• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devran_26 nın Diyet Günlüğü

devran_26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
2.267
104
123
42
Diğer
kızlar ne zamandır zayıflamak istiyorum ama ya başaramazsam diye hep vazgeçtim bu arada 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi görünce 86 kiloyu gördüm artık buna bir dur demem gerekli bugün diyetisyene gittim ilk önce 77 kiloya ineme gerekliymiş sonra 65 benim ideal kilommuş kızlar bana yardımcı olurmusunuz neler yapmalıyım dr diyet listesi verdi günde 45 dk spor verdi kaslarım iyiymiş onları kaybetmeden zayıflamalıyım başka neler yapmalıyım günde 6 öğünüm var birde o alttaki grafikleri nasıl yapıyosunuz

merhaba canım hoşgeldin..madem bebek için kilo vermen şart ohalde vereceksin sen yeterki azimli ol başarırsın ...kilo çizelgesinide gogola kilo çizelgesi yaz kadınlar kulübünün detaylı anlatım sayfası çıkıyor ...herşey gönlünce olsun inşallah:34::34:

çok teşekkür ederim kendim için zayıflamak istiyorum aslında artık herkezin büyük beden ürünlerini görmekten bıktım bir mağazaya girip beğendiğim şeyinin bedenin olmamasından sıkıldımm alişveriş yapmak istiyorum aynalarla barışmak istiyorum artık :43:

çok sağolun kızlar benimle neler yaptığınızı paylaşırmısınız neler yapmalıyım bu arada ben hem pko hemde haşimotoluyum neler yapmalıyımmm şimdiden çok teşekkürler

hoşgeldin aramıza :) bende 3 gun önce başladım diyet yapmaya. bu forum a ilk kaydolduğumda ne yapcagım hakkında hiçbir fikrim yoktu ama artık bişeyler öğrendim arkadaşlarım saolsun :)
en önemlileri:
1. beyaz ekmek yemiyoruz. çavdar ekmeğini tercih ediyoruz (ki tadı beyaz ekmekten daha güzel)
2. hayatımızdan şekeri çıkarıyoruz cok zor durumdaysak hemen markete gidip esmer şeker alıyoruz ama cok kullanmıyoruz :)
3. tuz kullanmıyoruz
4. yemekleri zeytin yağıyla yapıyoruz
5. günde 2 litre su içiyoruz
6. canımız çok çikolata istiyorsa bitter yiyoruz
7. öğünlerimizi hergün aynı saatte yapmaya çalışıyoruz
şu anda aklıma gelenler bunlar. kolay gelsin :) hepimiz başarıcaz. hepimiz zayıf olcaz. avm lere gittigimizde korkmadan çekinmeden bütün kıyafetleri giyip çıkartıcaz :)

hoşgeldin aramıza :) bende 3 gun önce başladım diyet yapmaya. bu forum a ilk kaydolduğumda ne yapcagım hakkında hiçbir fikrim yoktu ama artık bişeyler öğrendim arkadaşlarım saolsun :)
en önemlileri:
1. beyaz ekmek yemiyoruz. çavdar ekmeğini tercih ediyoruz (ki tadı beyaz ekmekten daha güzel)
2. hayatımızdan şekeri çıkarıyoruz cok zor durumdaysak hemen markete gidip esmer şeker alıyoruz ama cok kullanmıyoruz :)
3. tuz kullanmıyoruz
4. yemekleri zeytin yağıyla yapıyoruz
5. günde 2 litre su içiyoruz
6. canımız çok çikolata istiyorsa bitter yiyoruz
7. öğünlerimizi hergün aynı saatte yapmaya çalışıyoruz
şu anda aklıma gelenler bunlar. kolay gelsin :) hepimiz başarıcaz. hepimiz zayıf olcaz. avm lere gittigimizde korkmadan çekinmeden bütün kıyafetleri giyip çıkartıcaz :)

tobik bilgiler için çook sağol ben tam buğday unlu ekmek kullanıyorum şeker konusundada biraz sorun var çayı çok seviyorum vede şekersiz içemiyorum bende migrosdan tatlandırıcı aldım çok kullanmıyorum ama hangisi daha iyi

kızlar ben bugün annemlerdeydim listemden çok şaşmadım biraz saatlerim şaşdı sadece 1 saat yürüdüm sadece 3 litre su içtim

Back
X