Deterjan Alma İsteği

Kapagi acinca yogun bir deterjan kokusu oluyor. Illaki kalinti vardir bulasiklarin ustunde. Biz gormesek de kaliyordur. Hayatimizin parcasi olmus durumda kimyasallar. Mutlaka bir yerden etkileniyoruz.
aynen. doğal deterjan olarak kullanabileceğimiz ürünler konusunda ise çok bilgili değiliz. en azından kendim adına.

Bu konu cok kotu.. kullandigimiz dererjanlar cikiyor mu ondan bile emin degilim.. camasirlara bile kullanmam elimden gelse.. yumusatici kullanmiyorum nerdeyse ama.. yoklugunuda farketmiyorum. Sirke kullaniyorum yerine..
bende dun beyaz camasirlar icin deteejan kullandim ama camasir suyu niyetine sirke koydum sonuc camasir suyuna beş basardi yani hem yumusacik ciktilar hemde bembeyaz

bende dun beyaz camasirlar icin deteejan kullandim ama camasir suyu niyetine sirke koydum sonuc camasir suyuna beş basardi yani hem yumusacik ciktilar hemde bembeyaz
Camasir suyu katmiyorum ben mumkun mertebe.. ancak agartma ozelligi oldugu icin kullaniyorum .. ozellikle ic camasrlarina yumusatici koymayin diyolar durulama suyunda oldugu icin. Malum ic camasiri direkt tene temas ediyor

Camasir suyu katmiyorum ben mumkun mertebe.. ancak agartma ozelligi oldugu icin kullaniyorum .. ozellikle ic camasrlarina yumusatici koymayin diyolar durulama suyunda oldugu icin. Malum ic camasiri direkt tene temas ediyor
ben hep cift durulama yaparim yumusatici koysamda koymasamda icime daha cok siniyor belki kendimi kandiriyorum

Kapagi acinca yogun bir deterjan kokusu oluyor. Illaki kalinti vardir bulasiklarin ustunde. Biz gormesek de kaliyordur. Hayatimizin parcasi olmus durumda kimyasallar. Mutlaka bir yerden etkileniyoruz.
Birde su koku vermesi icin bisey takiliyo ya bulasik makinasina.. onuda kullanmiyorum yillardir

ben hep cift durulama yaparim yumusatici koysamda koymasamda icime daha cok siniyor belki kendimi kandiriyorum
Ben uzun yikama yapiyorum hep ama iste ne kadari cikar bilmiyorum. Dogrusu yumusatici cokta gerekli birsey degil bence

Eeee alın o zaman siz kendi sağlığınızı düşünmezseniz bize ne ki biz ne yapalım

Ben uzun yikama yapiyorum hep ama iste ne kadari cikar bilmiyorum. Dogrusu yumusatici cokta gerekli birsey degil bence
katiliyorum ama o cezbedici kokulari yokmu bende bayan gibi markete gidince deterjan gorunce gozlerim.isildiyo
annem hep kizar almazdi evlenince nasil bir deterjan almissam 4 senedir hala bitmedi yumusaticalr cifler sivi sabunlar

katiliyorum ama o cezbedici kokulari yokmu bende bayan gibi markete gidince deterjan gorunce gozlerim.isildiyo
annem hep kizar almazdi evlenince nasil bir deterjan almissam 4 senedir hala bitmedi yumusaticalr cifler sivi sabunlar
Haha kiz biz kadinlar sacimizdaki sampuan kokusunu koklayinca bile mutlu oluyoruz:))

Ben de çok severim deterjan almayı.
Karbonat sirke ve limonla klozet temizliği nasıl yapiliyor bilen biri aydınlatsın lütfen.
Çamaşır suyu dökmeyince mikropların olmeyecegine inaniyorum.
Açıkçası karbonat yöntemi içimi hiç rahatlatmiyor.
Yalniz çocukların iç çamaşırlarını beyaz sabun rendesiyle yıkıyorum bir nebze içim rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…