- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.827
- 348
Aralarında ne konuşuyorlar da acaba sizin hakkınızda öyle düşünüyorlar.Gorsem ne gormesem ne tabi ki ama tum sulaleyle mi gorusmeyi keseyim anlamadim ki ben zaten gorumcelerden biriyle gorusmuyorum. Kimin eline ne gececk senede bir goruyoruz adam akilli dursalar ölüler.
Evet kendisiyle alakasi bile olmayan konuyu kendine cevirdi.
Sustular.Onlar da bana bayilmiyor zaten.
Kilolu oldugu doğru. Ya mevzuunun 7 sene oncesiyle alakasi yok zaten 7 sene onceki olayla da kendisinin bir alakasi yok ama aileyle sorun yasadin mi diye soran olur belki diye yazdim.
Tamamen alakasiz biseyi ustune alinio heyecan yapti. Bu ailede boyle garip birsey var bana karsi, hep laf sokacakmişim da anlayamayacaklarmiş gibi heyecan yapiyorlar
Canı sağolsun napalım artık açarsa daAmin insallah
Yaaa alemsinizzzSonra gelininiz gelir burada konu açar alzheimer kv ile başim dertte ben napicam diye
Aralarında ne konuşuyorlar da acaba sizin hakkınızda öyle düşünüyorlar.
Gözlerinde uzman laf sokucusunuz çünkü
Bu aralar bana da egolu diyorlar buralarda :)Laf sokmaktan ziyadd kendi kendine senaryo kurup bana egolu dedi kendimi yuksek goruyormusum onlari kucuk goruyormusumayni boyle dedi
Çok görüşmek isterlerse her söylediğimi yanlış anlıyorsunuz boşuna geriliyoruz o yüzden gerek yok deyin gitmeyin görüşmeye.
Geçmişte yaşanan sıkıntıları insan hep devam edecek zannediyor.
Tartışma ortamı var zannediyorlar demek ki
Belli ki kendi aralarında sizinle ilgili birbirlerini iyice doldurmuşlar. Kendi kendilerine sizinle ilgili sürekli felaket senaryosu yazdıkları ve buna inandıkları için, söylediğiniz her şeyin altında başka bir anlam aramışlar. Haklısınız, böyle insanlarla iletişim halinde olmamak en güzeliMerhabaaaaaaa.
Geçenlerde eşimin halasi, teyzeleri, annesi vs buluşmuştuk. (Evde degil)
Neyse şimdi ben bu kadinlarla samimi degilim zaten koronadan once de senede belki 2-3 defa gorurdum.
En son yine 1 sene önce goruşmuşuzdur belki ve aramizda tartişma filan olmadi hiç.
Ben insanlara devamlı laf sokan biri degilim, hatta laf sokmaktan ziyade kizarsam, bozlulursam bunu karsimdaki yüzümden bile anlar. Oyle sinsilik peşinde değilim.
Neyse sohbet ediyoruz gayet normal kendimle ilgili birseyden bahsediyordum sorduklari icin. Aradan 5-10 dakika sonra halasi başladi "sen şunu mu demek istedin bize?" Diyor ama nasil konusuyor boyle nefes nefese kalmişKonunun kendiyle hiiiiic alakasi yok oturmuş kurmuş. Hayir diyorum oyle dusunmedim diyorum 2 dakika sonra başka birşey soylemek istedigimi dusunuyor.
Ruh hastasi diyeceksiniz ama kendi aralarinda konuşurken bu kadar senaryo kurmuyorlar. Ben birşey diyince abartili abartili hareketleri var bu ailenin genel olarak. Sık gorusmuyoruz ama ilk kez olmuyor. Gorumcemin biriyle de sirf boyle bir mevzudan feci kavga ettim 2 senedir belki fazla gorusmuyoruz kendisiyle.
Derseniz bu aileye ne yaptin. Taaa 6-7 yıl önce kv, kaynim ve gorumcelerin emrivaki şekilde evime baskin var gibi gelmelerini engelledim, daha dogrusu eşim engelledi.
Ne yasandiysa ozaman yasandi ama hakediyorlardi. Ustunden kaç sene gecti bu mevzularin onun disinda birşey yaptigim yok.
Eşim diyor ki seni fazla gormedikleri icin tanimiyorlar.YaHuuuuu tanimadiginiz insanlar bisey anlatirken "bunu mu demek istedin sen bize" diye nefes nefese atlarsan zaten tanişma fasli orada sona erer. Doğru mu?
Ben bu saatten sonra konuşmamaya ve iletişime gecmemeye karar verdim zaten çok konuşkan bir tip degildim ama yılda bir de olsa sıkıldım ya.
Oyle icimi dokeyim dedim.
Görümce iyi çalışmış.Gorsem ne gormesem ne tabi ki ama tum sulaleyle mi gorusmeyi keseyim anlamadim ki ben zaten gorumcelerden biriyle gorusmuyorum. Kimin eline ne gececk senede bir goruyoruz adam akilli dursalar ölüler.
Evet kendisiyle alakasi bile olmayan konuyu kendine cevirdi.
Sustular.Onlar da bana bayilmiyor zaten.
Kilolu oldugu doğru. Ya mevzuunun 7 sene oncesiyle alakasi yok zaten 7 sene onceki olayla da kendisinin bir alakasi yok ama aileyle sorun yasadin mi diye soran olur belki diye yazdim.
Tamamen alakasiz biseyi ustune alinio heyecan yapti. Bu ailede boyle garip birsey var bana karsi, hep laf sokacakmişim da anlayamayacaklarmiş gibi heyecan yapiyorlar
yaşadıklarını aynısıni bende kayınvalidem in evine her gittiğimde yaşadım en son geçen cumartesi eşimi arayıp annesi hafta sonu bize gelin dayinlarda gelecek eşimde ben çalışıyorum beni aramasını söylemiş ki bir aydır en son gitmemden buyana bir kere olsun beni aramış biri değil bu kadın.Merhabaaaaaaa.
Geçenlerde eşimin halasi, teyzeleri, annesi vs buluşmuştuk. (Evde degil)
Neyse şimdi ben bu kadinlarla samimi degilim zaten koronadan once de senede belki 2-3 defa gorurdum.
En son yine 1 sene önce goruşmuşuzdur belki ve aramizda tartişma filan olmadi hiç.
Ben insanlara devamlı laf sokan biri degilim, hatta laf sokmaktan ziyade kizarsam, bozlulursam bunu karsimdaki yüzümden bile anlar. Oyle sinsilik peşinde değilim.
Neyse sohbet ediyoruz gayet normal kendimle ilgili birseyden bahsediyordum sorduklari icin. Aradan 5-10 dakika sonra halasi başladi "sen şunu mu demek istedin bize?" Diyor ama nasil konusuyor boyle nefes nefese kalmişKonunun kendiyle hiiiiic alakasi yok oturmuş kurmuş. Hayir diyorum oyle dusunmedim diyorum 2 dakika sonra başka birşey soylemek istedigimi dusunuyor.
Ruh hastasi diyeceksiniz ama kendi aralarinda konuşurken bu kadar senaryo kurmuyorlar. Ben birşey diyince abartili abartili hareketleri var bu ailenin genel olarak. Sık gorusmuyoruz ama ilk kez olmuyor. Gorumcemin biriyle de sirf boyle bir mevzudan feci kavga ettim 2 senedir belki fazla gorusmuyoruz kendisiyle.
Derseniz bu aileye ne yaptin. Taaa 6-7 yıl önce kv, kaynim ve gorumcelerin emrivaki şekilde evime baskin var gibi gelmelerini engelledim, daha dogrusu eşim engelledi.
Ne yasandiysa ozaman yasandi ama hakediyorlardi. Ustunden kaç sene gecti bu mevzularin onun disinda birşey yaptigim yok.
Eşim diyor ki seni fazla gormedikleri icin tanimiyorlar.YaHuuuuu tanimadiginiz insanlar bisey anlatirken "bunu mu demek istedin sen bize" diye nefes nefese atlarsan zaten tanişma fasli orada sona erer. Doğru mu?
Ben bu saatten sonra konuşmamaya ve iletişime gecmemeye karar verdim zaten çok konuşkan bir tip degildim ama yılda bir de olsa sıkıldım ya.
Oyle icimi dokeyim dedim.
Seneler önce olan olay, aile içersinde demek ki çokça anılmış, konuşulmuş ve sizin hakkınızda yorum yapılmış.
Hala tekrar "sen şunu mu demek istedin?" demesinden belli ki, sizi laf sokan, sinsi biri gibi algılıyorlar.
Çok görüşmediğinizden de "gerçek" benliğinizi bilmiyorlar. Bu saatten sonra daha çok vakit geçirmek, daha yakından tanınma fırsatı vermek de, ne kadar mantıklı, bilmiyorum. Içinizdeki kırgınliğın büyüklüğüne bağlı.
Sonuçta kendinizi biliyorsunuz ve kimseye ispat etmek zorunda değilsiniz.
Tutarlar tutarlar. Benim gorumcemde sizinkine benzer sebepten 6 yildir kin tutuyor. Bisey desemde küssem alinsam diye ataktaEvet kendileri daha iç içe bir aile, yeni evliyken beni de araya kaynatmaya ugraşmislardi ama onun kini de hala tutulmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?