Detox Limonata Diyetini Yine Yapabilirim

akçaağac surubu yerine ne önerirsiniz yada onu koymadan içsek nasıl olur

canım bildiğim kadarıyla akçaağaç şurubu şart. Bütün gün vücudunun ihtiyacı olan besinleri o sağlıyormuş. yerine başka bişey koyulmuyo malesef. 1 şişesi 3 gün kadar gidiyo eğer 6 bardak içersen. :) alternatifi yok malesef. Macro diye bi market var orda en ucuz bulduğum 41 tl. idi akçaağaç şurubu.

sevgiler

internete yazarsan detaylı bilgi bulursun, detox limonata diyeti ya da master cleanse yazarsan tüm detaylar mevcut. Sitede de vardı hatırladığım kadarıyla

canım benim cok sağol haftaya erteledim o zaman bulunduğum ilçede yok market falan merkeze gidince alırım artık.bide cok pahalıymış yaaa.diyetin detaylarını öğrendim canım saol tekrar

5. gün, tuvalete çıkmak konusunda sıkıntı çekiyorum, regl olduğum için de sanırım biraz karışık durumlar. ama onun dışında iyi gidiyo. açlığa alıştım. sadece canım yemek istiyo o kadar. 10 günüm kaldı. bugün tartıda 72 kiloydum. yani 5 günde 3 kilo. Normalde daha fazla olması lazım ama bahsettiğim gibi hem tuvalet sorunu hem de regl olmam sanırım etkiliyo. bakalım artık nasıl devam edecek

6. gün, tuvalet konusu hala sıkıntı, reglim bitmek üzere. ondan sonra daha düzenli olur gibi geliyo. yüzümde iyileşmeler var. az da olsa fark etti gibi, eski şişliğim geçti biraz. bugün geç kaltım ve tartılmadım. ama özetle iyi gidiyorum diyebilirim. acıkmaya başladım ufaktan ama bi yandan da alıştım bu duruma. Benim sorunum sanırım diyetlerde, yemek yemeye başlayınca duramıyorum. hiç yemediğimde de durabiliyorum bakalım artık. şimdilik iyiyim yani :) sevgiler...

aykiz iyisin masallah yemek yeme tarzimiz benziyor ben de ya hep ya hic yedimmi duramiyorum kac gun yapacaktin 1 hafta olmak uzere

aykiz iyisin masallah yemek yeme tarzimiz benziyor ben de ya hep ya hic yedimmi duramiyorum kac gun yapacaktin 1 hafta olmak uzere

aynen canım çok zor yaa yeyince durmak ben 15 gün yapıcam. bugün 7. gün. Rahatım ama sorun yok şimdilik iyi gidiyo. toplamda 4 kilo verdim şimdilik. Regl şişkinliğini de atarım artık, bitti kurtuldum çünkü. yani 1 haftam daha var Açlığa da alıştım. Uyku düzenim yok sadece, çok geç uyanıp, çok geç uyumaya başladım :) onu da toparlarsam süper olacak ehhehehe

Eveet :) Bugün 10. gün, ve ben tartıda artık 6'lı rakamları görmeye başladım. Gerçekten çok ciddi bir motivasyon sebebi oldu bu :) Cildimde iyileşmeler de iyice belli oldu. iyice hafifledi sivilcelerim. Ama limonatayı artık hiç içesim gelmiyo. Yani günde 6 bardak içmem gereken limonatayı 2 bardak zor içebiliyorum. Ama genel olarak enerjim yerinde. Toplamda 10 günde 6,5 kilo vermiş oldum. Görüntü olarak da belli oluyo zaten iyice. Herhangi bir sarkma vs. de yok. Gayet iyiyim.

İnci cim gerçekten tavsiye ediyorum. Kendini çok iyi hissettiriyo bu olay. Detoxdan mı yoksa kilo veriyor olduğumdan mıdır nedir bilmem ama gayet enerjiğim. Daha az yoruluyorum spor yapınca ya da hareket edince. Fazla kiloların gitmesiyle de ilgilidir tabii. O hantallığı üstümden attım yani.
Cilt konusunda da çok memnunum açıkcası. :)

Kısacası son 5 günüme giriyorum. Ancak bir ihtimal bu sefer de 12 günde kesip, lahana ya da başka bir diyete geçebilirim. o da limonatadan çok sıkıldığım için yani bakalım artık bu 2 günde karar vericem buna

Sevgiler

Neler yaptin bitdimi diyetin benim cok fazla kilom var 1 aydır siyet yapıyorum bi bunu yapip tekrar devam etsemmi diyorum bide korkuyorum ya verdiklerimi yine fazlasıyla alirsam diye ne onerirsiniz yapan biri olarak

Neler yaptin bitdimi diyetin benim cok fazla kilom var 1 aydır siyet yapıyorum bi bunu yapip tekrar devam etsemmi diyorum bide korkuyorum ya verdiklerimi yine fazlasıyla alirsam diye ne onerirsiniz yapan biri olarak

Merhaba, ben bugün 13. günü bitirdim ve eğer dayanabilirsem 3 günüm daha var. Açlık hissi yok ancak limonatadan sıkıldım çok. Daha önce de yapmıştım bunu ve kiloları geri almadım. Daha doğrusu verdiğim kiloları almak için çok uğraştım, hergün makarna mantı vs.. gibi hamur işleri tükettim. Eğer bir diyetle devam edersen ve sonra da dikkatli gidersen mutlaka başarırsın. Diyetin detaylarını internette bulabilirsin. Ben açıkcası kendimi gayet iyi hissediyorum. Canım yemek yemek istiyo elbette 13 gündür yemek namına bişey yemedim ama yani açlıktan değil de alışkanlıktan dolayı canım yemek istiyor. Bunda asıl amaç kilo vermekten de öte vücudu arındırmak. yani ben tavsiye ederim eğer bir sağlık probleminiz yoksa. :)

Sukurku saglik problemim yok sadece bunu yapip sonrasinda kili verememekten korkuyorum cunku benim kaybetmem gereken bi 40 kilo var

canım ya heveslendirdin beni iyice surubu alamadım daha alınca baslıcam bende suan isveç yapıyorum. gercekten harikasın valla tebrik ederim azmine hayran kaldım tatlım

Iste buldum aradığım yerrrrrrrrrrr bu diyeti o kadar aradım ki sonunda yapan birini buldum merhabalarrrrrrrr
Bugun şu şurubu ve tuzu da aldırdım yarından itibaren başlıyorum zor ama imkansız değil
ama hwr diyette olduğu gb bu diyette de yardım ve destege ihtiyaç ar yapan arkadaşlarım desteklerinizi ve bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim her gün burada paylaşacagım

Surubu nerde buldun acaba

ben daha surubu alamadım ama alınca hemen baslıcam sen dene bakalım... gözüm sende:44:

Aktarda canım büyük aktar var burada esişehir de orda buldum ama pahalı çok yawwwwwwww 58 tl ye buldum ben

ya arkadaslar ben ilçede oturuyorum ama aktarın numarası var merkeze gidince alırım diye aradım sordum yarım kiloluk şişede fiyatı 7.5 lira dedi anlamadım gitti gidince bakacam bi daha merkeze gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…