Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Migos bim tercih ettiklerim
ama eski oturduğum yerde çağrı market vardı
çok alışmıştım zaman zaman arabayla önünden geçerken orayıda tercih ediyorum

migrosu migos olarak yazmışım bir r ile kaybetmeyeyim dedim
gerçi kazanacak cevap ne olmalı onuda bilmiyorumya olsun ben düzelteyimde

Mesafe bize yakın olduğu için biz kipayı tercih ediyoruz. Bornovadayız ve 2 büyük kipamoz var

Genelde carrefour ve real.Bu iki yerden toplu alışveriş yaptığımız için ordan alıyoruz deterjanıda.

biz kiler den alıveriş yapıyoruz ve mahallemizde bulunan marketlerden alışveriş yapıyoruz listede adı geçen marketlerden bazılarında içki satıldığı için oralardan alışveriş yapmıyoruz

Büyük alışverişlerimin çogunu ya realden yada carrefourdan gerçekleştiriyorum ufak tefek alışverişler için daha cok bime gidiyorum

bizim burda Çağrı marketler var.genelde deterjan ve toplu alışverişimi ordan yapıyorum,normale göre biraz daha pahalı oluyor ama temiz düzenli ve içerisinde herşey bulunuyor...

genelde alışverişlerimi buradan yapıyorum
kampanyaları takip ederek alıyorum
çok uygun kampanyalar oluyor

genellikle Bim'i tercih ediyorum birde indirimleri takip ediyorum nered indirim varsa oradan aldığımda oluyor

simdilik 3. 5. 10. mesaj yazan kisiye olabilir amaaa cevap yazan 250 kisi belkide 500 kisiye hediyemiz gidebilir. Bu konuda firmadan cevap bekliyorum ....

bunu bilseydik ona göre yazardık
şimdi baktımda 101 kişiymişim desene şansım yok o zaman :97:

alışverişi kipadan yapıyorum çoğunlukla bazende mepaş dan yapıyorum deterjanıda buralardan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…