- Konu Sahibi sevgiseli00
-
Kesinlikle yanlış düşünüyorsunuz siz bi bireysiniz iş tercihinizi okul tercihinizi kimseye yaptırmamalı ve kimse için tercihlerinize yön vermemelisinizMerhabalar 2 yıldır tanışık oldugum birisiyle 1 yıldır sevgiliyim. Ben mezun oldum o daha olamadı haziranda mezun olacak. Yüksek lisans istiyordum onuda kazanamadım onun yüzünden bana farklı yerleri önerdi tamamiyle destek olmadı. kendisi her işime koşturur ama bu konularda destek olmuyor. şimdi çalışmak istiyorum onuda araştırmıyor onun benimle araştırmasını istiyorum bana destek olmasını istiyorum. sizce çok mu yükleniyorum ?
Siz yüksek lisans yapmayın bence zirvede bırakın.Araştırabilirdi nerelere girebileceğimi ona güvendim ben yapar sandım.
Aynen öyle yazcaktim ama üsendim anlamicak belki diye tam aklimi okudunyüksek lisans girişimleri ve iş bulmak gibi şeyler için bilgiden ziyade zeka ve iletişim becerisine gerek var, çocuk daha okulunu bitirmemiş bi de senin derdinle mi uğraşacak? birinin iteklemesiyle yol göstermesiyle bir iş yapacaksan artık geçmiş olsun hayat boyu parazit gibi yok erkek arkadaşım yok anam yok babam diye milletten yardım dilenip yol göstermesini beklersin. böyle kadınlar aşırı irite ediyor insanı...
Sizin işinizi neden başkası yapsın okuyacak olan sizsiniz o degilAraştırabilirdi nerelere girebileceğimi ona güvendim ben yapar sandım.
Evet.Siz araştırın karşınızdakine böyle düşündüm deyin.Eğer o dizi dinlemiosa sectıgınız tercıhlerı onemsemıosa destek olmuodur.İş konusundada zaten bıldıgı bi iş olsa paylaşır sızınle değilmi.Bilmiyorum ben onu bilgili birisi olarak görüyorum yanlış şeyler mi bekliyorum ?
Merhabalar 2 yıldır tanışık oldugum birisiyle 1 yıldır sevgiliyim. Ben mezun oldum o daha olamadı haziranda mezun olacak. Yüksek lisans istiyordum onuda kazanamadım onun yüzünden bana farklı yerleri önerdi tamamiyle destek olmadı. kendisi her işime koşturur ama bu konularda destek olmuyor. şimdi çalışmak istiyorum onuda araştırmıyor onun benimle araştırmasını istiyorum bana destek olmasını istiyorum. sizce çok mu yükleniyorum ?
Araştırabilirdi nerelere girebileceğimi ona güvendim ben yapar sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?