Devamı gelmiyor

Estagfurullah kirilan bisey yok arkdasim sorun bizim toplum sorunumuz ..kendini tatmin ile kacirilan kizlarin bagi yanlis cinsellik ile buyuyen bireyler yanliş durtulerine hakim olamadiginda bugibi haberler cikiyor karsimiza bunu demye calistim
Hah şimdi anladım.
Ama uzlaşamadığımız nokta, kendini tatmin yanlış bir şey değildir.
Aksine bu dürtüleri en aza indirger.
Uçan kaçan sineğe bile yan gözle bakan adam varken, en azından kontrol altına tutmak için oldukça basit ve etkili yöntemdir ve aynı zamanda sağlıklı bir birey gelişiminin de parçasıdır.
Katıldığım nokta ise özellikle kadınlarımızın cinsiyet ayrımcılığı ile yetiştirdiği çocuklar.
Oğulcuklarına her şey serbest, ayıp yok günah yok ama kız evlat etel giyemez.
Aynı statüde aynı mahrem duyguları aşılayarak yetiştirebilirsek, psikopat ve binbir türlü kötü zihinleri biraz olsun hafifletebiliriz kanaatindeyim.

Doğru bizim toplumumuzun kronik sorunu kapali yetisen kizlarin saglikli aile kurmasini beklemek....
Aileyi baba kurar anne ayakta tutar.

.cunku erkek egemen erkek serbest erkek yapar erkek adamdir yapar.gibi toplum yanlislari bizi bu tur konulara itti

ben sizin zihniyetinizi değistiremem ...sizde insanları yanlış yönlendirmeyin ama olur mu?

Yanlis yönlendirme neymis .bekarsin kendinle oynama günah mi?

..Tabiki size gore gunahin olcusu ney bilemem...
Tabi genc bir kizin kendine bilmeden yapip uyguladigi cinsel durtüleri dogru bulunmasida ayri bir gorüş saygi duymam gerekmiyor duymuyorumda.

Benim ve filimdelisi/arkdasimla savundugumuz
. gençlerimizin cinselligi yada vucudu anotimisni kendi kendine ogrenmemesi ..
..dogru sekilde ebebeyn den ögrenmesi.
nasilki erkek evladi babasi ögrenmesi gerekeni ögretiyorsa kizlarinda ebebeyn den dogruyu ögrenmesi.

.bunun neresi yanlis

Eger Avrupa' Amerikayi örnek gösterecekseniz orda 13 yasinda bakire yok okullarda cinsellik egitimi verdikleri halde bumudur dogru bilgi.

Yanlis yönlendirme neymis .bekarsin kendinle oynama günah mi?

..Tabiki size gore gunahin olcusu ney bilemem...
Tabi genc bir kizin kendine bilmeden yapip uyguladigi cinsel durtüleri dogru bulunmasida ayri bir gorüş saygi duymam gerekmiyor duymuyorumda.
Ben anlamadim simdi? Bir genc kizin kendine bilip bilmeden uyguladığı cinsel dürtüleri dogru bulmasi=Masturbasyon? Mastürbasyonun dogru bulunmasina mi saygi duymuyorsunuz???
Tum yorumlarınızı okudum, net bi sonuca varamadim....

Ben anlamadim simdi? Bir genc kizin kendine bilip bilmeden uyguladığı cinsel dürtüleri dogru bulmasi=Masturbasyon? Mastürbasyonun dogru bulunmasina mi saygi duymuyorsunuz???
Tum yorumlarınızı okudum, net bi sonuca varamadim....
Nesi yanlis genclerin bilgisizce cinsel dürtülerini pesinden gitmesi.benim savundugum tabiki insan anotomisinin gercegi cinsel durtusu lakin bilerek yasamasi yani (daha acik nasil bilemedim) yani simdi olgun bir kadin bilgisine sahip bir genc daha guvenli cinsellik yasar bence üüf baydi bu konu be !!

Nesi yanlis genclerin bilgisizce cinsel dürtülerini pesinden gitmesi.benim savundugum tabiki insan anotomisinin gercegi cinsel durtusu lakin bilerek yasamasi yani (daha acik nasil bilemedim) yani simdi olgun bir kadin bilgisine sahip bir genc daha guvenli cinsellik yasar bence üüf baydi bu konu be !!
Ilk mesajinizda gunah, yanlis yol gibi biseyler yazmissiniz. Konu sahibi masturbasyonla ilgili biseyler sormuş. 'Bilerek' derken, ne yani? Mast nasil yapilir, o mu ogretilsin? Ne anlatiyosunuz anlamaya çalışıyorum?

Resmen zırva! 20 yaaşındaki kız masturbasyon yapıyor ve bir soru soruyor, kız ergen diye aşağılanıyor, acelen ne deniyor,! bunu diyene kocaman sana ne demek gerek. Bıkmadınız başka insanların hayatını yönlendirmeye çalışmaktan. Size ne yahu, size mi soracak ne yapacağını. Beğenmediysen geç git, kendi meşrebince allah hayırlı yollara sevketsin diye içinden dua et mesela ama onu yapma ayıp günah demek nedir ya

Ilk mesajinizda gunah, yanlis yol gibi biseyler yazmissiniz. Konu sahibi masturbasyonla ilgili biseyler sormuş. 'Bilerek' derken, ne yani? Mast nasil yapilir, o mu ogretilsin? Ne anlatiyosunuz anlamaya çalışıyorum?
Profiline baktim doktor yaziyor.

kardes acemi hoca dinden acemi dr candan eder insani diye atasözü var.bilenbule bilmeyen ayni olurmu.

Profiline baktim doktor yaziyor.

kardes acemi hoca dinden acemi dr candan eder insani diye atasözü var.bilenbule bilmeyen ayni olurmu.
:KK70:masturbasyonla ilgili bi egitim yok tip fakultesinde. Ayrica sorularima cevap vermek yerine, profilimi inceleyip, meslegimle ilgili yorum yapman ayri bi ilginç:KK24:

Alıntıladığınız halde icindeki sorularimi cevaplamadiginiz yorumumu kopyalayip tekrar suraya koyayim;

Bazilarina göre zaten çarşi pazar rastgele
.(yani evililik olmus, olmamış gecler yanlişi yapmış yapmamış,umurundamı,biz ebeveynlerin görevi ne peki sade kendi zevki sefamiz için mi yaşıyoruz.ben oyle yasayamam benim vicdanim rahat olamaz bu sekilde yasayarak.

Bazilarina göre zaten çarşi pazar rastgele
.(yani evililik olmus, olmamış gecler yanlişi yapmış yapmamış,umurundamı,biz ebeveynlerin görevi ne peki sade kendi zevki sefamiz için mi yaşıyoruz.ben oyle yasayamam benim vicdanim rahat olamaz bu sekilde yasayarak.
Arkadasim gençlerin yanlışı derken, masturbasyona mi yanlış diyosun? Şunu bi acikca soyleyecek misin?

Sizin daha bilgiye dayali yasami desteklemeniz beklerdim
Masturbasyonun egitimi yok. Icgudusel bisey zaten cinsellik. Genc kizlar bakire ise eger masturbasyon yaparken, vajinalarina bisey sokmasinlar yeter, sadece klitoral uyari ile boşalsalar yeter. Bunun icin de egitim degil, tek cümle yeter ki zaten acıdığı icin bisey sokamazlar, cok cok düşük bi ihtimal. Heleki bizim gibi toplumda, orda bi zar oldugunu, aman ha aman(!) yirtilmamasi gerektigini sağır sultan bile biliyordur.

Yanlis Yanlis gecin b
Masturbasyonun egitimi yok. Icgudusel bisey zaten cinsellik. Genc kizlar bakire ise eger masturbasyon yaparken, vajinalarina bisey sokmasinlar yeter, sadece klitoral uyari ile boşalsalar yeter. Bunun icin de egitim degil, tek cümle yeter ki zaten acıdığı icin bisey sokamazlar, cok cok düşük bi ihtimal. Heleki bizim gibi toplumda, orda bi zar oldugunu, aman ha aman(!) yirtilmamasi gerektigini sağır sultan bile biliyordur.
İste dogru cumleler bunu anlasilmasini geclerinde bunu bilmelrinin dogru oldugunu savunuyorum arkdasim.

Back
X