Saçlarım değil saçların die biliyorum ben o şarkıyı :))
Erkeğin saçı
Kadının gözü demek
Ben sadece kadını tarif ediyor sanmıştım
Rica ederimCascade_
:) Evet sarki sizin de söylediginiz sekilde.
Vakti zamaninda eski erkek arkadaşım bana cok söylerdi bu şarkıyı..
Bir nevi onun agzindan söylenmis kendi tarafimdan yazilmis hali. :)
Beraberligimiz bitti aslinda kendisiyle ama söz kaldı..
Ama buna dikkat edip yoruma dökmeniz yüzümde bir gülümseme oluşturdu..
Teşekkür ederim. :)
Ehehe, sağ olun ben de baktım biraz ama çok anlamadım bir şey. Zahmet verdiysem özür dilerim. :)
Bana da Hatay çok mantıklı gelmiyor, sadece maaşı cazip ama 1-2 sene için de düzenimi bozmaya cesaretim yok. Ailemin yanında yaşıyor olsaydım gidebilirdim, para biriktirirdim.
astoria hatay işinden uzak dur.diger konuyu iyice tart düşün karar ver.devlet her şekilde iyidir ya ama özelde de para iyi.
Bence kamuda calismak suanki sartlara gore daha garanti. Calisma sartlari yan haklari daha iyi. Ozel sektorde birgun hersey mukemmelken ertesi gun tum haklariniz elinizden alinabiliyor hatta issiz bile kalabiliyorsunuz. Kamuda daha fazla tecrube kazanip sonra ozel sektore tekrar gecebilirsiniz ya da kendi yerinizi acabilirsiniz
Canim tebrik ediyorum oncelikle calisma durumun,iş hayatin olmasina ragmen gayet güzel bir puan almissin bence yerlesirsin kpss ile.
Kpss ye hazirlanma ve atanma sansin özelde is bulmandan cook daha zor biliyorsun.
Kpss puanin ile yerlesip memur olabilsen keske.Özel sektorde sansin hep var,olacak cunku..
Tercihlerini yaparken cok dikkat etmeni rica ediyorum canim tercihler onemli kesinlikle..Almis oldugun puanin bosa gitmesini istemem..
Gayet tatmin edici maasim olmasina ragmen ben de memurluk istiyorum güzel de bir puan aldim bakalim insallah güzel olsun emek veren herkes icin.Özel sektor malum kimsenin kalici olma ihtimali yüzde yüz degil.
Yolun acik olsun,insallah gönlüne göre olsun.. ❤❤
Puanları bilmiyorum tercihlerinizi yapın olursa olur olmazsa özele devam, ben olsam böyle yapardım, dernekte çalışma fikri hiç sıcak gelmedi bana, her an boşa çıkabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı...
bizde(eczacılarda) kpss olmadığı için bilemicem ancak yaşın genç eminim biraz daha gayretle bu puan çok daha yükseklere çıkabilir.81 puanla hemşirelerde atama oluyor,ama sizde o kadar kadro açılıyor mu?biz eczacılarda açılan kadro sayısı az olduğundan bilemedim.Bekleyip görmeli
Birde bunun ilerde evlilik çocuk gibi süreçleri var , özel de rapor bile almak sıkıntılı fakat devlet o yönden çok rahat. Doğum iznin ve ücretsiz izin hakkın var. Bunlar özelde de var fakat ama çoğu kurum ağız burun büküyor. Maaş ve yükselme senin için önemliyse özel daha ideal gibi ama garanti olsun standart olsun dersen kesinlikle devlet
kesınlıkle devlet bazı konularda garantıcıyımdır ılerde evlılık ve cocuk durumunuz olabılır özel sektor canınıza okur
kafa rahatlıgı ıstersenız devlet derım
Ben de devlet diyenlerdenim.Devlette pişip daha sonra özel sektöre yönelebilirsin ilerleyen yıllarda.Öyle yapan arkadaşlarım var.Devlette çalışmak birçok şey katmıştır onlara.
Ilerisi icin planlariniz nedir bilemem, ama akademi dusunuyorsaniz ya da yurt disinda yasamayi dusunuyorsaniz Hatay’daki proje cok cazip gorunuyor.
Ben ilerde “keşke deneseydim” diye pişmanlık duymamak için KPSS tercihlerimi yapardım. Aksini yaparsam ilerde olası bi olumsuzlukta hep kullanmadığım bu fırsat bana kendimi hissettirir. Ha belki denediğiniz için de pişman olacaksınız, ama ben deneyip de pişman olmayı tercih ederim.
Devlet kurumlarının işleyişi daha net olduğu için çalışanın sürprizlerle karşılaşma ihtimali daha az oluyor. Bu da mesleki verimlilik açısından daha faydalı. Tercih listesi yayınlandığında daha net kararlar verebilirsiniz ama yine de ben halihazırda emek verip aldığınız puanı değerlendirmenizi tavsiye ederim. Sizin için en güzeli neyse o olsun.
Tabiki devlet lisede bir hocam vardı. Mercedes de genel müdürlük mü devlette memurluk mu derseler her türlü memurluk derdi. 81 puan güzel ama psikoloji için yeterli mi bilmiyorum en düşük 80 civarı kapattı diye biliyorum. Muhtemelen zaten şehir değiştireceksiniz onu da göz önünde bulundurun
Psikoloji taban puanlarını pek bilmiyorum ama, olursa da 3. Veya 4. Atamada atanırsın gibi geldi bana. Bu da önünde minimum 1 sene var demek. Puanın elinde dururken projeyi deneyebilirsin. Memnun kalmazsan tercih yapıp gidersin. Olmaz mı?
çalışacağın danışan profilini de düşün.
bir devlet hastanesine gelen ile özel kliniğe gelen kişilerin özellikleri, sayısı, sorunları vs.
bence özel iyi gibi sizin meslekte.
yani dışarıdan gördüğüm bu
Merhaba Astoria,
Bu konular hakkında bilgi sahibi değilim o yüzden ne yazık ki bir görüş belirtemeyeceğim. Size kanım kaynadığı için şans dilemeye ve "her şey gönlünüzce olsun" demeye geldim
Onun dışında tablodaki şehirler arasında Kütahya dikkatimi çekti, Kütahya seçeneğini düşünebilirsiniz bence hem Ankara'ya çok uzak sayılmaz hem gittiğim gördüğüm kadarıyla modern bir şehre benziyor. Yine tablodaki şehirlerden biri olan güzide ilimiz Konya'da yıllarca yaşamış bir kimse olarak eğer Konya hakkında sorunuz olursa cevaplayabilirim
E sen gidersen doktor civanım n'olucak ??
Devlette çalışacaksan nerede çalışacaksın? Yani körelmeyeceğin bir yerde çalışacaksan yüksek lisansını bitirene kadar devlette çalışmanı sonra da duruma göre özelde veya devlette devam etmeni öneririm. Ama yeteneklerini ortaya koyamayacağın bir devlet kurumunda 657ye tabi memur olmak -tanıdığım kadarıyla- seni rahatsız eder
Simdi kac dolar olduguna gore degisir. Orada 1-2 yil calismayla suanki ozel kurumda calistiginizin 4 yilini falan karsilayabilirsiniz belki. Bence hemen Hatay konusunu rafa kaldirmayin derim. Dolar yukseldigi icin Tarkan bile Tl'ye donmus, bugun okudugum bir habere gore!)
Astoria ben senin özelde daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Devlette sanki biraz körelirsin gibi
Proje işi bana cazip gelmedi açıkçası
Sırf maaşı dolar üzerinden diye o riske girmek sıkıntılı
Hakkında hayırlısı olsun
Tek şanssızlığın böyle bir dönemde iş arıyor olmanDoktor civanım hiç istemiyor Hatay'ı da, ben pek tınmıyorum onu ehehe. Yani şaka bir yana, benim için neresi daha iyi olacaksa o olsun. Doktorun tuzu kuru konuşur o :)
Özel beni çok yordu ya Trauma, çalışma şartlarım rahat ama aldığım sorumluluk fazla. Velilerin benden beklentileri çok fazla, herkes özel ilgi bekliyor benden. Bir de özel sektör olduğu için ne kadar hukukumuz olursa olsun, işler biraz bozulursa benimle yollarını ayırabilirler. Bir B planım olmalı. Devlette sanki kafam daha rahat olur gibi geliyor, hastaneler olmasa bile bakanlıklarda falan.
Bunlarınki fon projesi olduğu için sanırım dolar üzerinden veriliyor maaşları. Ücreti tam olarak konuşmadık sadece maaşımı dolar üzerinden alacağım söylendi telefonda, kabul edersem yüz yüze görüşmeye çağırdılar.
Özel de beni çok yoruyor artık, bir de ekonomik durum yüzünden her an işimden olabilecekmişim korkusu sardı beni. En son altımdaki arabayı almak istediler, arabasız gelmem zor falan diye baskılayınca vazgeçtiler. Her an benden de vazgeçebilirler yani :/
Tek şanssızlığın böyle bir dönemde iş arıyor olman
Ben bayadır sağlık piyasasından uzağım
O yüzden çok bi fikrim yok açıkçası
Üniversite hastanesi oluyor mu peki cahilliğime ver :)
Ahahaha aklıma birden Ulus geldiAtanırsan oluyor, ehehe. Bizim özelde çalışma alanlarımız da saçmasapan, hep yiyici kesim. Nerelerden geldim şu anki çalıştığım yere inan (böyle de deyince pavyona düşmüşüm de kurtarmışlar gibi oldu ehehe), ama şaka bir yana ağlaya ağlaya ayrıldığım, maaşımı alamadığım kurumlar oldu. Yani onlara kıyasla çalıştığım yer çok çok daha iyi.
Ahahaha aklıma birden Ulus geldi
Profil resminle kırmızı ışıklı tabelada töbe tanrıma
O zaman devlette tercih yap canım
Senin yernbde olsaydım ünv.hastanelerini ilk tercihlerime yazardım sanırdım
15 yıl çalıştım gayette mutluydum
Öncelikle tebrik ederim. Puanınız hiç fena değil. Ben de devleti tercih etmenizi önerenler arasındayım. Networking yapar, lisans üstü sonrası ya da daha sonra, karşınıza özelde çok çok iyi bir fırsat çıktığında değerlendirirsiniz.
Başarılar diliyorum
İnşallah devlet olsun o zaman. Sizin adınıza çok sevinirim.Çok teşekkür ederim, ben de sizinle aynı fikirdeyim. Tek düşüncem devlette bu puanla atanma olanağı yakalayıp yakalayamayacağım zaten. Sevgiler. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?