- 8 Mart 2018
- 8
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Fatmanuglem
-
Ama annem çok uzakta oturuyor onlar hep benim kötüğümü istiyor ve çalışan bir bayanım böyle değildiler hep değiştiler onunda kızı evlendi gitti kızının kayınvalidesi ne kızıyodu neden böyle davranıyor kızıma diye şimdide kendi bana aynı davranıyorYapmayin böyle.Niyet okumaya da çalışmayın,siz kaybedersiniz.Esiniz ile konuşun annem beni özlemiş,biraz da orada kalicam diyerek annenize geçin bir süreliğine.Kafanizi dagitirsiniz hem
Evham yapmıyorum şahit olduklarına dayanarak bunları söylüyorum kzı geldiğinde hep kendi odalarındalar birgün oturup muhabbet ettikleri yok herkes kendi odasına kapanıyorneye dayanarak sizin arkanızdan iş çevirdikleri sonucuna ulaştınız. Sadece sizin hakkınızda konuştuklarını duyduysanız ötesinde bi durum sezinlemediyseniz evham yapıyo olmayasınız
Bende bundan çekiniyorum ama içim içimi yiyorBence hic bulasmayin sonunda suclu siz olursunuz.
Kayınvalideme destek olsun diye evini bozup kayınvalidrmin yanına geldim ben en başında böyle konuşmuyorlar dı sonradan birşeyler olduNeden kendi evinizde kalmıyorsunuz?
Yüzüne ayrı arkasınızdan ayrı konuşuyorlarsa napardınız peki ben hiç bir zaman yüzlerine ayrı arkalarına ayrı konuşmadımyav bırakın konuşsunlar siz hayatınızda hiç dedikodu yapmadınız mı?
Öyle olsunlar bosverin.Normalde ayrı eviniz var mı?Evham yapmıyorum şahit olduklarına dayanarak bunları söylüyorum kzı geldiğinde hep kendi odalarındalar birgün oturup muhabbet ettikleri yok herkes kendi odasına kapanıyor
Yüzüne ayrı arkasınızdan ayrı konuşuyorlarsa napardınız peki ben hiç bir zaman yüzlerine ayrı arkalarına ayrı konuşmadım
6 ay var daha malsefOrada kalmak sana iyi gelmeyecek gibi evine dön diyecektim ama düzeninizi bozmuşsunuz annende kalsan bi süre uzaklaşmış olmak için yoksa acabalarla kendinidaha da yıpratacaksın. Eşinin askerliğinin bitmesine çok yoktur umarım
canım hiç takma insanların düşüncelerıne engel olamazsın. dediklerine de engel olamazsın. herkes kendı yaptığı davranıslardan sorumludur. bırak ıstedıklerını düşünsünler.Ama annem çok uzakta oturuyor onlar hep benim kötüğümü istiyor ve çalışan bir bayanım böyle değildiler hep değiştiler onunda kızı evlendi gitti kızının kayınvalidesi ne kızıyodu neden böyle davranıyor kızıma diye şimdide kendi bana aynı davranıyor
Yüzünüzs ah kızım vah kızım diyip yüzünüze karşı canım kızım falan diyip vah vah lanmak başkasnının arkasından en azından biz yada kendi adıma Konuşayım sevmediğim insanlarla muhatap plmıyorımyahu diyelim birinden hoşlanmıyosun. annene gidip ya xten hiç hoşlanmıyorum çok gıcık biri bence dersin di mi. ama xle karşılaşınca naber nasılsın der hatrını sorarsın, sana çok gıcığım demezsin. bu gayet insanı bi olay.
eğer ortada somut bi zarar verme eylemi yoksa kafaya takma.
bi de beraber neden yaşıyosunuz?
Yüzünüzs ah kızım vah kızım diyip yüzünüze karşı canım kızım falan diyip vah vah lanmak başkasnının arkasından en azından biz yada kendi adıma Konuşayım sevmediğim insanlarla muhatap plmıyorım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?