Devamlı tetikte bekliyorlar.

Aralarında ne konuşuyorlar da acaba sizin hakkınızda öyle düşünüyorlar.
Gözlerinde uzman laf sokucusunuz çünkü

Demekki senin konuşmalarında geçen bazı sözler onun yaralarını kanatti durduk yere üstüne alindi

Hımm bak bak nasılda laflar ediyor diye içinde yazdı çizdi dışarıya saldı

Vardır böyle tipler rüzgardan nem kapanlar

Aralarında ne konuşuyorlar da acaba sizin hakkınızda öyle düşünüyorlar.
Gözlerinde uzman laf sokucusunuz çünkü

Aralarinda konustuklarina eminim aslinda. Cunku eşimin bir akrabasi dugunumuzde bile benimle tokalaşmamisti ve kendisini tanimiyordum bile ozamanlar ilk kez dugunumuzde gormustum. Ayni sekilde evlendikten sonra da aile icinde de selam vermeden geciyordu. Hayirdir dedik noluyor? Neymiş ben eşimi onlarla gorusturmuyor musum. :) Bu insan beni tanimiyor selam vermiş degil ama benim eşimi goruşturtmedigimi dusunuyor? Nereden dusunuyor bunu? Demek ki boyle seyler konusuyorlar.

Ya Allahin colugu cocugu kaynimin kizi bile benden köse bucak kaciyor selam vermesi gerekir olur da elimi sikmasi gerekir diye ödü kopuyor. Bi kere mecbur elini uzatti ben de uzattim parmaklarinin ucuyla tutuyor. Ulemm ben sana bayiliyordum sanki velet. Kucuklu buyuklu degisikler.

Bir gün eşimin teyzesiyle yolda karsilastim, eşim de yanimdaydi. Yeni evliydim teyzeyi de 2-3 kez görmüstüm. Döndü bana dedi ki "dün geldik kapiyi çaldik çaldik açmadin ayip sana". Teyze dedim dün ben evde bile degildim, geleceksen keske haber verseysin. "Hayir evdeydin, terligin kapinin önündeydi" dedi. Ya teyze disari cikarken terlikle mi cikiyorsunuz ben ayakkabiyla cikiyorum dedim. Ama yok hâlâ unutmuyorlar, ben o gün evdeydim bilerek kapiyi acmadim oldu.

Seni sevmemişler demek ki her dediğin batıyor yanlış anlıyorlar
Benimde sevmediğim insanların herseyi batar gerçi sadece benim için değil herkes için geçerlidir
Eve misafir olarak kabul etmediğin insanlarmış zaten sende sevmiyorsun
Görüşmezsin olur biter niye dert ettin ki

Çok görüşmek isterlerse her söylediğimi yanlış anlıyorsunuz boşuna geriliyoruz o yüzden gerek yok deyin gitmeyin görüşmeye.

Geçmişte yaşanan sıkıntıları insan hep devam edecek zannediyor.
Tartışma ortamı var zannediyorlar demek ki

Geçmişte sikinti oldu ama onlarla bile olmadi kv, gorumce ve kaynimla oldu. Birebir hala, teyze gibi kişilerle hic yuz goz de olmadim. 7 senedir bir bildigim sorun o oldu işte ama butun ailede bana karşi bir seylik var asla duzelmeyecek demek ki

Egolu ve yüksek görüyor kısmı onun düşüncesi değil. Bu zamana kadar aktif dedikodun dönmüş belli ki, catır cutur yermişler, kadın da bunların dolduruşu ile gelmiş orda da onlara yaranmak için ortaya atlamış bence. Şimdi 2 sene de bunun dedikodusunu yaparlar kudursunlar.

Belli ki kendi aralarında sizinle ilgili birbirlerini iyice doldurmuşlar. Kendi kendilerine sizinle ilgili sürekli felaket senaryosu yazdıkları ve buna inandıkları için, söylediğiniz her şeyin altında başka bir anlam aramışlar. Haklısınız, böyle insanlarla iletişim halinde olmamak en güzeli

Seneler önce olan olay, aile içersinde demek ki çokça anılmış, konuşulmuş ve sizin hakkınızda yorum yapılmış.
Hala tekrar "sen şunu mu demek istedin?" demesinden belli ki, sizi laf sokan, sinsi biri gibi algılıyorlar.
Çok görüşmediğinizden de "gerçek" benliğinizi bilmiyorlar. Bu saatten sonra daha çok vakit geçirmek, daha yakından tanınma fırsatı vermek de, ne kadar mantıklı, bilmiyorum. Içinizdeki kırgınliğın büyüklüğüne bağlı.
Sonuçta kendinizi biliyorsunuz ve kimseye ispat etmek zorunda değilsiniz.

Görümce iyi çalışmış.

yaşadıklarını aynısıni bende kayınvalidem in evine her gittiğimde yaşadım en son geçen cumartesi eşimi arayıp annesi hafta sonu bize gelin dayinlarda gelecek eşimde ben çalışıyorum beni aramasını söylemiş ki bir aydır en son gitmemden buyana bir kere olsun beni aramış biri değil bu kadın.
Neyse aradı adımı bilmezler şey dayinlar gelecek sizde gelin saat olmuş öğlen 12 1 bana kalkmış diyorki bu saatemi uyanilir yatiytmsn yoksa diyor bu saatte yatilirmi dedim ki yıllarca çalışan biri olarak hafta sonu olsun olmasın 7den önce kalkmam.bende dedim gelemiycz mesafemi koydum Allah razı olsun eşimde herşeyin farkında oda tepkisini koyuyor 6yildir beni benimseyemediler kabul etmediler oğullarına ama şunu unuttular eşimle ben bu yuvayı kurmak için cokkkk mücadele verdik bizi evden attılar zamanında karton üzerinde dükkanda bile yattigimiz günler oldu offff insanlarla uğraşmak cokkk zor cokkk

Ben de bazen sırf iyi niyetimden dolayı mı , yoksa süzme salak mıyım bilmiyorum ama fazla kredi veriyorum insanlara .
Halbuki deveye diken insana yaraşır diye boşuna dememişler. Sana 10 adım gelene 1 adım gideceksin ki kıymetini bilsinler . Bundan sonra görüşme , çağırırlarsa da gitme ve gitmeme nedenini açık açık söyle .

Ben kirgin degilim de sıkıldım insan gibi konuşamamaktan. Eşime de soyledim
beni tanimiyor olabilirler anlarim, onlar beni tanimiyorsa ben de onlari tanimiyorum. Aklina kotuluk geldiyse de dogru durust sorabilirdi. Sen oyle soyledin ama benim aklima şu düstü acaba boyle birsey mi dusunuyorsun? dese inanin hiç sıkıntı olmazdi ama o halini tavrini nefes nefese car car konuşmasi tiksindiriciydi.

Tanima firsati verdim zaten ama boyle tanişilmaz, yeni tanistigimiz insana devamli olumsuz yaklasip sen laf mi sokuyorsun yoksa moduna girerek tanişma olmaz. Bundan sonra iletişim kurmayacagim muhtemelen yine "kendini bizden yüksekte goruyor ondan muhattap olmuyor" diyecekler ama daha iyi en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…