Deterjan Alma İsteği

Çamaşır ve bulaşık makinesini kurarken servis elemanları sirke kullanımı konusunda uyarmıştı. Uzun vadede çelik iç kaplamada aşınma yapar dediler.

Camasirlar icin bir sekilde cozum buluruz da bulasik makinesi icin nasil bir cozumunuz var? Parlatici yerine sirke koyanlari duydum ama tablet ya da sivi bulasik deterjani yerine me koyacagiz? Herhangi bir marka bileniniz var mi?
Bitkisel deterjanlardan alicaz.ben mesela daha almadim ama almaya kararliyim artik hep bitkisel kullanicam

ben gecemem deterjan reyonundan, evde esim esim yatak odasinda deodorant siksa ben salonda hapsururum

yumusatici hic almadim kullanmadim

diğerlerini de yavas yavas bırakıyorum, ama camasir deterjanini kullanilmasi gereken olcunun yarisindan daha az koyuyorum. arapsabunu sirke karbonat limontuzu kullaniyorum mumkun oldugunca

dus jeli yerine turk kahvesi soda zeytinyagi ve sirkeyi karistiriyorum peeling yapiyorum. o kadar harika bisey ki iz leke olu hucreler hepsi gidiyo, parliyo cilt nemli ve bakimli duruyo tavsiye ederim, sampuan da birakcam insallah

ama yumusatici yumusatici bi kez kullanma o camasir nasil kazik gibi oluyo

eskiden bu kadar alerjik cocuk alerjik insan yoktu, sebebi bu kimyasallar bence

benim oglum alerjik mesela, cok zorlandim gida konusunda. siz de bu tarz dusunerek yavas yavas evi kimyasala bogmak yerine dogallari deneyebilirsiniz

seven vazgecemiyo sevmeyen nefret ediyo bu ürünlerle seviyeli iliskisi olan insan az

1 sene önce ne oldu? Ne yaşadınız?

Dogal diye kac marka kullandım hic leke çikarmiyor .Ne kullanalım .
Bahçeli biryerde olsam küllü su yapacağim ama balkonda yapsam nasıl olacak yaaaa hoffff .

Dün akşam bayağı nette tarama yaptım. limon tuzu ve karbonatı karıştırıl kullanmak gerekiyormuş. en kısa zamanda bu karışımı deneyeceğim. doğal olduğu için. çünkü bulaşık makinesinin kapağını açtığım anda deterjan kokusu gelmesinden epey dertliydim. ağız yolundan bol bol deterjan yutuyoruz. ne zaman bize yol su elektrik olarak geri döner bilinmez. umarım etkili olur da bundan sonra bu karışımdan devam ederim.

Bu ara geldiğim son nokta arkadaşım hamileyim birde o durtuyu azaltmaya calissam da zor oluyor her markette bir yumuşatıcı moduna giriyorum maalesef kii

Sonucu yazar misin buraya?
bugün bir tutam limon tuzu ve 1 tatlı kaşığı karbonatı bulaşık makinesinin deterjan bölümüne koydum. parlatıcı haznesine de elma sirkesi döktüm. yarım limonu da makineye koydum. yıkama bittikten sonra baktığımda normal deterjanların yıkadığı kadar temiz yıkanmış bulaşıklar diyebilirim. ama en güzel olan yanı şuydu tabaklarımın üzerinde deterjanın bıraktığı iz yoktu ve çelik tencerelerim daha parlaktı. ben sonucu beğendim açıkçası.

Limin tuzu dedigin iri olur o sekilde koymadin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…