Bunun için yalnızca limon tuzu önerebilirimhemen sorayım.bulunduğum yerdeki sular çok kireçli. bulaşıklarda kireç lekesi kalıyor bildiğiniz. bulaşık makinesi için iyi bir deterjan öneriniz var mıdır? genele marka ismi yasak sanırım. özelime yazarmısınız.
Kapagi acinca yogun bir deterjan kokusu oluyor. Illaki kalinti vardir bulasiklarin ustunde. Biz gormesek de kaliyordur. Hayatimizin parcasi olmus durumda kimyasallar. Mutlaka bir yerden etkileniyoruz.Bende sirke kullaniyorum bulasik makinasina.. ama tablet kullaniyorum yani : (
Aynen alternatif cok dusundum ama.. baxilari evde yapiyor ama onada guvenim yokKapagi acinca yogun bir deterjan kokusu oluyor. Illaki kalinti vardir bulasiklarin ustunde. Biz gormesek de kaliyordur. Hayatimizin parcasi olmus durumda kimyasallar. Mutlaka bir yerden etkileniyoruz.
kokusuna hasta oldugum king :)))Yeni bir marka var iki heceli sonu Kingli hani onun bulaşık deterjanını kullandın mı hiç ya bulamıyorum ben
aynen. doğal deterjan olarak kullanabileceğimiz ürünler konusunda ise çok bilgili değiliz. en azından kendim adına.Kapagi acinca yogun bir deterjan kokusu oluyor. Illaki kalinti vardir bulasiklarin ustunde. Biz gormesek de kaliyordur. Hayatimizin parcasi olmus durumda kimyasallar. Mutlaka bir yerden etkileniyoruz.
bende dun beyaz camasirlar icin deteejan kullandim ama camasir suyu niyetine sirke koydum sonuc camasir suyuna beş basardi yani hem yumusacik ciktilar hemde bembeyazBu konu cok kotu.. kullandigimiz dererjanlar cikiyor mu ondan bile emin degilim.. camasirlara bile kullanmam elimden gelse.. yumusatici kullanmiyorum nerdeyse ama.. yoklugunuda farketmiyorum. Sirke kullaniyorum yerine..
Camasir suyu katmiyorum ben mumkun mertebe.. ancak agartma ozelligi oldugu icin kullaniyorum .. ozellikle ic camasrlarina yumusatici koymayin diyolar durulama suyunda oldugu icin. Malum ic camasiri direkt tene temas ediyorbende dun beyaz camasirlar icin deteejan kullandim ama camasir suyu niyetine sirke koydum sonuc camasir suyuna beş basardi yani hem yumusacik ciktilar hemde bembeyaz
ben hep cift durulama yaparim yumusatici koysamda koymasamda icime daha cok siniyor belki kendimi kandiriyorumCamasir suyu katmiyorum ben mumkun mertebe.. ancak agartma ozelligi oldugu icin kullaniyorum .. ozellikle ic camasrlarina yumusatici koymayin diyolar durulama suyunda oldugu icin. Malum ic camasiri direkt tene temas ediyor
Birde su koku vermesi icin bisey takiliyo ya bulasik makinasina.. onuda kullanmiyorum yillardirKapagi acinca yogun bir deterjan kokusu oluyor. Illaki kalinti vardir bulasiklarin ustunde. Biz gormesek de kaliyordur. Hayatimizin parcasi olmus durumda kimyasallar. Mutlaka bir yerden etkileniyoruz.
Ben uzun yikama yapiyorum hep ama iste ne kadari cikar bilmiyorum. Dogrusu yumusatici cokta gerekli birsey degil benceben hep cift durulama yaparim yumusatici koysamda koymasamda icime daha cok siniyor belki kendimi kandiriyorum
Eeee alın o zaman siz kendi sağlığınızı düşünmezseniz bize ne ki biz ne yapalımEvet hanımlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere bende deterjan hastalığı var sanırım . Ben markete gittiğim zaman direk deterjan yumuşatıcı reyonuna giderim bütün deterjan ve yumusaticilari koklarım ve hepsini almak istiyorum biliyorum cok zararlı kimyasal maddelerden yapıldığını ama kendime engel olamıyorum .
Son 1 senedir bu böyle ne yapabilirim arkadaşlar
katiliyorum ama o cezbedici kokulari yokmu bende bayan gibi markete gidince deterjan gorunce gozlerim.isildiyoBen uzun yikama yapiyorum hep ama iste ne kadari cikar bilmiyorum. Dogrusu yumusatici cokta gerekli birsey degil bence
Haha kiz biz kadinlar sacimizdaki sampuan kokusunu koklayinca bile mutlu oluyoruz:))katiliyorum ama o cezbedici kokulari yokmu bende bayan gibi markete gidince deterjan gorunce gozlerim.isildiyo
annem hep kizar almazdi evlenince nasil bir deterjan almissam 4 senedir hala bitmedi yumusaticalr cifler sivi sabunlar
dimi aslinda bukadar kolay mutlu olabiliyorken bu hanzo erkekler bizi mutsuz edebilmeyi nasil basariyorlar acaba :)))Haha kiz biz kadinlar sacimizdaki sampuan kokusunu koklayinca bile mutlu oluyoruz:))
Hahaha yazarken aklimdan geceni yazdin, sen cok yasa kiz:)dimi aslinda bukadar kolay mutlu olabiliyorken bu hanzo erkekler bizi mutsuz edebilmeyi nasil basariyorlar acaba :)))
bende bir yerde okumustum bunu hic unutmam her deterjan kokladigimda sacimi kokladigimda aklima gelir :)))Hahaha yazarken aklimdan geceni yazdin, sen cok yasa kiz:)
Benim dediğim bulaşık deterjanı biliyorum o markette olduğunu ama yok ya wc banyo mutfak temizleyici var o yokA..1 de oluyor
Kasa yanında
Deterjan reyonunda değil
Banyo için kullandım miss gibi çam kokuyor
Salı günlere bimlere geldi herkes stok yaptık diyor kaldıysa bulabilirsinizYeni bir marka var iki heceli sonu Kingli hani onun bulaşık deterjanını kullandın mı hiç ya bulamıyorum ben
Bimdede bulamadım hahahaha :))Salı günlere bimlere geldi herkes stok yaptık diyor kaldıysa bulabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?