Destek olmuyor

sevgiseli00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2019
5
0
1
32
Merhabalar 2 yıldır tanışık oldugum birisiyle 1 yıldır sevgiliyim. Ben mezun oldum o daha olamadı haziranda mezun olacak. Yüksek lisans istiyordum onuda kazanamadım onun yüzünden bana farklı yerleri önerdi tamamiyle destek olmadı. kendisi her işime koşturur ama bu konularda destek olmuyor. şimdi çalışmak istiyorum onuda araştırmıyor onun benimle araştırmasını istiyorum bana destek olmasını istiyorum. sizce çok mu yükleniyorum ?

İlgi bekliyorsunuz biraz duygusal döneminize denk gelmiş olabilir

yüksek lisans girişimleri ve iş bulmak gibi şeyler için bilgiden ziyade zeka ve iletişim becerisine gerek var, çocuk daha okulunu bitirmemiş bi de senin derdinle mi uğraşacak? birinin iteklemesiyle yol göstermesiyle bir iş yapacaksan artık geçmiş olsun hayat boyu parazit gibi yok erkek arkadaşım yok anam yok babam diye milletten yardım dilenip yol göstermesini beklersin. böyle kadınlar aşırı irite ediyor insanı...

Haklısınız başarılı bir insanım ama son dönemde yaşadıgım şeyler beni çok etkiledi işimin hemen olmasını bekliyorum ama çok zormuş bu durum.

Hmm bu istediğiniz şeyler onun alanına girmiyor ki daha kendi okulunu bitirmemis. Fikir alışverişi yapılabilir ama onun yüzünden böyle oldu demek çok acımasızca.

Bende 2 dönemdir evdeyim evde patlıcak duruma geldim hiçbirşey yapamıyorum canım çok sıkılıyor. Nereye elimi atsam olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…