iki gündür azmimi kaybediyorum ama toparlanıcam inşallahhhhhhhh......
bugün yapılabilecek tüm yanlışları yaptım:
sabah 12 de uyandım,
(kahvaltı atlanmış oldu tabi)
bi bardak sirkeli ballı suyu içtim
koca bi tabak makarna yaptım bi kaşık zeytinyağı ile üzerine de domates sos
60 gr kadar badem
3 tane çikolatalı bisküvi yedim
sonra yine bi bardak sirkeli ballı su içtim
bugünün en güzel şeyi :
45 dakika yürüyüş bandında 5.5 seviyesinde yürüdüm
2 litre su içtim
akşam öğünü geldi ne yesem bilmiyorummmmm
bi kase çorba ve bi yeşil elma mı yesem acaba?????? ne diyosunuz kızlarrrrr????? :18::18::18:
iki gündür azmimi kaybediyorum ama toparlanıcam inşallahhhhhhhh......
sabah 12 de uyandım,
60 gr kadar badem
bugünün en güzel şeyi :
2 litre su içtim
bi kase çorba ve bi yeşil elma mı yesem acaba?????? ne diyosunuz kızlarrrrr????? :18::18::18:
eveettttttttttttttttttttt akşam yemeğinde 2 tabak yayla çorbası yanında 1 dilim kepek ekmeği yedim
ve bugünlük yeme içme faslını böylece kapatttımmmmmmm (umarım)
evet kızlar, moral bozmaya gerek yok, biz ne kadar kaçamak yapsak da eski yediklerimizle kıyasladığımızda hala az yiyoruzzzzz.... o yüzden hala güzel gidiyoruzzzzzz...
aferin bizeeeeeeeeeeeeee
Merhaba Deury,
Günlüğünü baştan sona okudum çok güzel gidiyorsun...Boyumuz ve kilomuz çok yakın... ben de 1.61 boyunda, 68 kiloyum diyordum ama 67 olmuşum sanırım... Bakalım hep beraber devam edelim veeee ideal kilomuza dönelim... :)
derin tatlım gel hemennnn ( hadise gibi oldum, gelll gelll bana gelll)
canım hemen sen de bi günlük aç ve bizi de bilgilendir ne yapıyosun ne kadar kilo verdin.
takip edicem seni sen de beni takip et canımmm
dün giremedim doğrudüzgün şu internet delirtti beni sürekli düşüyordu dün tamamen gitti umarım bidaha yapmaz nalet olası internetiki gündür azmimi kaybediyorum ama toparlanıcam inşallahhhhhhhh......
sabah 12 de uyandım,
60 gr kadar badem
bugünün en güzel şeyi :
2 litre su içtim
evet kızlar, moral bozmaya gerek yok, biz ne kadar kaçamak yapsak da eski yediklerimizle kıyasladığımızda hala az yiyoruzzzzz.... o yüzden hala güzel gidiyoruzzzzzz...
aferin bizeeeeeeeeeeeeee
dün giremedim doğrudüzgün şu internet delirtti beni sürekli düşüyordu dün tamamen gitti umarım bidaha yapmaz nalet olası internet
dün herkes kaçamak yapmış genelde zaten haftasonları kaçamaklarımız oluyo herkesin oluyo 3 çikolatalı bisküvi yemişsin ne olcak ondan eskiden olsa 1 paketi yerdim 2.ye sulanırdımakşamda 2 kase çorba 1 dilim ekmek yemişsin yani 3 dilim ekmek yemiş oluyorsun 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eşit canım eger çorba yersen 1 kase 1 tabakda salata ye yanına istersen 1 dilimde ekmek menülerine bakıyorumda hiç salata yok
oooo eskiden 2 3 tane çikolatayı 1 günde yiyordum ekmeği hiç söylemeyeyim spordan eser yoktu zaten ama şimdi ohhhhhh süperim
evet tatlım haklısın bu akşam salata yicemmmmmm....... ben 2-3 paket yiyodum o çikolatalı bisküvülerden, ya bide ben yaş pastayı ve sütlü tatlıları çok severim.
bi orta boy pastanın tamamını yiyebilirim, bir de sütlü tatlıyı bir borcam yapardım oturup hepsini yerdimkesmiyo beni öle bi dilimmm
kızlar bugünkü menümmmm
herzamanki gibi erken kalkamadım, daha doğrusu kalktım tekrar uyudum
sabah erkenden uyandım hemen mutfağa gidip bal sirke su karışımını içtim
(sonra yine uyudum)
öğlen 12 de 4 yemek kaşığı fln menemen + beyaz peynir+ 2 dilim tam tahıllı ekmek
aralarda yarım elma biraz da nar yedim
akşam hiç yağsız baharatlı tavuk+ sarımsaklı light yoğurt+ marul salatası (hiç yağ yok)
1 buçuk litre su
sporrrrr olarak da: ev temizliği çamaşır bulaşık fln
ve kızlar bugün tartıda 400 gram fazla gösterdi, biraz bozuldum sonra amaaaaannnn dedimmm bi kaç gün sonra düzelir, vüudum da su birikmiştir, yada kaslarım ağırlaşıyodur dedim. karamsarlığı hemennnnn bıraktım
kızlar bugünkü menümmmm
herzamanki gibi erken kalkamadım, daha doğrusu kalktım tekrar uyudum
sabah erkenden uyandım hemen mutfağa gidip bal sirke su karışımını içtim
(sonra yine uyudum)
öğlen 12 de 4 yemek kaşığı fln menemen + beyaz peynir+ 2 dilim tam tahıllı ekmek
aralarda yarım elma biraz da nar yedim
akşam hiç yağsız baharatlı tavuk+ sarımsaklı light yoğurt+ marul salatası (hiç yağ yok)
1 buçuk litre su
sporrrrr olarak da: ev temizliği çamaşır bulaşık fln
ve kızlar bugün tartıda 400 gram fazla gösterdi, biraz bozuldum sonra amaaaaannnn dedimmm bi kaç gün sonra düzelir, vüudum da su birikmiştir, yada kaslarım ağırlaşıyodur dedim. karamsarlığı hemennnnn bıraktım
arkadaşlar bana da destek verir misiniz,çok iradesizim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?