Desteğinize ve Dualarınıza ihtiyacım var 😞

Çok geçmiş olsun rabbim evladına şifa versin inşallah olumlu düşün ameliyatını olacak sağlığına kavuşacak alahın izniyle dualarım minik kuzuyla.

Rabbim Safi adıyla şifalar nasip etsin oglunuza...Allah o eski kocayı da ıslah etsin sanki çocuk tek senin ..
Pinkpotter aminn Allah razı olsun canım. İnan ben o cevabı alınca yıkıldım beklemiyordum böyle demesini memelekete gidicem ameliyat tarihi tam belli olsun dedi, nasıl bir insan ya senin canından, senin kanından, riskli bir ameliyat ve sen ameliyat olsun gideyim kafasında bilemiyorum hiç mi yanında olmak istemiyor amelyattayken de olmasının bir faydası yok ki niye gelecek ki o zaman.

Ya insan evladı için ölür ölür
Canını verir
Hala memleket derdinde
B.k var memlekette

Beklemeseniz nolur? Onun iznini beklemeyin. Önemli olan sağlığı bebeğin.

Aciliyeti varsa yaptır ameliyatını onu neden bekliyorsun ? Tedavi için randevunu al babasına da bildir ister gelsin ister gelmesin...
Maalesef çok pişman oldum dr bir aylık bir tedavi planladı o yüzden bir ay ertelendi, böyle bir şey diyeceğini bilseydim haber bile vermezdim

Ya insan evladı için ölür ölür
Canını verir
Hala memleket derdinde
B.k var memlekette

Beklemeseniz nolur? Onun iznini beklemeyin. Önemli olan sağlığı bebeğin.
İçim nasıl yanıyor bilemezsiniz. Benim oğlum her gördüğü arabaya babam mı diye sorarken, yatmadan önce babasının resmine bakıp öpüp uyurken, leş gibi tadı olan ilaçları baban gönderdi deyince lıkır lıkır içen çocuğumun aslında babasının umrunda olmayışı beni mahvediyor

Kuzum benim kıyamam ona
Bebek daha. Süt kokulu.
Nasıl masumdur
Allah şifa versin tez zamanda.

Vah yavrum Durumunuza gerçekten üzüldüm. Söz konusu evlat olunca her şey çok zorlaşıyor,çok haklısınız. Başka bir doktor görüşü daha mı alsanız diyorum acaba? Yok ameliyat deniyorsa da yönlendirme konusunda yine doktorunuza durumunuzu anlatarak bence yardım alabilirsiniz. Sağlıkla atlatın bu süreci inşallah. Allah yar ve yardımcınız olsun. Geçecek,hepsi geçecek inşallah.

Başka bir doktora daha götürdüm o doktor da aynı şeyi söyledi. Yaşadığım ildeki en iyi iki doktora da götürdüm ikisi de hem fikir

e siz niye hala o adamı bekliyorsunuz ki? adam doktor Oz falan mı mucizeler mi yaratıcak gelince sanki napıcak? Doktor acil ameliyat dedi deyin yaptırın çocuk boğulsa ölse, tamamen sağır kalsa ya da napıcaksınız?

Ya gerçekten bu konu da da linçlemeye mi geldiniz? Siz benim çocuğumu benden daha çok düşünüp önemsiyorsunuz zaten değil mi? Lütfen bu tarz yorum yapmayın yapscaksanız içinizden söyleyin kimsenin negatifliğini istemiyorum derdim bana yetiyor anlıyor musunuz? Bu kadar kötü olmaya gerek yok biraz iyi şeyler yeşertin içinizde.

Hangi şehirdesin destek olsak keşke en azından yanında olabilsek yarın doktorla tekrar konuşmalısın hemen erkene çekmeli gece nefes alamıyo diyosun
Gece nefes alamama durumu Haziran ayından beri var ve dr biliyor, bir aylık bir ilaç tedavisine başladı, doktor üniversite hastanesinde olduğu için her zaman randevu alamıyor ve plan oluşturamıyor. Ben parantez içinde doktora eğer çok acilse hemen de yapalım dedim ama bir ay daha bekleyelim madem babası gelsin dedi. Destepiniz için teşekkür ederim

Allah yardımcın olsun Rabbim sana güç kuvvet versin ...Çocuk annenin baba evinden getirdiği bir obje gibi düşünen,bu dogrultu da hareket eden herkesi de Allah ıslah etsin .Madem aile olma bilincinde değilsin, umrunda olmayacak neden baba oluyorsun ?Ne senin ne de çocuğunun hakkına neden giriyor ?Allah'ım çok sinirlerim bozuldu kusura bakmayın lütfen .Çocuğu ayrıldıktan sonra anneye bırakıp hayatını yaşayan adam ozelliklerini sergilemeyen varlıklara bu sitemim...

Allah razı olsun canım

Ben aciliyeti olan bir op.icin babayı bile beklemem.Bence bir daha söyleyin sonra yaptirin

Allah şifa versin
Babasını beklemeseniz?
Sonuçta sağlık bu çokta ertelemeye gelmez.
Amin, ben de pişman oldum fakat üni hastanesi olduğu için doktorun verdiği tarihi beklemeliyim artık bir aylık bir tedavi başlattı, babası da gelir ya da gelmez umrumda değil, ne zaman vardı ki şimdi olsun zaten ona güvenip erteleyen kafama tüküreyim

Öncelikle asla yalnız Değilsin her şeyden büyük her şeyden kudretli yüce Rabbin var dualara sarıl. senin için çok dua edeceğim Rabbim çocuğuna Şafii ismi ile şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…