Heeey öyle geçiştirme her zaman olumlu düşüneceğine söz ver eğer mutlu olmayı yürekten istiosan inanarak yapmanı istiorm
canım kendini üzme bu kadar. sabretmeye çalış. eninde sonunda bu günler geçecek. bu acılar seni güçlendirecek. hem insan üzülmeden acı çekmeden güzelliklerin güzel günlerin farkına varamıyor. ne sıkıntılar yaşayan insanlar var ayakta kalıyor. yoluna devam ediyor. sende bu insanlardan olmalısın. öncelikle en değerli insanın kendin olduğunun farkına varmalısın. inanki insanın en önemli varlığı ailesi. ailenin ve senin sağlığın yerinde olsun. güzel günler elbette gelecek. kendine farklı uğraşlar bulmaya çalış canım. farklı ortamlara gir yeni arkadaşlıklar edin. sana çok iyi gelecektir. herşeyi atlatacaksın merak etme
Biraz zaman alacak biraz da canın yanacak ama üstesinden geldikten sonra bu muydu benim üzüldüğüm şey diyeceksin. Eğer sana gerçekten değer veren birisi olsaydı döktüğün gözyaşları için dünyayı yakardı o gözyaşlarının bizzat sebebi olmazdı. Unutmak iyi insanların intikamıdır derler. bu söz biraz yanlış ama olsun bu hayatta unutmak diye bir şey yok sadece alışıyorsun sende alışacaksın sadece biraz aman ihtiyacın var. Kendine sık sık şunu hatırlat yumu bu da geçecek ve her şey daha güzel olacak.:128:
canım benim daha çok gençsin yaşadığın acı dayanılmaz gibi geliyor ama insan sevdiklerinin ölümüne bile zamanla alışıyor.zaman herşeyin ilacı ilerde ne kadar aptalmışım onun için kendimi harab ettiğime diyeceksin.biliyorum şimdi bunlar sana kuru kalabalık gibi gelicek ama inan bana geçecek.yolun başında sevgilinin gerçek yüzünü görme şansın olmuş olmuş.şanslısın yani onu kafana hiç takma daha kimler gelir kimler geçer.
ben üniversiteye hazırlanırken (18 yaşındaydım ozaman) erkek ardaşım beni sallamıyormuş gibi trip yapmıştı bana anında ayrılmıştım.üstelik başka hiçbir sorun da yoktu ortada.sonra çok özür diledi sen bana ulaşılmaz gelmiştin teklifimi kabul edince kendi kendime hava yaptım falan filan.asla dedim aşkımdan ölsemde bir daha asla.şimdi 32 yaşındayım evliyim bir kızım var.onun iki çocuğu olmuş boşu boşuna kaçırdım onu diyormuş hala.ortak ardaşımız var ordan biliyorum.yoksa bugün bile muhattab olmam.asla dönme pişman olan o olur.sen önündeki güzel günlere bak canım.kendini böyle biri için yıpratma.
doğru insan karşına çıktığında güven kendiliğinden geliyor.sonra nasıl bu kadar güvenmişsin nasıl sevmişsin anlamıyorsun bile.ben eşimle tanıştığımda üniversite 1. sınıftaydım bir erkeğin yanında nasıl bu kadar rahat olabiliyorum nasıl bir başkasına bu kadar güvenebiliyorum diye kendi kendime şaşmıştım.o zaman sevgilini karşı cins olarak görmüyorsun bile sanki senin yıllardır tanıdığın biriymiş hatta seni tamamlayan eksik parçanmış gibi geliyor.umarım en kısa zamanda sei hakeden biriyle tanışırsın.oda hasetlikten çatlar.
ne diyeceğimi bilmiyorum.demekki usta bir kalp hırsızıymış.belkide oda zor bir dönemden geçiyordur.ne bileyim sevgi kolay kolay bulunmuyor ki bu kadar kolay harcansın.
üzme kendini bu kadar belkide ilerde gerçek sevgiyi tadınca yaşadığın bu duygunun aslında sevgi olmadığını anlayacaksın.
umarım bu günleri unutturacak yüzünü güldürecek birini hemen bulursun.
canım benim,ilaç kullanmaya başlamışsın ki bu onun için kendini sağlığını tehlikeye atmaya başlaman demek.inan bana değmediğini bir zaman sonra öğreniyoruz ama geç olmuş oluyor.senin yapabileceğin tek şey onu unutmak için büyük bir çaba sarfetmek.ne kadar zor olduğunu biliyorum.ama o aklına geldiğinde içine atarsan,kabuğuna çekilirsen onu asla unutamazsın.mesela o aklına geldiğinde aç müzik dinle.ailenle vakit geçir.onun aklına gelmesine izin verme.acını yaşama.acını yaşamak demek onu unutamazsın demektir.inan bana karşına öyle insanlar gelecek ki birgün bu kimmiş ki vaktimi boş yere harcamışım iyeceksin.bu acıları yaşamadan gelecekteki doğru insanın kıymetini değerini anlayamayız.bu acı bir deneyim oldu belki ama olsun.karşına çıkacak insandan istediğin kriterler böyle böyle şekilleniyor hayatta.umarım seni daha fazla üzecek biri çıkmaz karşına.
ya 1 buçuk senelik yüzük taktığım herşeyi paylaştığım kocam gibi gördüğüm adam beni ortada bıraktı defoldu, ama kaşarın birini sevgilisi öyle bi koruyoki anlatamam, nasıl bi dünya bu ya, ya o kıza değermi o kaşara hergün biriyle, ben dürüst oldum boynuz takmadım her haltımın anlattım dolu fedakarlık yaptım güvendim, hak mı ya. kaşar mı olmak gerek kıymet görebilmek için, onuda istesemde yapamam ya erkek fatma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?