- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
:)Yeni bir marka var iki heceli sonu Kingli hani onun bulaşık deterjanını kullandın mı hiç ya bulamıyorum ben
kadın ne sormuş sen ne demişsin vallaaa gene estirmişsin tereliyeeYeni bir marka var iki heceli sonu Kingli hani onun bulaşık deterjanını kullandın mı hiç ya bulamıyorum ben
Ne var merak ettimkadın ne sormuş sen ne demişsin vallaaa gene estirmişsin tereliyee
Bitkisel deterjanlardan alicaz.ben mesela daha almadim ama almaya kararliyim artik hep bitkisel kullanicamCamasirlar icin bir sekilde cozum buluruz da bulasik makinesi icin nasil bir cozumunuz var? Parlatici yerine sirke koyanlari duydum ama tablet ya da sivi bulasik deterjani yerine me koyacagiz? Herhangi bir marka bileniniz var mi?
Evet hanımlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere bende deterjan hastalığı var sanırım . Ben markete gittiğim zaman direk deterjan yumuşatıcı reyonuna giderim bütün deterjan ve yumusaticilari koklarım ve hepsini almak istiyorum biliyorum cok zararlı kimyasal maddelerden yapıldığını ama kendime engel olamıyorum .
Son 1 senedir bu böyle ne yapabilirim arkadaşlar
Kullu su nasil oluyor tam, ben duydum bunu onceden sankiDogal diye kac marka kullandım hic leke çikarmiyor .Ne kullanalım .
Bahçeli biryerde olsam küllü su yapacağim ama balkonda yapsam nasıl olacak yaaaa hoffff .
Ben buna inanmiyorum yaa.. litrelerce dokmuyosun ya sonucta..Çamaşır ve bulaşık makinesini kurarken servis elemanları sirke kullanımı konusunda uyarmıştı. Uzun vadede çelik iç kaplamada aşınma yapar dediler.
Evet hanımlar konu başlığından da anlaşılacağı üzere bende deterjan hastalığı var sanırım . Ben markete gittiğim zaman direk deterjan yumuşatıcı reyonuna giderim bütün deterjan ve yumusaticilari koklarım ve hepsini almak istiyorum biliyorum cok zararlı kimyasal maddelerden yapıldığını ama kendime engel olamıyorum .
Son 1 senedir bu böyle ne yapabilirim arkadaşlar
Meşe külune su doldurup belli bir sure bekliyorsun .Kullu su nasil oluyor tam, ben duydum bunu onceden sanki
bugün bir tutam limon tuzu ve 1 tatlı kaşığı karbonatı bulaşık makinesinin deterjan bölümüne koydum. parlatıcı haznesine de elma sirkesi döktüm. yarım limonu da makineye koydum. yıkama bittikten sonra baktığımda normal deterjanların yıkadığı kadar temiz yıkanmış bulaşıklar diyebilirim. ama en güzel olan yanı şuydu tabaklarımın üzerinde deterjanın bıraktığı iz yoktu ve çelik tencerelerim daha parlaktı. ben sonucu beğendim açıkçası.Sonucu yazar misin buraya?
Limin tuzu dedigin iri olur o sekilde koymadin dimi?bugün bir tutam limon tuzu ve 1 tatlı kaşığı karbonatı bulaşık makinesinin deterjan bölümüne koydum. parlatıcı haznesine de elma sirkesi döktüm. yarım limonu da makineye koydum. yıkama bittikten sonra baktığımda normal deterjanların yıkadığı kadar temiz yıkanmış bulaşıklar diyebilirim. ama en güzel olan yanı şuydu tabaklarımın üzerinde deterjanın bıraktığı iz yoktu ve çelik tencerelerim daha parlaktı. ben sonucu beğendim açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?