Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
carrefour evime yakın olduğu için.Bir de mesela bu ay yapılan her 30 tl lık alışverişte 5 tl.ye deterjan alarak bayağı deterjan stoğumuz oldu.

ben makro marketten yani eski büyük Afradan ve daha ziyade de kuledeki adeseden deterjanlarımı alıyorum çünkü her ay farkı bir deterjanda indirim oluyor, hem de baya uygun oluyor denk gelince hemen ordan alıp stokluyorum..

Oturduğum yere yakın Gökkuşağı Süper Marketi var fiyatları diğer marketlere göre çok uygun bu yüzden ben burayı tercih ediyorum.

Ben migrosu tercih ediyorum. Real evime çok uzak, yine de arada oraya da gidiyorum. Tek sorun daha büyük bir migrosun olmaması. Çünkü aradığım herşeyi bulamıyorum küçük olduğu için.

ben genelde bime gidiyorum herşey için, bazı ürünleri hoşuma gitmiyo, onları da migrostan alıyorum
deterjanı alıyorum ama bimden

genelde hakmar,dan alıyorum deterjanlarımı ama carrefourdan aldığımda oluyo açıkçası iyi marka nerde uygunsa ordan almayı tercih ediyorum genelde bütün kadınlar öyle değilmidir ucuz ve kaliteli ürün almak isterler.

ben her yerden yapıyorum farketmiyor kim, bim, real, hepsıde ıyı bilmem ama her yerde deterjann fiyatları aynı hapyy center çok uygun bana

en çok alışveriş yaptığım yer adese, fiyatlar biraz yüksek ama evime en yakın

İlçemizde bahsedilen marketlerden hiç biri bulunmadığı için yerel bakkallarımızdan alıyorum,

evime çok yakın adeseden alışveriş yapıyorum

uzak olsada yaparım zaten çünkü çalışanlar çok güleryüzlü kendimi sıcak bir ortamda hissediyorum

Evime çok yakın olduğu için Burda Marketi tercih ediyorum.Deterjan sorun olmuyor ama istediğim yumuşatıcı ve beyazlatıcıarı bulamıyorum bazen

ben genelde carrefourı tercih ediyorum

başka marketlerden alıyordum ama bimden alıyorum şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…