akçaağac surubu yerine ne önerirsiniz yada onu koymadan içsek nasıl olur
kızlar yaa ne olur listeyi yazarmısın nasıl yapılıyor ayrıntılı lütfennnnnnn cok ihtiyacım var
canım bildiğim kadarıyla akçaağaç şurubu şart. Bütün gün vücudunun ihtiyacı olan besinleri o sağlıyormuş. yerine başka bişey koyulmuyo malesef. 1 şişesi 3 gün kadar gidiyo eğer 6 bardak içersen. :) alternatifi yok malesef. Macro diye bi market var orda en ucuz bulduğum 41 tl. idi akçaağaç şurubu.
sevgiler
internete yazarsan detaylı bilgi bulursun, detox limonata diyeti ya da master cleanse yazarsan tüm detaylar mevcut. Sitede de vardı hatırladığım kadarıyla
aykiz iyisin masallah yemek yeme tarzimiz benziyor ben de ya hep ya hic yedimmi duramiyorum kac gun yapacaktin 1 hafta olmak uzere
Neler yaptin bitdimi diyetin benim cok fazla kilom var 1 aydır siyet yapıyorum bi bunu yapip tekrar devam etsemmi diyorum bide korkuyorum ya verdiklerimi yine fazlasıyla alirsam diye ne onerirsiniz yapan biri olarak
Merhaba, ben bugün 13. günü bitirdim ve eğer dayanabilirsem 3 günüm daha var. Açlık hissi yok ancak limonatadan sıkıldım çok. Daha önce de yapmıştım bunu ve kiloları geri almadım. Daha doğrusu verdiğim kiloları almak için çok uğraştım, hergün makarna mantı vs.. gibi hamur işleri tükettim. Eğer bir diyetle devam edersen ve sonra da dikkatli gidersen mutlaka başarırsın. Diyetin detaylarını internette bulabilirsin. Ben açıkcası kendimi gayet iyi hissediyorum. Canım yemek yemek istiyo elbette 13 gündür yemek namına bişey yemedim ama yani açlıktan değil de alışkanlıktan dolayı canım yemek istiyor. Bunda asıl amaç kilo vermekten de öte vücudu arındırmak. yani ben tavsiye ederim eğer bir sağlık probleminiz yoksa. :)
Eveet :) Bugün 10. gün, ve ben tartıda artık 6'lı rakamları görmeye başladım. Gerçekten çok ciddi bir motivasyon sebebi oldu bu :) Cildimde iyileşmeler de iyice belli oldu. iyice hafifledi sivilcelerim. Ama limonatayı artık hiç içesim gelmiyo. Yani günde 6 bardak içmem gereken limonatayı 2 bardak zor içebiliyorum. Ama genel olarak enerjim yerinde. Toplamda 10 günde 6,5 kilo vermiş oldum. Görüntü olarak da belli oluyo zaten iyice. Herhangi bir sarkma vs. de yok. Gayet iyiyim.
İnci cim gerçekten tavsiye ediyorum. Kendini çok iyi hissettiriyo bu olay. Detoxdan mı yoksa kilo veriyor olduğumdan mıdır nedir bilmem ama gayet enerjiğim. Daha az yoruluyorum spor yapınca ya da hareket edince. Fazla kiloların gitmesiyle de ilgilidir tabii. O hantallığı üstümden attım yani.
Cilt konusunda da çok memnunum açıkcası. :)
Kısacası son 5 günüme giriyorum. Ancak bir ihtimal bu sefer de 12 günde kesip, lahana ya da başka bir diyete geçebilirim. o da limonatadan çok sıkıldığım için yanibakalım artık bu 2 günde karar vericem buna
Sevgiler
Iste buldum aradığım yerrrrrrrrrrr bu diyeti o kadar aradım ki sonunda yapan birini buldum merhabalarrrrrrrr
Bugun şu şurubu ve tuzu da aldırdım yarından itibaren başlıyorum zor ama imkansız değil
ama hwr diyette olduğu gb bu diyette de yardım ve destege ihtiyaç ar yapan arkadaşlarım desteklerinizi ve bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim her gün burada paylaşacagım
surubu nerde buldun acaba
Iste buldum aradığım yerrrrrrrrrrr bu diyeti o kadar aradım ki sonunda yapan birini buldum merhabalarrrrrrrr
Bugun şu şurubu ve tuzu da aldırdım yarından itibaren başlıyorum zor ama imkansız değil
ama hwr diyette olduğu gb bu diyette de yardım ve destege ihtiyaç ar yapan arkadaşlarım desteklerinizi ve bilgilerinizi esirgemezseniz sevinirim her gün burada paylaşacagım
Aktarda canım büyük aktar var burada esişehir de orda buldum ama pahalı çok yawwwwwwww58 tl ye buldum ben
ya arkadaslar ben ilçede oturuyorum ama aktarın numarası var merkeze gidince alırım diye aradım sordum yarım kiloluk şişede fiyatı 7.5 lira dedi anlamadım gitti gidince bakacam bi daha merkeze gidemedim
Ne guzel iste kacirma al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?