deury:benim de artık günlüğüm varrrr

bu yediklerimden sonra çok acıktım yarım dilim tahıllı ekmek içine beyaz peynir koydum yedim bi süre sonra o da yetmedi 1 mandalina yedim
o da yetmedi 10 tane badem yedim
bide 3 tane diyet bisküvi yedim
bol bol da su içtim

yaaaaa bu akşam neden böyle çok acıktımmm kiii hiç bu kadar acıkmamıştım

akşam yemeğini az yedim sanırım ondan:18::18::18::18:

kızlar şevkim kırılıyo yaaaa 18 gündür çok iyiydim

hatta dün nişanlım yanımda o kadar çikolatalı bisküviler yedi bi tane bile almaya yeltenmemiştim:26::26:

2 gündür spor da yapmıyorum...

yarın herşeye yeni bir başlangıç yapıp çoookkkkkkkkkkkkkkkk spor yapıcammmm (inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh)

iki gündür azmimi kaybediyorum ama toparlanıcam inşallahhhhhhhh......

bugün yapılabilecek tüm yanlışları yaptım:

sabah 12 de uyandım,
(kahvaltı atlanmış oldu tabi)

bi bardak sirkeli ballı suyu içtim

koca bi tabak makarna yaptım bi kaşık zeytinyağı ile üzerine de domates sos

60 gr kadar badem

3 tane çikolatalı bisküvi yedim

sonra yine bi bardak sirkeli ballı su içtim

bugünün en güzel şeyi :

45 dakika yürüyüş bandında 5.5 seviyesinde yürüdüm
2 litre su içtim

akşam öğünü geldi ne yesem bilmiyorummmmm

bi kase çorba ve bi yeşil elma mı yesem acaba?????? ne diyosunuz kızlarrrrr????? :18::18::18:

eveettttttttttttttttttttt akşam yemeğinde 2 tabak yayla çorbası yanında 1 dilim kepek ekmeği yedim

ve bugünlük yeme içme faslını böylece kapatttımmmmmmm (umarım)

bugün herkese bi haller olmuş, bozulmuş diyetler

ben de mevlüte gittim, 3 aydır hiç pilav yemiyodum, koskocaaaa bir tabak pilav yedim

eveettttttttttttttttttttt akşam yemeğinde 2 tabak yayla çorbası yanında 1 dilim kepek ekmeği yedim

ve bugünlük yeme içme faslını böylece kapatttımmmmmmm (umarım)

Gayet iyi gidiyorsun tatlım azim kaybedecek zaman değil ha gayret.
Bak nişanlın yerken çikolata yememiştin ben olsam götürmüştüm yarısını :))
Menünde gayet güzel.
Bende geç kalkınca öğün atlanıyor, sinir oluyorum ama arada olur öyle...

evet kızlar, moral bozmaya gerek yok, biz ne kadar kaçamak yapsak da eski yediklerimizle kıyasladığımızda hala az yiyoruzzzzz.... o yüzden hala güzel gidiyoruzzzzzz...

aferin bizeeeeeeeeeeeeee

Merhaba Deury,
Günlüğünü baştan sona okudum çok güzel gidiyorsun...Boyumuz ve kilomuz çok yakın... ben de 1.61 boyunda, 68 kiloyum diyordum ama 67 olmuşum sanırım... Bakalım hep beraber devam edelim veeee ideal kilomuza dönelim... :)

derin tatlım gel hemennnn ( hadise gibi oldum, gelll gelll bana gelll)

canım hemen sen de bi günlük aç ve bizi de bilgilendir ne yapıyosun ne kadar kilo verdin.

takip edicem seni sen de beni takip et canımmm

derin tatlım gel hemennnn ( hadise gibi oldum, gelll gelll bana gelll)

canım hemen sen de bi günlük aç ve bizi de bilgilendir ne yapıyosun ne kadar kilo verdin.

takip edicem seni sen de beni takip et canımmm

gel dersin de gelmez miyim geldim bile:)

canım teklifin için çok teşekkürler ama çalıştığım için sadece akşamları girebiliyorum ben bugün başladım ve akşamım biraz yoğun geçiyor bugün düzenli yapmam gereken sporumu bile yapamadım sizleri takip edeceğim diye... Akşam pek vaktim olmuyor kısacası... ama sizlere rapor veririm beni frenleyin diye...:)

tamam canım uğrayabildiğinde uğra günlüğüme ben de merak ediyorum seni ne yedin ne içtin kaç kilo verdin????

bir de ilk günler hızlı kilo veriliyo 15 günde 64 kilo fln olursun benden söylemesiiii

unutma biziiiii

Canım benim ağzından bal damlıyor 15 günde 64 olabilirsem ilk seninle paylaşacağım...teşekkürler verdiğin moral için...

dün giremedim doğrudüzgün şu internet delirtti beni sürekli düşüyordu dün tamamen gitti umarım bidaha yapmaz nalet olası internet
dün herkes kaçamak yapmış genelde zaten haftasonları kaçamaklarımız oluyo herkesin oluyo 3 çikolatalı bisküvi yemişsin ne olcak ondan eskiden olsa 1 paketi yerdim 2.ye sulanırdım akşamda 2 kase çorba 1 dilim ekmek yemişsin yani 3 dilim ekmek yemiş oluyorsun 1 kase çorba 1 dilim ekmeğe eşit canım eger çorba yersen 1 kase 1 tabakda salata ye yanına istersen 1 dilimde ekmek menülerine bakıyorumda hiç salata yok

evet kızlar, moral bozmaya gerek yok, biz ne kadar kaçamak yapsak da eski yediklerimizle kıyasladığımızda hala az yiyoruzzzzz.... o yüzden hala güzel gidiyoruzzzzzz...

aferin bizeeeeeeeeeeeeee

oooo eskiden 2 3 tane çikolatayı 1 günde yiyordum ekmeği hiç söylemeyeyim spordan eser yoktu zaten ama şimdi ohhhhhh süperim

evet tatlım haklısın bu akşam salata yicemmmmmm....... ben 2-3 paket yiyodum o çikolatalı bisküvülerden, ya bide ben yaş pastayı ve sütlü tatlıları çok severim.
bi orta boy pastanın tamamını yiyebilirim, bir de sütlü tatlıyı bir borcam yapardım oturup hepsini yerdim kesmiyo beni öle bi dilimmm

yaşpasata anca 1 dilim yerim hamileyken yaşpastadan tiksinmiştim kokusu bile hatta onu düşünmek bile midemi bulandırıyordu ama şimdi 1 dilim felan yiyorum sütlü tatlılardanda en çok sütlacı severim soğuk soğuk üstü bol tarçınlı misgibiii olur ama içinde birsürü şeker ve pirinç oluyor tam kalori deposu

kızlar bugünkü menümmmm

herzamanki gibi erken kalkamadım, daha doğrusu kalktım tekrar uyudum

sabah erkenden uyandım hemen mutfağa gidip bal sirke su karışımını içtim

(sonra yine uyudum)

öğlen 12 de 4 yemek kaşığı fln menemen + beyaz peynir+ 2 dilim tam tahıllı ekmek

aralarda yarım elma biraz da nar yedim

akşam hiç yağsız baharatlı tavuk+ sarımsaklı light yoğurt+ marul salatası (hiç yağ yok)

1 buçuk litre su

sporrrrr olarak da: ev temizliği çamaşır bulaşık fln

ve kızlar bugün tartıda 400 gram fazla gösterdi, biraz bozuldum sonra amaaaaannnn dedimmm bi kaç gün sonra düzelir, vüudum da su birikmiştir, yada kaslarım ağırlaşıyodur dedim. karamsarlığı hemennnnn bıraktım

menün gayet güzel canım geç uyanmışsın olsun hafta sonu bugün uyuyacaksın tabikidee benim oğlum 6 da uyanıyor yaaa sanki işe gidecek sıpa bende sütünü felan veriyom çizgi film açıyom ben uyuyorm tabi uyumak dersek
regl sen eger fazla gösterir değilsen yediklerinden felanda olablir yada seninde dediğin gibi bişeler olmuştur yoksa sen gayet güzel besleniyorsun diyetin iyi gidiyo canım

canım bazen kabızlık bazen adet dönemi bazende dediğin gibi kas oranı artması olabiliyor o yüzden haftada 1 kere tartılmak lazım bende hergün tartılıyorum maalesef çok sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…