıydı bunu yazan ben seni sevmiyorum Ya da istemiyorum uzatmayalım dostça bitsin vs .onun cümleleri değildi
 


Allah kolaylık versin ne eşler ve ne aileler var

Güçlü olun siz. Boşanma böyle olmaz deyin.
Yasal olarak da böyle boşanan var mı bilmem tuhaf.
 
Başta etkilenir insanlardan hatta yanında konuşulanı mesaj olarak bile yazar ya da söyler düşünceliyken .Ancak sonunda kendi kararını kendi vermiştir hep.
 
Eşinizi annesi doldurmuş besbelli bence sizde bu durumda geri adım atmayın. Adam annesinden açık açık özür dilemenizi de beklemiş olabilir.

Annesi ne var ne yoksa anlatmıştır eşinizde size bilenmistir başkasının lafına bakıp size boşanma davası açmak isteyen bir adam için bence hiç savaşmayın bile gönderin gitsin.
 
Başta etkilenir insanlardan hatta yanında konuşulanı mesaj olarak bile yazar ya da söyler düşünceliyken .Ancak sonunda kendi kararını kendi vermiştir hep.

40 yaşında adam kimseden etkilenmemeli kendi kararını vermeli. Onun bunun aklı ile hayat geçmez.

Size de yazık ortada birşey yok annesine gidince boşanma kararı alıyor neden?
Annesinden etkilenmiş belli ama bu adamla ömür geçmez sürekli dert sahibi olursunuz.

Kendi kararı bile yok onun bunun kararı ile yaşıyor durumunuz zor Allah kolaylık versin.
 
Teşekkür ederim.Çok haklısınız o muhtemelen dertleşmek için gitti gelecekti ve geliyorum dedi.Ancak bir kaç Sonra değişti.Herkes bir taraftan onu haklı görüp susmayınca kilitlenip kalıyor bir süre sadece uyuyor.Son bir e-mail attım ona karşılıklı gelip konuşmazsa dediği gibi hazırlanıcam yerleştirdiğim evi tekrar dağıtıcam.
 

Adam size zaten evlenmeden vermiş o sinyali ya siz anlamadiniz ya da değişir umudu ile devam ettiniz.

40 yaşına gelmiş biri bu saatten sonra hayatta değişmez. Boş umutlara kapılıp hayatınızı daha fazla mahfetmeyin derim. Çünkü yarın öbür gün bu gidip gelmeler ve dolduruslar size huzursuzluk olup geri dönecek.
 
Böyle adamla ne ömür geçer ne çocuk yapılır. Ortada sorun yokken gaz aldı diye boşanmak istemek ne demek. Elini kolunu bağlayıp eve mi hapsetmissiniz? Bilemiyorum bu adamla erkenden cokersiniz. Bir de daha önce de ben,er durumu yasamissiniz. Hatasını kabul edip gelirse gonlunuz rahat bir şekilde evliliğe devam edebilecek misiniz?
 

Sadece yüzyüze konuşmak istiyorum Ancak telefonda bile konuşmaya cesaret edemiyor.Normale dönerse tek istediğim zaman kazanmak Ve ben istediğimde gitmek olur sanırım.Daha önce terapilerden önceydi düzeldiğinde yaklaşık üç yıldır asla yapmadı böyle birşey gidip sorunları anlatmak ya da kaçmak.En çok canımı acıtan hani çok güvendiğiniz bir dostunuz kazık atarya ,hep kullanmıştır sizi bunu anlarsınız İşte olayın orasındayım
 
O zaman sağlık problemi vardı evlenmeden önce çözdük.Doktoru boşanmanın onu çok kötü yapacağını vs söyledi ve hastalıktan eser yoktu tedavi boyunca Ancak şuan onlar sağlıklı konuştuğunu düşünüyor unuttular Ve muhtemelen almamıştır gidip biryerlerden .Ben elimden geleni yaptım Gerisi bekliyorum sadece kabullenme dönemi
 
Annesini 3yıldır hiç görmedim.Ancak annemle dünkü görüşmelerinde bile sadece konuda bahsettiğim şeyleri özür ,anne vs sıralamış.Sadece anlaşamamışlar oğlum öyle karar vermiş diyerek konuyu kapatmamış.Ki annemle de uzun zamandır ilk konuşmalarıydı.
 


Hayat sizin hayatınız neyi tolere Edip edemeyeceginizi siz daha iyi bilirsiniz. Sağlık problemi de varmış belki bundan dolayı böyle davranıyor olabilir ama sürekli böyle devam edecek yani ya katlanacaksiniz ya da katlanamicaksiniz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…