deury:benim de artık günlüğüm varrrr

Valla bana keleği denk geldi işte iyisi ne zaman buldu ki dicem ama buldum sanırım
Son bikaç gündür kıpırtılar var ama ben yine kilom yüzünden çekiniyorum.
Ya yine terkedilirsem

Valla bana keleği denk geldi işte iyisi ne zaman buldu ki dicem ama buldum sanırım
Son bikaç gündür kıpırtılar var ama ben yine kilom yüzünden çekiniyorum.
Ya yine terkedilirsem

tatlım senin boyun kaçtı bu arada?

hiç korkma tatlım ben hayattan bide şunu öğrendim sen ne kadar kendini beğenirsen etraftaki insanlarda o kadar beğenir...... kendine güvennnn.. bu arada kilon da çok değil!
ama yinede zayıflayınca kendimize güvenimiz daha çok artıcakkk

Evet sende haklısın.
Boyum 160-162 civarı çok olsun 165dir.
Kısa olduğum ve kiloları sonradan aldığım için kemikten çok et ve yağ var bende
O yüzden daha kilolu duruyorum
Bilmiyorum.
İnan görüşelim diyip duruyor bişiyler de hissetmiyorum değil. Bu halimle nasıl çıkarım karşısında diyorum.
Yenemiyorum bu durumu.
Tecrübe acı olunca.

tatlım seni görmedi mi daha önce ? netten fln mı tanıştınız?

kızlar bugün yediklerimi paylaşıyım sizinleeeee

sabah tamtahıllı bi dilim ekmek üzerine beyaz peynir 2 zeytin yeşilçay

öğlenden akşama kadar (biliyorum hata yaptım ama işyerinde yiyecek bişe bulamayınca:18: )
2mandalina yaklaşık 10 tane badem 1 fincan yeşilçay

akşam 18.00 da
(çok çok yemişim gibi şişkinim şu an)
yarım kase ezogelin
salata
yoğurtlu közleniş patlıcan
tavuk şiş (3 parça)

ve restoranda ikram olarak künefe yolladılar bi çatalda ondan aldım:18::18::18:

2 litre su (şimdilik)

şu öğle yemeklerini de çözebilsem harika olacak ama yanımda sebze yemeği götürmek zor oluyo, iştede yenicek tost hamburger ve dönerden başka bişe yok bende elma mandalina diyet bisküvi ve badem götürüyorum mecburen

not: artık yeşilçayları şekersiz içiyorummmmmm

tebrikler canım çayını şekersiz içtiğin için ben siyah çayı bile artık şekersiz içiyorum önceden nasıl içiyorlar diyodum ama şimdi 1 aydır varla yok arası atıyorm bazen hiç atmıyorm gayetde içiliyormuş vallahi şimdi az bişe şeker çok kaçınca bal gibi geliyo tadı
menünde gayet güzeeeelll tavuk şiş yemişsin ohhh çok severim mangal olayını yarın sanırım bizde yemeğe gitcez eşimin dayısıgille birlikde artık nereye gideirz bilmiyorm balık dan bahsediyorlardı bide mersinin tantunisi meşhur yaa bide ondan bahsediyorlardı inşallah balık yemeye gideriz ozaman tahıllı ekmeğimi yanımda götürürüm beyaz ekmek geliyo çünküü
nerde çalışıyordun canım tost yiyebilirsin aslında söylesen tahıllı ekmeğe yağsız ve domatesli kaşarlı felan yapmazlarmı bide yanına ayrann ohhh

öğretmenim canım, aslında söyleyebilirim ama her gün öğlen tost yemek de bana çok sağlıklı gelmiyo tost yiyeceğime bi elma bi mandalina birazda badem ceviz fln yiyim daha iyi diye düşünüyorum.
ben mersine gelmiştim arkadaşımın düğünü için, erdemli diye bi yerde balık yemiştik salataları harikaydı
tantuni de yemiştik tabi
bir de cennet cehennem mağaralarına gitmiş aman allahım o ne kadar çok merdivendi öyleeee
ama mersini çok beğendim sahili de çok güzeldiiii

ben yeşilçayı daha çok sevdim siyah çaytan. bide çok sık wc götürmese zor yetişiyom valla

senle ben resmen aynıyız ya :)) benim de boyum 1.60 civarında. ve dediğin gibi 12 kilo vermeme rağmen hala o acaba beni beğencekler mi hissini atamıyorum üzerimden. oysa eskisi kadar kilolu gözükmüyorum ama bilinç altı işte.

Ben artık kimseyi sokmuyorum hayatıma 2 2 daha 5 bundan sonra.....

öncelikle bugün yediklerimi yazıyım sizlere

sabah yarın dili tam tahıllı ekmek üzerine beyaz peynir
arada 1 mandalina
öğlen sadviç ekmeğinin içine yağsız beyaz beynirli tost ayran
3 fincan yeşilçay ( şadiye için : şekersizzzz )
2 mandalina 5-6 tane badem
akşam bi kase ezogelin yarım kase cacık bi kase sebzeli tavuk
1 buçuk litre su (şimdilik)

bu arada çizelgem de değişti kızlar yarım kilo daha gitmiş. 4-5 gündür gitmiyodu.

ama bugün spor yapma havasında değilim yorgunum. artık bunun acısını hafta sonu çıkarırım.

bide şuanda nişanlım yanımda çay içiyoruz ve 3 değişik çeşit çikolatalı bizküviyi açtı parmaklarını yalıya yalıya yiyoooo

bense çikolata kokusuyla idare ediyorummm

ayyyy canım ya
Kedinin ciğere bakması gibi

iyi dayanmışsın vallahii ben dayanamazdım gerçi geçen kocatabak kızartmaya elimi sürmemiştim
menünde herzamankinden daha güzel canım

hemen bugünkü menümü de yazıyım sizlere............

sabah geç kalktım biraz kahvaltı yapamadım metabolizmam çalışsın diye 1 bardak su içtim bi mandalina yedim
işe gittiğimde;
öğlen
yağsız beyaz peynirli tost yedim yanında da 2 küp şeker koyulmuş bir koca fincan çay içtim (siyah çayı şekersiz içemiyorum, o yüzden içmiyorum genelde ama bugün içtim)
arada
2 mandalina 1 ayran
akşam
bi tabağın yarısını yiyebildim; zeytinyalı barbunya yanında ayran

birde yemeğin üzerine bi bardak suya bi kaşık bal bi kaşık elma sirkesi koyup içtim, sirkenin tadı belli bile olmuyor kızlar. ilk defa içtim. forumlarda çok faydalı olduğu yazıyordu. zaten elma sirkesi de bal da zararlı şeyler değil denemekten bir şey olmaz dedim içicem bakalım bu aralar

canım afiyet olsun öğle yemeğine alıştırırken seni sen sabahı atlıyorsun hadi bugünlük böle olsun bakemmm
menünde gayet güzell çayı bende şkersiz içemiyordum ama az az azaltttım şimdi genelde 0 şeker bazende kaşığın ucuyla içiyorum gayetde güzel oluyo vallahi alıştım artık sende yavaş yavaş azaltabilirsin canım
elma sirkesini 2 gündür bende yapıyorum bakalım faydasını görcekmiyim görmezsem papatyalı elmasirkesine devam ederim onuda bayadır içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…