canım kendini üzme bu kadar. sabretmeye çalış. eninde sonunda bu günler geçecek. bu acılar seni güçlendirecek. hem insan üzülmeden acı çekmeden güzelliklerin güzel günlerin farkına varamıyor. ne sıkıntılar yaşayan insanlar var ayakta kalıyor. yoluna devam ediyor. sende bu insanlardan olmalısın. öncelikle en değerli insanın kendin olduğunun farkına varmalısın. inanki insanın en önemli varlığı ailesi. ailenin ve senin sağlığın yerinde olsun. güzel günler elbette gelecek. kendine farklı uğraşlar bulmaya çalış canım. farklı ortamlara gir yeni arkadaşlıklar edin. sana çok iyi gelecektir. herşeyi atlatacaksın merak etme
bak bence senin yapacağın,serpil kendine gel,kendine özen göster,mutlu olacağın her güzelliği yaşa,yaşının kıymetini bil.inadına güçlü ol,inadına mutlu ol,ona ihtiyacın yokmuş gibi davran.zamanla bi bakmışsın hakikaten kendiliğinden ayakta durabiliyosun.o pişman olup geldiğinde de seni bulamasın.üzüldüm sana ama bence kendi kendini bu hale getiriyosun.sana değer vermeyene ne diye üzülüypsunki.bizde geçtik o yollardan.ama inan hayat bitmiyo sen bitiyosun.sonunda doğruyu buluyosun.hayat çok güzel..
Genelde hep derdin biri geldi mi diğerleri de üstüne gelir ama bir de şu var ki mutlulukda bir geldi mi peşpeşe heyecanlar yaşanır bir bakarsız çok mutsuzken birden mutlu olmuşsun ama biliyo musun
mutlu olmak için bekleme mutluluk şu an senin elinde ......
biz insanlar genelde bi mutsuzlukla karşılaştık mı ona sarılırız sadece senin için demiyorum kendi adıma bende yaşadım benzer duyguları..
ama sen biliçaltının gücünü bilir misin o kafamızın içinde taşıdığımız şey war ya ah onun bi cevherine ulaşabilsek mucizeler peşpeşe gelecek
benim inandığım çok güsel birşey var bence sende dene:
her sabah bu gün ne kadar güzel bi gün bu günüm hep gülmekle geçecek de ve durduk yere de olsa kahkaha at inan bir süre sonra ya kahkaha atmak ne güselmiş diip bu sefer istemsiz kahkaha atacaksın
birşey daha söylcem insanın aklında kalbinde hissettikleri düşündükleri neyse yaşadıkları da odur
yenilmeden her zaman iyi şeyler düşün her zaman her işinin yolunda gideceğini düşün bazen düşündüğün halde gerçek olmasa bak işte olmuo napiim olmuo diyerek karamsarlığa sakın düşiim deme güçlü ol sen güçlü oldukça herşey düzelecek güven bana.belki tanışmıyoruz ama inanmanı istiorum her şeye rağmen yaşıyoruz herşeye rağmen ayakta kalmak zorundayız ....hayatındaki olumsuzluklara sakın kafa yorma herşeyin en en en güzelini seç sadece o güzele yönel onu kafanda büyüttükçe büyüt onu dünyan yap sonra mutluluklar peşpeşe gelecek inan bana ..
teşekkür ederim yanımda olmanız bile güç veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?