Ben 9 .gunudeyim 95.3 le baslamistim suan 89.1 im aksam olunca bana fenalim basoyor ve yemek aseriyorum fena bi sekildetek korkum bu verdigim kiloları alirmiyim bu kadar emek ziyan olmaz insallah yada kilo vermem durmaz umarım
canım gercekten cok azimlisin ama saglıgından da olma sakın bende 1 ocaktan bu yana sağlıksız bi şekilde diyetteyim bazen korkuyorum hasta olmaktan ama diyetten de vazgecemiyorum bıktım artık şişmanlıktan bende herkes gibi zayıf olmak istiyorum ve görümcemin (kendi koca götünü göbeğini görmez ) salakça zayıfla diye akıl vermelerinden sıkıldım... şimdi 70 kiloyum 17 kilom gitti... son 5 kiloyu vermem lazım artık limonata detoksunu cok düşündüm ama cesaret edemedim bugün lahana corbasına basladım.. daha önce yaptıgımda 2 haftada 7 kilo vermiştim bakalım şimdi nasıl olcak merak ediyorum... seni takip ediyorum cok güzel kilolar verdin inşallah hep böle kalırsın artık önemli olanda bu zaten canım benim umutsuzluga kapılma hiç adetten dolayı durmuştur kilon bitince baslarsın gene kilo vermeye... ayrıca su uyku meseleni biran önce düzeltirsen daha iyi olur
Açıkcası şu an sağlığımı da iyi hissediyorum, bünyem açlığa dayanmaz normalde ve çoktan bozmuş olrdum diyetimi ama hala azmim devam ediyo inanamıyorum ben de kendime :) Verdiğim sözleri yerine getiriyorum.
Yalnız sen de inanılmazsın 17 kilo harika bir rakam. Şurada 5 kilocuk kalmış yani senin için hiç sayılır. Zaten fazla kilolarımızdan kurtulup sonra da dikkat ettiğimizde ve ucunu kaçırmadığımızda geri de almayız. illa ki kaçırmalar olur ama telafi etmek daha kolay olur. Seni de tebrik ederim gerçekten canım yaa :) Sizlerin yorumları beni çok çok motive ediyo, ben asla eski halime dönemem diye düşünüyodum, artık şişmanım ve bir daha zayıflayamam diyodum ama gerçekten inanıyorum artık. Ne olursa olsun bırakmıycam kendimi. Bu kadar hedefe yaklaşmışken.
Bana da etrafımdaki insanlar konuşup duruyolar hep, o yüzden biraz da inat yaptım sanırım. iyi ya da kötü herkes kilolarımdan bahsediyo senin görümcen misaliBenim de bir yengem var ve benim kilolu halime hiç alışamadı, sürekli konuşuyo vs. bakalım artık, insanları utandırmak istiyorum. Bu sene bizim senemiz olsun inşallah
Sana da kolaylıklar dilerim ve güzel yorumların için çooook teşekkür ederimmmm
Açıkcası şu an sağlığımı da iyi hissediyorum, bünyem açlığa dayanmaz normalde ve çoktan bozmuş olrdum diyetimi ama hala azmim devam ediyo inanamıyorum ben de kendime :) Verdiğim sözleri yerine getiriyorum.
Yalnız sen de inanılmazsın 17 kilo harika bir rakam. Şurada 5 kilocuk kalmış yani senin için hiç sayılır. Zaten fazla kilolarımızdan kurtulup sonra da dikkat ettiğimizde ve ucunu kaçırmadığımızda geri de almayız. illa ki kaçırmalar olur ama telafi etmek daha kolay olur. Seni de tebrik ederim gerçekten canım yaa :) Sizlerin yorumları beni çok çok motive ediyo, ben asla eski halime dönemem diye düşünüyodum, artık şişmanım ve bir daha zayıflayamam diyodum ama gerçekten inanıyorum artık. Ne olursa olsun bırakmıycam kendimi. Bu kadar hedefe yaklaşmışken.
Bana da etrafımdaki insanlar konuşup duruyolar hep, o yüzden biraz da inat yaptım sanırım. iyi ya da kötü herkes kilolarımdan bahsediyo senin görümcen misaliBenim de bir yengem var ve benim kilolu halime hiç alışamadı, sürekli konuşuyo vs. bakalım artık, insanları utandırmak istiyorum. Bu sene bizim senemiz olsun inşallah
Sana da kolaylıklar dilerim ve güzel yorumların için çooook teşekkür ederimmmm
aykiz mrb uzun zaman oldu bu arada ben de limonata diyetine basladim bugun 5. gunu bitirdim 10 gunluk dusunuyordum ama halsizlik oluyor bende bir de aclik ilk gunlere gore azaldi ama yine de biraz halsizlik var 10 gune kadar dayanirmiyim bilemiyorum
Ah canım ya, halsizlik çok normal yani yemek yemeden alışmak zor tabii, vücudun da toksinlere karşı savaşıyo ve haliyle böyle tepkiler veriyo yani. Umarım dayanırsın. Çok faydasını görürsün çünkü. :) Sana kolaylıklar dilerim. 5 günü atlatmışsın bak ne güzel. Şurda 5 günün daha var
çok zor görünüyor, ömrümde duyduğum en zor diyet, bir de 15 günlerden bahsediyorsunuz tebrik ederim.
eveet dayandim ve bugun 9. gunum vucudum da alisti su anda kendimi iyi hissediyorum 40 gune kadar yapabilirim ama yemek yemeyi ozledim 4 kilo verdim 8 gunde daha cok veririm diyordum ama neyse 55 oldum simdi 59la baslamistim yarin son gun artik 2. denememde 15 falan yaparim bakacaz artik
ilk yaptığım zaman 12 günde 10 kilo vermiştim. ikincisinde de 14 günde 9 kilo verdim :) Hadi bakalım kolay gelsinİnşallah başarırsın. inan o kadar zor değil...
Benim Lahana diyetimin 3. günü bugün ve henüz hiç kilo kaybı yok maalesef. Anlamadım gitti. Çorbadan başka bişey yeyim içmiyorum yani neden acaba böyle oldu :)
Neyse artık bakalım, ben devam edip 7 güne tamamlıycam, gerisi de zaten gelir herhalde
slm aykız acaba diyeti ikm uyguladığınızda yaşınız kaçtı ve şimdi kaç oldu sakıncası yoksa bunu merak ettim çünkü kilo vermede yaşta çok etkili ben daha önce daha hızlı kilo verirdim şimdi uzun sürede daha az veriyorum çünkü.
Merhabalar,
Bu gün itibariyle yaptığım diyete ek bir diyet bulurmuyum diye araştırırken bu size rastladım.Hali hazırda alkali diyeti uyguluyorum ve 2 ayda 6 kilo verdim.Sıvı tüketimi çok işe yarıyor gerçekten.Daha önce dukan denedim 1 ay gibi bir sürede 9 kilo verdim fakat emzirdiğim ve sütümü kesip çok halşsiz bıraktığı için kesmek zorunda kaldım.Şuan bebeğim 1 yaşına geldiği için yeni diyet arayışı içindeyim 1 haziran itibariyle tatile gideceğim ve hala verilmemiş 15 kilom var tabi bu diyetle hepsini vemek gibi bir amacım yok ama kısa sürede ne kadar çok kilo verirsem kar sayacağım.Bu diyete başlamakta kararsız kaldım açlık değil ama halsizlik ve tuz kullanımı hem bebeğimi hemtiroidimi etkilermi çünkü aç kalınca çok sinirli oluyorum birde tansiyonm çok düşüyor gece bebeğime kalkabilirmiyim acaba onu düşünüyorum.Bu gün kara verirsem diyet günlüğümü burda paylaşacağım hepinize kolay gelsin yapan arkadaşlarımı kutluyorum veee azimleri nin devamını diliyorumm..
Bugün de devam ettim. 8 gün oldu. Aslında kendimi çok iyi hissediyorum ama yemek yemeyi özledim. Su anda da inanılmaz açım. Böyle zamanlar için önerin var mı? :)
Yarın portakal suyuna başlıyorum. 8 günde 65,3 ten 61 e düştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?