Detox Limonata Diyetini Yine Yapabilirim

Ben 9 .gunudeyim 95.3 le baslamistim suan 89.1 im aksam olunca bana fenalim basoyor ve yemek aseriyorum fena bi sekilde tek korkum bu verdigim kiloları alirmiyim bu kadar emek ziyan olmaz insallah yada kilo vermem durmaz umarım

Ha ri kaaaa !!! Gerçekten inanılmaz Başaran biri görünce gerçekten çok mutlu oldum. Dediğim gibi, dikkat etmeye devam edersen eğer geri almazsın kesinlikle. Çok güzel veriyosun kiloları ve inan vücudun zararlı olan şeylerden arınıyor bu sayede. Gece halsiz hissetmen normal bence, yani yemeksizsin çünkü :) Seni Tebrik ederim gerçekten.

Diyetin bittikten sonra sıvı ile birkaç gün mideni aloştırman gerekecek. hemen yemek yemeye başlama sakın Çorba vs. ile başlaybilirsin. Bu yaz hepimiz için farklı olacak inanıyorum

Açıkcası şu an sağlığımı da iyi hissediyorum, bünyem açlığa dayanmaz normalde ve çoktan bozmuş olrdum diyetimi ama hala azmim devam ediyo inanamıyorum ben de kendime :) Verdiğim sözleri yerine getiriyorum.
Yalnız sen de inanılmazsın 17 kilo harika bir rakam. Şurada 5 kilocuk kalmış yani senin için hiç sayılır. Zaten fazla kilolarımızdan kurtulup sonra da dikkat ettiğimizde ve ucunu kaçırmadığımızda geri de almayız. illa ki kaçırmalar olur ama telafi etmek daha kolay olur. Seni de tebrik ederim gerçekten canım yaa :) Sizlerin yorumları beni çok çok motive ediyo, ben asla eski halime dönemem diye düşünüyodum, artık şişmanım ve bir daha zayıflayamam diyodum ama gerçekten inanıyorum artık. Ne olursa olsun bırakmıycam kendimi. Bu kadar hedefe yaklaşmışken.
Bana da etrafımdaki insanlar konuşup duruyolar hep, o yüzden biraz da inat yaptım sanırım. iyi ya da kötü herkes kilolarımdan bahsediyo senin görümcen misali Benim de bir yengem var ve benim kilolu halime hiç alışamadı, sürekli konuşuyo vs. bakalım artık, insanları utandırmak istiyorum. Bu sene bizim senemiz olsun inşallah

Sana da kolaylıklar dilerim ve güzel yorumların için çooook teşekkür ederimmmm

kızlar tebrıkler bende ara ara okuyorum
ve su dılegıne canı gonulden katılıyorum
BU SENE BIZIM SENEMIZ OLSUN
ve kılolarımı verdıgımde ılk ısım benım kılolarıma yorum yapanlara kılo vermelerı ıcın nasıhatte bulunmak olcak
bunuda zevkle yapıcam ...

artık dönmek yok o kilolu hallerimize dediğin gibi bu sene ve bundaan sonraki bütün seneler bizim senemiz olsun tatlım bende sana hayranım inanki sende beni motive ediyorsun cok teşekkür ederim güzel sözlerin için... eger olurda diyeti bozarsam ertesi gün mutlaka telafi ediyorum yani 1 ileri 1 geri misali... tatlım sanada yolunda basarılar inşallah ömrünün bundan sonrası zayıff olarak gecer ve bi daha aslaaa kilo sıkıntın olmaz... o dalga gecen insanlara da kilo sıkıntısı versin Rabbim inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhh

aykiz mrb uzun zaman oldu bu arada ben de limonata diyetine basladim bugun 5. gunu bitirdim 10 gunluk dusunuyordum ama halsizlik oluyor bende bir de aclik ilk gunlere gore azaldi ama yine de biraz halsizlik var 10 gune kadar dayanirmiyim bilemiyorum

aykiz mrb uzun zaman oldu bu arada ben de limonata diyetine basladim bugun 5. gunu bitirdim 10 gunluk dusunuyordum ama halsizlik oluyor bende bir de aclik ilk gunlere gore azaldi ama yine de biraz halsizlik var 10 gune kadar dayanirmiyim bilemiyorum

Ah canım ya, halsizlik çok normal yani yemek yemeden alışmak zor tabii, vücudun da toksinlere karşı savaşıyo ve haliyle böyle tepkiler veriyo yani. Umarım dayanırsın. Çok faydasını görürsün çünkü. :) Sana kolaylıklar dilerim. 5 günü atlatmışsın bak ne güzel. Şurda 5 günün daha var

eveet dayandim ve bugun 9. gunum vucudum da alisti su anda kendimi iyi hissediyorum 40 gune kadar yapabilirim ama yemek yemeyi ozledim 4 kilo verdim 8 gunde daha cok veririm diyordum ama neyse 55 oldum simdi 59la baslamistim yarin son gun artik 2. denememde 15 falan yaparim bakacaz artik

harikaymış Tebrik ederim. Aslında başlamışken 12 güne tamamlasan gerçekten sevindim. Başlayınca gerisi geliyo. Hazır alışmışken bence bikaç gün daha devam edebilirsen süper olur. Ya da bırakınca hemen yemeye başlamazsan da devam edersin süpr olur. Yani çorba ve hafif yemeklerden devam. Tebrikler tekrarrr

Merhaba benim bugün 7.günüm artık zorlanmaya başladım. Bugün sonlandırıp önümüzdeki 3 gün yavaş yavaş normal yemeye dönmeyi düşünüyorum. 6 günde 3,4 kilo verebildim.

10 gunluk sureyi tamamladim bugun 12. gunum 54 kilo oldum 5 kilo vermis oldum ama son 1 kiloyu diyet bittikten sonraki 2 gun icinde verdim dun ve bugun portakal yedim corbami da ictim bugun bir de kuru uzum tarzinda birseyler yedim yavas yavas bir problem olmadi cok sukur yarin 3. gun ve salata yemeye baslayacam yavas yavas normal yemege donuyorum artik

Harikasınız kızlar gerçekten, tebrik ederim :) Bu konuyu açarken yapacak kimse olur mu diyodum ama şimdi bakıyorum ve çok mutlu oldum az da olsa payım varsa ne mutlu Herşey gönlünüzce olsun. Ben son dönemde biraz kaçamak yaptım ama toparlıyorum yani :) insan hali azıcık stres olsa hemen yemeğe veriyorum kendimi ya. çok can sıkıcı ama engel olamıyorum. Bakalım. Son durumu bimiyorum çünkü epeydir tartılmadım. En son 68 civarındaydım ve 68 görünce 3 gün boyu dedim tartılmayı bırakiim ki etkilemesin. Kendimi biliorum çünkü, kilo veremiyorum der bozarım ben hemen hadi bakalım kızlar durmak yok!!!

Bugün de devam ettim. 8 gün oldu. Aslında kendimi çok iyi hissediyorum ama yemek yemeyi özledim. Su anda da inanılmaz açım. Böyle zamanlar için önerin var mı? :)

Yarın portakal suyuna başlıyorum. 8 günde 65,3 ten 61 e düştüm.

Merhabalar,

Bu gün itibariyle yaptığım diyete ek bir diyet bulurmuyum diye araştırırken bu size rastladım.Hali hazırda alkali diyeti uyguluyorum ve 2 ayda 6 kilo verdim.Sıvı tüketimi çok işe yarıyor gerçekten.Daha önce dukan denedim 1 ay gibi bir sürede 9 kilo verdim fakat emzirdiğim ve sütümü kesip çok halşsiz bıraktığı için kesmek zorunda kaldım.Şuan bebeğim 1 yaşına geldiği için yeni diyet arayışı içindeyim 1 haziran itibariyle tatile gideceğim ve hala verilmemiş 15 kilom var tabi bu diyetle hepsini vemek gibi bir amacım yok ama kısa sürede ne kadar çok kilo verirsem kar sayacağım.Bu diyete başlamakta kararsız kaldım açlık değil ama halsizlik ve tuz kullanımı hem bebeğimi hemtiroidimi etkilermi çünkü aç kalınca çok sinirli oluyorum birde tansiyonm çok düşüyor gece bebeğime kalkabilirmiyim acaba onu düşünüyorum.Bu gün kara verirsem diyet günlüğümü burda paylaşacağım hepinize kolay gelsin yapan arkadaşlarımı kutluyorum veee azimleri nin devamını diliyorumm..

slm aykız acaba diyeti ikm uyguladığınızda yaşınız kaçtı ve şimdi kaç oldu sakıncası yoksa bunu merak ettim çünkü kilo vermede yaşta çok etkili ben daha önce daha hızlı kilo verirdim şimdi uzun sürede daha az veriyorum çünkü.

herkes dukan diyeti için zararlı falan derkern bu diyeti görünce ben doğru yolda olduğummu anladım.insan vucuduna bunu yapamaz.2 hafta aç kalmak ne demek.yoo bu eziyeti kendime yapamaz.

İlk uyguladığımda 27 yaşımdaydım şimdi ise 31 :) Yavaşlama oldu evet doğru. yaş ile alakalı bir yavaşlama söz konusu bence de :)

Merhaba, Ben açıkcası sana bu diyeti yapmanı önermem. Hem bebeğin ile ilgilenirken gerçekten halsiz kalabilirsin hem de hemoroid için biber falan zararlı olabilir. Ben bi uzman değilim tabii. Ben de tecrübelerimi paylaştım. Yani uygulayıp uygulamamak size kalmış ancak gerçekten zorlayıcı olabilir hem de bebek varken. Gece uyanmak vs. zor olur sanırım...

Günlerdir bakamıyorum, umarım çok geç kalmamışımdır. Çok aç hissettiğinde yaptığın yağsız bir çorba ile geçiştirsen limonata diyetin btince iyi olur. Ben mesela yağ koymadan yaptığım ya da çok az zeytinyağı koyarak yaptığım sulu sebze yemeklerini minik komposto kaseleri ile gün boyunca yiyorum. Hergün değişik bi sebze yapıyorum. bamya, kabak, patlıcan vs... hem mevsim de uygun. hem de sebze yani. zararı da olmuyo. çorba da tok tutuyo :) Bilemedim yani, bünyene göre aslında kendin daha iyi bilirsin açlığını nasıl sindirebileceğini. Mühim olan olabildiğince az yağ almak ve hareket etmek. Kalorilerden uzak durmak şart :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…