Devlet Memuru Anne Adayları

aramıza hoşgeldin. gittiğin şehirde kreş yok mu? yani çalıştığın kuruma ait kreş? çocuğu olan ve senin durumunda olan diğer memurlar ne yapıyor? şimdiki şehrinizde kalıcı mısınız? amin, inşallah iyi insanlarla karşılaşırsınız, bu gerçekten ciddi bir mesele.

bizim kurumda ne sendikacılık var ne sendika temsilciliği
sadece lafta sendika
hiçbir iş doğru düzgün yürümüyor kaldı ki sendikacılık mı yürüyecek
lanet ediyorum gerçekten sağlıktan şu dandik kuruma geçtiğime
bimer e şikayet etmeyi düşünüyorum
bakanlıkta arkadaşım var birde onunla enine boyuna bu konuyu konuşup ona göre hareket etmek istiyorum

merhaba arkadaşlar ben de yeni hamile kalanlar grubundanım.bebişim henüz 7 haftalık ama gebeliğim süresince burdan baya yararlanıcam gibi gözüküyo.bu topiği açtığın için teşekkürle kumpirelle.

hemşireyim.ve nöbetli meslekte olmanın dezavantajlarını yaşıyorum elbette.tek umudum doğumuma kadar dğum iznini 6 aya yükseltilmesi.nasipse doğum temmuzda bakalım inşallah yasa biran önce çıkar da hepimizin yüzü güler.

merhaba arkadaşlar ben de yeni hamile kalanlar grubundanım.bebişim henüz 7 haftalık ama gebeliğim süresince burdan baya yararlanıcam gibi gözüküyo.bu topiği açtığın için teşekkürle kumpirelle.

hemşireyim.ve nöbetli meslekte olmanın dezavantajlarını yaşıyorum elbette.tek umudum doğumuma kadar dğum iznini 6 aya yükseltilmesi.nasipse doğum temmuzda bakalım inşallah yasa biran önce çıkar da hepimizin yüzü güler.

canım ben de rehber öğretmen olduğum için her gün 6 saat çalışıyorum en az. ben de ilerde komşulardan birine ya da velilerimden iyi tanıdığım birine emanet edebilirim..hem onlara ek gelir olur..şimdilik pek ev hanımı komşu edinemedim ama bakıcaz..çok da düşünüp stres olmayalım. dünyaya gelen büyüyo der babaannem:))

Ben de normalde sendikaların bu kadar güçlü olduğunu bilmiyordum ama bizim hastanede iki sendika temsilcisi sağlık memuru var, şimdiye kadar özel bi işim olmadı onlarla ama ihtiyacım olduğunda ilgilenirlermiş gibi bi intiba uyandırdılar bende. Bi hayli akti gözüküyorlar. Evet bakanlık ya da il sağlık/ eğitim müdürlüğüyle temas kurmak faydalı olabilir.

Çalışınca insan adam akıllı komşu edinemiyor ki:) şu anda oturduğumuz siteye taşınalı 5 ay oldu kimseyle tanışmış değiliz. Sabahtan akşama evde olmayınca..bebekle birlikte evde olduğum zaman ben de birkaç "komşu yapmak" istiyorum :) oturduğum sitede yaz akşamları saat 5 gibi birçok anne bebeğini arabasıyla bahçeye indirip park alanlarında sohbet ediyor. Aynı saatlerde ben de işten eve dönmekte ve ne pişireceğimi düşünmekte oluyorum :)

Nisan, sen de hoşgeldin, ben de geldiğin için teşekkür ederim :) biz de altı aylık iznin çıkmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Hamilelik döneminde senin yerine nöbetlerini tutabilecek kimse yok mu? İnşallah çalıştığın kurumdaki başhemşire sana karşı anlayışlı olur ve bu süreci rahat atlatırsın.

malesef öyle bi durum yok.bebek 24 haftalık oluncaya kadar herkes ne kadar nöbet tutuyosa ben de o kadar tutucam.mesela bu ay 7 nöbetim var 24. haftamı iple çekiyom.bebişimle biraz dinlenirim en azından.

sınıf öğretmeni arkadaşımız sene başından beri sson iki saat derse girmiyor
istanbul arnavutköyde çalışıyoruz
lütfen hakkınızı arayın
bebeleri emzirin arkadaşlar

nesdem ben de rehber öğretmenim canım benim doğum da mayıs sonu inş doğum sonrası iznimin bir ayı yaz tatiline denk geliyo yani eylülde ben başlarken bebek üç aylık olucak nasıl bırakıcam bilemedim sen nasıl ayarlıcan bu izin rapor işlerini filan bi de bizim süt izni olayı nasıl oluyo biliyorsan beni de bilgilendirir misin canım :)

arkadaşlar memurlar.nette doğum izniyle ilgili bi yazı var destek verelim
sesimizi duyuralım.

Memurlar.Net (Doğum izni süresi ne zaman yasalaşacak?)

ben okudum yazıyı ama nasıl destek vereceğiz anlamadım merys, alttaki kutucuğa mesaj mı yazacağız? daha ciddi bi formatı olsaydı keşke, ne bileyim, bi dilekçe örneğini gönderseydik gerekli yere mail yoluyla mesela. ama yine de memurlar.net in bu konuyu tekrar gündeme getirmesine sevindim. sözleşmeli personel kadroya geçirilirken bayağı aktif rol oynamış gözüküyorlardı. genelde iyimser yaklaşırım böyle şeylere. bana kalırsa biz inşallah yakalayacağız bu altı aylık doğum izni olayını.
haber verdiğin için çok teşekkür ederim.

canim kac haftalik hamilesin? ben de bilgisayar ogretmeniyim cok yogun calisiyorum meslek lisesindeyim benm de allah nasip ederse temmuzda olacak dogum.. izin tatile geliyor :-(

canim kac haftalik hamilesin? ben de bilgisayar ogretmeniyim cok yogun calisiyorum meslek lisesindeyim benm de allah nasip ederse temmuzda olacak dogum.. izin tatile geliyor :-(

Arkadaşlar şimdi 35 haftalığım ve 37. haftama kadar çalışacağım. yani iki haftam kaldı. Şimdi iki hafta sonra ben doktordan 37. haftasındadır çalışamaz yazan bir rapor alacağım ve bunu okul idaresine vereceğim. yapılacak iş bu kadar mı? bir sorum daha var. Diyelim 38. haftamda doğum yaptım. Doktor raporu yazarken 8+5+2 hafta diye mi yazacak? nasıl olacak hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde gittiğim özel hastanenin sgk anlaşması yok, özel sigortayla doğumumu yapacağım. o yüzden doğum yaptığım hastaneden verilen rapor devlet kurumu olan okulumda sıkıntı yaratır mı?

Canım 11. haftamızdayız. İnşAllah haziran 13 görünüyor. Ben alabildiğimce önden izni almayı düşünüyorum. Temmuzun başındaysa sende alabildiğince alırsın baştan. Ben eylülde de ücretsiz başlatmayı düşünüyorum. Rabbim hepimize hayırlısını versin kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza alalımda mis kokularını çekelim gerisi halledilir inşAllah:))

Arkadaşlar şimdi 35 haftalığım ve 37. haftama kadar çalışacağım. yani iki haftam kaldı. Şimdi iki hafta sonra ben doktordan 37. haftasındadır çalışamaz yazan bir rapor alacağım ve bunu okul idaresine vereceğim. yapılacak iş bu kadar mı? bir sorum daha var. Diyelim 38. haftamda doğum yaptım. Doktor raporu yazarken 8+5+2 hafta diye mi yazacak? nasıl olacak hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Birde gittiğim özel hastanenin sgk anlaşması yok, özel sigortayla doğumumu yapacağım. o yüzden doğum yaptığım hastaneden verilen rapor devlet kurumu olan okulumda sıkıntı yaratır mı?

canım ben de tecrübeli sayılmam ama sanırım doğumun özel hastanede olması sıkıntı yaratmaz, yani bunu ben sormuştum bizim personel şubesine "ben doğumu bizim hastanede yapmayacağım, ordan doktorun "gebeliğin 32. haftasındadır" yazdığı evrağı mı getiricem size, diye sormuştum, evet demişlerdi. sanırım tüm yapman gereken bu. özel sigortanın da sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum. ben de özel sigortayla doğum yapmayı düşünüyorum, seni ilgilendiren şeyler beni de ilgilendiriyor. bunları ben de soracağım bizim personel şubesine, aldığım cevaplardan mutlaka seni de haberdar ederim.
tecrübeli arkadaşlar en azından 37. haftaya kadar çalıştıklarında raporun nasıl düzenlendiği bilgisini verebilirler inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…