DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

maveracım nekadar olumlu ve akla yatan bilgiler yazmışsın canım bunun için sana çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için .. allah yüzümüze bakar inşallah .. sen kaç yıllık evlisin canım? hiç hamile kaldınmı?fsh kaç senin ...ne çok soru sordum......... buarada canm hergün ilişki bayağı zor bence,, eşim bile dayanamaz bu duruma.. acaba diyorum fsh sigara kullandığım için bukadar yüksek olabilirmi ... çok içiyorum ...jel kullanıyordum buarada pressed ama çok pahalı 1 tüp bitti . ikinciyi alamicam çünkü dha ve inofolic zaten pahalı... napacağımı şaşırdım kaldım bi macun almıştım sana yarın ayrıntılı olarak içeriğini yazarım ona göre kullanırım.. fsh düşürmem lazım doktor öyle yapacam dedi...sen şuan adetinin kaçıncı günündesin canm ..?
estağfurullah meliscim ben seni cok iyi anlıyorum kader arkadaşıyız biz. 5 yıllık evliyim. hiç hamile kalmadım fsh 100lerde benim. en düşük 24tü. hergün derken gün aşırı yani 1 gün var ertesi gün yok haftada 4 gün bence. biz hergün yapıyoruz. 12.günümdeyim cnm şuan ovulasyon zamanım. bugün günde 2 kere ertesi günde 1 kere diğer gün yine 2 kere birlikte olucaz eşimle bu hafta cok önemli ovulasyın dönemim geçince adet zamanıma kadar da günde 1 kere birlikte olmayı düşünüyoruz :D

estağfurullah meliscim ben seni cok iyi anlıyorum kader arkadaşıyız biz. 5 yıllık evliyim. hiç hamile kalmadım fsh 100lerde benim. en düşük 24tü. hergün derken gün aşırı yani 1 gün var ertesi gün yok haftada 4 gün bence. biz hergün yapıyoruz. 12.günümdeyim cnm şuan ovulasyon zamanım. bugün günde 2 kere ertesi günde 1 kere diğer gün yine 2 kere birlikte olucaz eşimle bu hafta cok önemli ovulasyın dönemim geçince adet zamanıma kadar da günde 1 kere birlikte olmayı düşünüyoruz :KK70:
allah kolaylıklar versin canım ,bu şekilde ovulasyonu kaçırmamış olursunuz ama fsh yüksekken ovulasyon oluyormu? bendemi ovulasyon testi alsam acaba... yaşadıklarımız çok zor bir durum desem önemsiz kalır....... benim dünden beri yaşadığım işkence ... Cehennemi 1 günde yaşadım desem inanırmısın ... ?

allah kolaylıklar versin canım ,bu şekilde ovulasyonu kaçırmamış olursunuz ama fsh yüksekken ovulasyon oluyormu? bendemi ovulasyon testi alsam acaba... yaşadıklarımız çok zor bir durum desem önemsiz kalır....... benim dünden beri yaşadığım işkence ... Cehennemi 1 günde yaşadım desem inanırmısın ... ?
Canım valla fsh 100ken bende 3 folükül bike görnüştü doktorlar :D şaşırmışlardı hatta kendiliğimden adet bile görmüşlüğüm var bu fsyle doktorlar inanamamıştı. şuan cyclo kullanıyorum ya, o fsyi düşürmüştür muhtemelen. doktora gitmedim ama folikül vardır bence cnku mtlkaa 1 tane oluyodu. bende alıcam bgn.
Seni cok iyi anlıyorum. cok zor kabullenmeside yaşamasıda. ama Allah var gam yok. Allah büyük. Hiç spermle yumurtanın rahim içindeki yolculuğuunu izledin mi o kadar muhteşem bir sistem varki o kadar düzenliki herşey. insan hayret ediyor. bir mucize. o yüzden herşey bahane cnm biz sebelere başvurucaz. rbbim dilerse verir. oyüzden ben hiç takılmıyorum fsye Rabbim dilerse o ay benim içtiğim bir ilacı sebeb yapar ve fsh falan dinlemeden hamilelik olur.

Canım valla fsh 100ken bende 3 folükül bike görnüştü doktorlar :KK70: şaşırmışlardı hatta kendiliğimden adet bile görmüşlüğüm var bu fsyle doktorlar inanamamıştı. şuan cyclo kullanıyorum ya, o fsyi düşürmüştür muhtemelen. doktora gitmedim ama folikül vardır bence cnku mtlkaa 1 tane oluyodu. bende alıcam bgn.
Seni cok iyi anlıyorum. cok zor kabullenmeside yaşamasıda. ama Allah var gam yok. Allah büyük. Hiç spermle yumurtanın rahim içindeki yolculuğuunu izledin mi o kadar muhteşem bir sistem varki o kadar düzenliki herşey. insan hayret ediyor. bir mucize. o yüzden herşey bahane cnm biz sebelere başvurucaz. rbbim dilerse verir. oyüzden ben hiç takılmıyorum fsye Rabbim dilerse o ay benim içtiğim bir ilacı sebeb yapar ve fsh falan dinlemeden hamilelik olur.
allah isterse canım bunlar bahane gerçekten.... sebep diyoruz ya işte tamda bu....canm folükül olması zaten bizim umudumuzu biraz ayakta tutuyor .. oda olmasa hiç umudumuz kalmicak... buarada 1 yıl önce doktor bana dha verdiğinde 1 ay kullandım aynen bu kullandığım gibi yüksek çıkmıştı.. ama ikinci ay 4 çıkmıştı... geçen yılı kastediyorum yani.. şimdide böle olur heralde 2. ay fsh düşer diye düşünüyorum .. ilaca alışıyor sanırım vücudum..

Canım valla fsh 100ken bende 3 folükül bike görnüştü doktorlar :KK70: şaşırmışlardı hatta kendiliğimden adet bile görmüşlüğüm var bu fsyle doktorlar inanamamıştı. şuan cyclo kullanıyorum ya, o fsyi düşürmüştür muhtemelen. doktora gitmedim ama folikül vardır bence cnku mtlkaa 1 tane oluyodu. bende alıcam bgn.
diğer topikte sana yazdım canm görmüşsündür benim ilk ay yaramıyor ikinci ay yarıyor dha...

allah isterse canım bunlar bahane gerçekten.... sebep diyoruz ya işte tamda bu....canm folükül olması zaten bizim umudumuzu biraz ayakta tutuyor .. oda olmasa hiç umudumuz kalmicak... buarada 1 yıl önce doktor bana dha verdiğinde 1 ay kullandım aynen bu kullandığım gibi yüksek çıkmıştı.. ama ikinci ay 4 çıkmıştı... geçen yılı kastediyorum yani.. şimdide böle olur heralde 2. ay fsh düşer diye düşünüyorum .. ilaca alışıyor sanırım vücudum..
inşaallah canım bu ayı çok iyi değerlendir pozitiff ool Dua edelim. fshnin 4 e düşmesi süpeeer. birde hergün 2 rekat namaz kıldıktan snra niet et. yumurtalıklarına kasıklarına dokınarak 3bin tane ya hayy çek. diril anlamında bu bir arkadasıma doktoru bunu tavsiye etmiş ve bebeği olmuş o ay
diğer topikte sana yazdım canm görmüşsündür benim ilk ay yaramıyor ikinci ay yarıyor dha...

Arkadaşalar bu ilacı kullananlar hep birlikte burada toplanalım. İlacın etkilerini konışalım birbirmizle sohbet edelim. bu ilaçla birlikte hamile kalan tanıdıklarımızın başarı hikayelerini yazalım. gelin birbirimize destek olalım.

Bende yumurta rezerv azlığı var. Ve 3 ay boyunca doktorum günde 3 tane aralıksız içmemi söyledi. onun yanında cyclo progranava + kalsiyum hapına yeni başlayacağım. neredeyse 1 ay olcak içeli. ve ben vicudumda faydalarını çok hissettim. siz ne durumdasınız gelin beraber konuşalım

Tatlım ben de cyclo progranava kullanıyorum kilo aldırıyor bana ya sende de bu sorun var mı?

Kızlar ben bu ilacı 1 kutu aldım ve onu düzenli olarak kullanmamakla birlikte 2-3 ayda bitirdim. Rezervim yani AMH değerim 0,6 kalite düşük olması beklenirken 5 yumurtam döllendi ve 4 ü en iyi kalite oldu. Hatta embiryolog kaliteleri mükemmel dedi. Bilmiyorum etkisi var mı ama kaliteleri iyi olduğuna göre muhakkak etkisi vardır.

:nazar:
Kızlar ben bu ilacı 1 kutu aldım ve onu düzenli olarak kullanmamakla birlikte 2-3 ayda bitirdim. Rezervim yani AMH değerim 0,6 kalite düşük olması beklenirken 5 yumurtam döllendi ve 4 ü en iyi kalite oldu. Hatta embiryolog kaliteleri mükemmel dedi. Bilmiyorum etkisi var mı ama kaliteleri iyi olduğuna göre muhakkak etkisi vardır.
Canımm bu süüpeerr:KK49: bişeeey Maşaallah:nazar::nazar::nazar::nazar: bu süreçte sadece cyclo mu kullandın??? normalde bu ilacı düzenli ve dikkatli kullanmak cok önemli cünkü aldığımız bir hormon. Transfer sürecine ne zaman gireceksiniz? senin adına cok sevindim.
canım kilo durumu şöyle; ben öyle bişey yaşamadım ama bazılarında kilo aldırabiliyor. Sen tüp bebek sürecinde cyclodan başka bir ilaç kullanmadıysan sende kilo yapmş olabilir.

tatlım ben dondurulmuş tedavisi görüyorum şu anda bir de lucrin iğne vuruluyorum 10 şubatta transferim yapılacak bakalım hayırlısı :) senin durumun ne?

tatlım ben dondurulmuş tedavisi görüyorum şu anda bir de lucrin iğne vuruluyorum 10 şubatta transferim yapılacak bakalım hayırlısı :) senin durumun ne?
Canım mutlu haberlerini duymak nasip olur inş. buraya yazmayı unutma. cnm bbende yumurta rezerv azlığı var. dhea +cyclo ve vitmin kullanıyorum ilaç tedavim bittikten snra kntrlm var. inş bu süreç içinde doğal yoldan hamile kalabilirim. ovulasyon zamanımdayım. Bakalım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlat nasipneder

Canım mutlu haberlerini duymak nasip olur inş. buraya yazmayı unutma. cnm bbende yumurta rezerv azlığı var. dhea +cyclo ve vitmin kullanıyorum ilaç tedavim bittikten snra kntrlm var. inş bu süreç içinde doğal yoldan hamile kalabilirim. ovulasyon zamanımdayım. Bakalım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlat nasipneder

AMH ve FSH değerlerin nasıl peki? İnşallah hamile kalır da yazarım :(

arkadaşlar merhaba, bugün test sonuçlarımı aldım DHEA-S04 203.7 çıkmış.Bu testle yada sonuçuyla ilgili blgim yok sadece biosteren bu değere göre veriliyor bunu biliyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.

inşaallah canım bu ayı çok iyi değerlendir pozitiff ool Dua edelim. fshnin 4 e düşmesi süpeeer. birde hergün 2 rekat namaz kıldıktan snra niet et. yumurtalıklarına kasıklarına dokınarak 3bin tane ya hayy çek. diril anlamında bu bir arkadasıma doktoru bunu tavsiye etmiş ve bebeği olmuş o ay
tamam canım benim.. yapacam ..

arkadaşlar merhaba, bugün test sonuçlarımı aldım DHEA-S04 203.7 çıkmış.Bu testle yada sonuçuyla ilgili blgim yok sadece biosteren bu değere göre veriliyor bunu biliyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler.
doktorunuz neden istedi bu testi? cnm ben hiç yaptrmadım oyüzden sncun hakknda yorum yapamıyorum. i

Back
X