Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
benim bulunduğum mahallede çağrı market var.ürün çeşiti bol ve uygun.arada sıradada carrefourdan alıyorum...

bir çok marketi gezmeme rağmen genellikle en uygunu şok market olmuştur özellikle bulaşık makinesi deterjanlarının yanında verdiği hediyeler çok iyidir...

simdilik 3. 5. 10. mesaj yazan kisiye olabilir amaaa cevap yazan 250 kisi belkide 500 kisiye hediyemiz gidebilir. Bu konuda firmadan cevap bekliyorum ....

BÜYÜKSÜN KAZEN hem burda iyi vakit geçiriyoruz paylaşımlarda bulunuyoruz hemde bu tarz anketlere katılıp sayende hediyeler kazanıyoruz sağoll

Son düzenleme:
küçük alışverişlerimi kim marketten yapıyorum büyük alışverişlerimi de carefour dan yapıyorum...

Hangisinde promosyon veya indirim varsa oradan almaya çalışıyorum.Genellikle kartım da olduğu için Migros'ta promosyona rastlıyorum ve oradan alıyorum.

Büyük alışverişlerde Carrefour,küçük alışverişlerde evime yakın olduğu için Dia ve mahallemdeki Komşum Marketten yapıyorum.Ama sadece deterjanı soruyorsanız;Carrefour'dan yapıyorum.

genelde bu tarz alışverişleri Gimsa'dan yapıyorum.hem ürün çeşidi fazla hemde market olarakta gayet güzel fiyatları çok uygun.birkaç şubesi var ve ben aklıma hangisi eserse oraya gidiyorum.bunların dışında da çoğunlukla carrefour.ama önceliğim gimsa

Genellikle bimden alıyorum çok daha uygun şok ve carrefouruda alışverişlerimde zaman zaman kullanıyorum..

şaypaya gidiyorum. diğer marketlere göre fiyatları cok cok uygun. şaypa kart sayesinde güzel indirimler de kazanıyorum.

Migros ve tansaş tercih sebebim money card veya visa ya indirim oluyor eğer indirim yoksa mutlaka pehlivenoğlu veya kipa dan deterjan satın alırım

deterjanda carrefour tercih ediyoruz çünkü bir çok markayı orada bulup tercih yapabiliyoruzz...
iyi çalışmalar..

ben hemen hemen bütün alışverişlerimde hep uygun hemde kaliteli ürünler sattığı için bim marketi tercih ediyorum...

BİM'i tercih ediyorum. Çünkü evime çok yakın. Başka Markete gitmek hem zaman hemde yol masrafı demek. BİM de zaten bir çok ürünü uygun fiyata bulabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…