Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
yerel bir marketten alıyorum
kampanyaları çok fazla
hemde aynı ürün diğer marketlerden daha ucuza satılıyor
evime yakın

bütün alışverişlerim carrefour..

KİPA hipermarketleri var ege ve çevresinde hatta bursada da var.. çok güzel kampanyaları oluyor hemde her markada seçenek çok oluduğu için orayı tercih ediyoruz.

genelde kipa dan alışveriş yapıyoruz ama seçeneklerin içinde olmaması şaşırtıcı hemde soru izmir bölgesine sorulduysa??

Evime ideal market diye bol çeşidin bir arada olduğu bir marketten alışveriş ediyorum.Ancak BİM'in ürünlerinde ki kalitesinin uygun fiyatla doğru orantılı olması tercihim oluyor.

toplu alışveriş yaparım, ulaşımı bana en kolat carrefour ve haftasonu kampnyaları bazen işime yarıyor. ayrıca orda gezmeyi seviyoruz...

carrefour, Pehlivanoğlu, Beşkardeşler... Hangisinde ucuz ise ordan alıyoruz... İndirimleri takip ediyoruz yani...

Bi sorum olacak... bana gelen Mailde sadece izmirli üyelere yollandı yazıyor... ama izmirde Real yokki??
yada var da ben mi bilmiyorum ??

çağrı marketten yaparım genelde bütün alışverişimi yakın ve uygun olduğunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…