Devamlı tetikte bekliyorlar.

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.594
146.533
798
Merhabaaaaaaa.
Geçenlerde eşimin halasi, teyzeleri, annesi vs buluşmuştuk. (Evde degil)
Neyse şimdi ben bu kadinlarla samimi degilim zaten koronadan once de senede belki 2-3 defa gorurdum.
En son yine 1 sene önce goruşmuşuzdur belki ve aramizda tartişma filan olmadi hiç.

Ben insanlara devamlı laf sokan biri degilim, hatta laf sokmaktan ziyade kizarsam, bozlulursam bunu karsimdaki yüzümden bile anlar. Oyle sinsilik peşinde değilim.

Neyse sohbet ediyoruz gayet normal kendimle ilgili birseyden bahsediyordum sorduklari icin. Aradan 5-10 dakika sonra halasi başladi "sen şunu mu demek istedin bize?" Diyor ama nasil konusuyor boyle nefes nefese kalmiş Konunun kendiyle hiiiiic alakasi yok oturmuş kurmuş. Hayir diyorum oyle dusunmedim diyorum 2 dakika sonra başka birşey soylemek istedigimi dusunuyor.

Ruh hastasi diyeceksiniz ama kendi aralarinda konuşurken bu kadar senaryo kurmuyorlar. Ben birşey diyince abartili abartili hareketleri var bu ailenin genel olarak. Sık gorusmuyoruz ama ilk kez olmuyor. Gorumcemin biriyle de sirf boyle bir mevzudan feci kavga ettim 2 senedir belki fazla gorusmuyoruz kendisiyle.

Derseniz bu aileye ne yaptin. Taaa 6-7 yıl önce kv, kaynim ve gorumcelerin emrivaki şekilde evime baskin var gibi gelmelerini engelledim, daha dogrusu eşim engelledi.
Ne yasandiysa ozaman yasandi ama hakediyorlardi. Ustunden kaç sene gecti bu mevzularin onun disinda birşey yaptigim yok.

Eşim diyor ki seni fazla gormedikleri icin tanimiyorlar. YaHuuuuu tanimadiginiz insanlar bisey anlatirken "bunu mu demek istedin sen bize" diye nefes nefese atlarsan zaten tanişma fasli orada sona erer. Doğru mu?

Ben bu saatten sonra konuşmamaya ve iletişime gecmemeye karar verdim zaten çok konuşkan bir tip degildim ama yılda bir de olsa sıkıldım ya.

Oyle icimi dokeyim dedim.

Ben bu eş aileleri gelinden ne istiyorlar çözemedim

Şimdi çok anlamadım konuyu, kendinden örnek verirken , üzerlerine alınıp laf çarpıttığını mı düşündüler ?
zaten çok görüşmüyormuşsun, eşin de bu konuda sana karışmıyor, arkanda duruyorsa fırsat bu fırsat senede 1 gördüğün kişiyi görsen ne görmesen ne

O böyle şeyler söylerken kv. ve teyzeler ne yaptı ben onu merak ettim?

Eşim diyor ki seni fazla gormedikleri icin tanimiyorlar. YaHuuuuu tanimadiginiz insanlar bisey anlatirken "bunu mu demek istedin sen bize" diye nefes nefese atlarsan
Bence biraz kilo versin,heyecan yapinca baskı yapıyor kendisine.Nefes nefese kalıyor :)
Birde icinde 7 sene bekletmiş basit bir olayı erik kurutur gibi :)
Bu heyecanla hik diye gider Allah muhafaza :)

Gorsem ne gormesem ne tabi ki ama tum sulaleyle mi gorusmeyi keseyim anlamadim ki ben zaten gorumcelerden biriyle gorusmuyorum. Kimin eline ne gececk senede bir goruyoruz adam akilli dursalar ölüler.

Evet kendisiyle alakasi bile olmayan konuyu kendine cevirdi.

O böyle şeyler söylerken kv. ve teyzeler ne yaptı ben onu merak ettim?

Sustular. Onlar da bana bayilmiyor zaten.

Bence biraz kilo versin,heyecan yapinca baskı yapıyor kendisine.Nefes nefese kalıyor :)
Birde icinde 7 sene bekletmiş basit bir olayı erik kurutur gibi :)
Bu heyecanla hik diye gider Allah muhafaza :)

Kilolu oldugu doğru. Ya mevzuunun 7 sene oncesiyle alakasi yok zaten 7 sene onceki olayla da kendisinin bir alakasi yok ama aileyle sorun yasadin mi diye soran olur belki diye yazdim.
Tamamen alakasiz biseyi ustune alinio heyecan yapti. Bu ailede boyle garip birsey var bana karsi, hep laf sokacakmişim da anlayamayacaklarmiş gibi heyecan yapiyorlar

Dedikodu veya cok özel birsey bile degildi. Nereden kendine pay cikartti bilmem. Hani zaten o yuzden artik susmaya karar verdim cunku agzimdan cikan havadan sudan bile birsey bulacak bunlar diye karar verdim artik.
Hep ben kotu birsey soyleyecegim diye ödleri kopuyor bunlarin

Bence eşinizin dedigi "seni fazla görmedikleri icin tanimiyorlar" degil.
Sizi fazla göremedikleri, her istediklerinde ulaşamadiklari, sürekli içlerinde-aralarinda olmadiginiz, hayatiniza müdahale edemedikleri, onlara fırsat vermediginiz icin. Bence bu durumu hazmedemedikleri için açik arayip vurmaya çalisiyorlar.
Mesafeyi korumaya devam edin

Evet kendileri daha iç içe bir aile, yeni evliyken beni de araya kaynatmaya ugraşmislardi ama onun kini de hala tutulmaz ki.

Bu tiplerin karakteristik özellikleri kendilerini agirlatmayi pek severler. Evinize istedikleri gibi gelip gidemedikleri için canınızı sıkmaya çalışıyorlar. Pes ettirinceye kadar durmayacaklardir. İletişimi zorunlu olmayan haller dışında kesmeniz hayriniza olur bence de.

valla doğru yoldasınız. akıllarına estikçe gelip gidemedikleri içli dışlı olamadıkları için bilenmişler. laf sokmaya yer arıyorlar. sinir bozmaya değmez. aynen bu şekilde ayda yılda bir zorunlu hallerde görüşmeye devam.

Evet kendileri daha iç içe bir aile, yeni evliyken beni de araya kaynatmaya ugraşmislardi ama onun kini de hala tutulmaz ki.
Tutar tutar, hala da tutar, eniste de tutar, amca da tutar Onlara eş ailesi o hakki verdigi sürece, susuldugu sürece malesef bunu kendilerinde hak sayarlar.

Görüşme aralığını 2 yıla çıkar

Tutar tutar, hala da tutar, eniste de tutar, amca da tutar Onlara eş ailesi o hakki verildigi sürece, susuldugu sürece malesef bunu kendilerinde hak sayarlar.

İstenmemek boyle birsey demek ki 626262617 sene de geçse degismiyormuş. Hoş hizmetlerini etseydim, zirt pirt diplerinde dolaşsaydim benden iyisi olmazdi belkideee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…