DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

maveracım selam canım.. yumurtanın çatlamasına okadar mutlu oldumki kalbimde bir umut pırıldadı, bin mutluluk oluştu..gözünaydın canım.. çalışmalara devam ediyosun ?? muhtelemen ... kanama gibi olmaması çok iyi olmuş canım resmen ovulasyon olmuşşş hadi bakalım inşallahhh.....!! buarada ben de senden çooookk ümitliyim haberin olsun enerjn buaralara yansıyor , azimlisin :) yorucu günün ardından bu haber iyi geldi inannn..... eve yeni geldim .. ...sana bi haber verim ,, .. ortadoğudaki hsg mi çeken doktorumun yanına gittim evrak almak için bana şöyle söyledi,, sizin gibi hastaların sorunu yumurtanın az olmasının yanında muhtelemen kalitesiz çıkması.. toplamadan anlaşılmaz ama sana önerim bi aktar var oraya git dedi bi karşım hazırlicaklar onu kullan dedi.. hastalarımı gönderdim aldılar sonuç hep olumlu oldu dedi.. neyse ben dururmuyum hemen gittim .. aktardaki adam fsh düşecek yumurtalar kalitelli hale gelecek tam 1,5 ay sürecek bu karışımı bitirmen dedi .. nekadar dedim 450 tl dedi.. içinde ne var diye sordum söleyemeyiz dedi ... ama garantisi 100 de 100 dedi.. tamamen organik dedi.. tabi ben almadan çıktım .. ama aklımda orda kaldı ... işi fazlasıyla ticarete dökmüşler . faydası var inandım ama kendim bişeyler yapmak istiyorum canm ..şuan zaten çok harcamalarımız var...
ah cnmmm benin yeni gördüm burdaki mesajını been inanki. bildirimde gelmemiş. ben şuan adet dönemimdeyim. bu ay doktpra gttm ve doktor kist gördü folikülde görmedi :( çok üzüldüm ilk defa doktora gittiğimde folikül gmrnedi doktor. hani bu ialcı kullandğmdan beri içimde bir umut vardı daha olumlu sonuç almak adına. böyle olunca üzüldüm. sen nasılsın? ne durumdasın diğer topiğwde yazmıyprsun nerwlerdesin????

ben sigaraya bağlıyorum canım aktif içiyorum .. dediğim gibi her ay ölçtürüyorum.. bi 4 çıktığıda oldu.. 10 , 20, değişiyor yani her ay,, evet gencim ... gelecek ay fsh düşsede başlasam canım ..

maveracım nerelerdesin canım.. bi sorun yoktur inşallah..
cnm şimdi gördüm mesajlarını kusura bakma cnm

Kızlar bişey sormak istiyorum ilaçi kullanırken ağrı hissediyor musunuz yumurtaliklarinizda bende çok fazla ağrı varr kasiklarimda gibi anlamiyorum
evet cnm hissediyordum ve umutlandım ama bu ay folikül görülmedi :( sizde drmlr nasl
Merhaba benim ilk başta öyle oldu 15 gün filan sonra geçti
suan ne durumdasanız ymurtalarnz nasl

Merhaba arkadaşlar dikkatimi çekti sizinlede paylaşmak istedim biesteron dha ile gnc deki dhea arasında fark varmı fiyat farkı varda düşüncelerinizi paylaşırmısınız lütfen BENİM ALDIĞIM 147 TL GNC DAHA UCUZ
cnm ben dhea biosteron mavi kutulu ilacı alyrm 147 tlye baska ilaç blmyrm cnm ben
Merhaba bende dhea kullanmaya başladım 2. Tüp bebek denemem olacak geçen ay tek yumurta oluştu oda kalitesiz olduğu için işlem iptal oldu şimdi dhea agnucaston kullanıyorum yanında çöret otu bal tarçın ve bal polen arı sütü kullanıyorum ayrıca hayıt tohumu içiyorum yani anlıyacağınız elimden gelen herşeyi yapıyorum Allaha havele ettim Rabbim büyüktür hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Allah var gam yok cnm. ben bu ay 3.günü doktora gttm ve yumurta görmedi cok üzüldüm birde kist olmuş. inş faydasını görürüZ dua çok önemli cokça dua edecez

maveracım ilk aylarda ilaç yaramamış olması normal bence ilaca devam et.. beslenmen nasıldı ?

merhaba; ilacı kullanırken yan etkileriniz oldu mu acaba? doktorum bana bisteron ve arginmax verdi. 15 gün oldu başlayalı ve şiddetli kalp çarpıntısı ve uyku halim var. ayrıca mide bulantısı ve iştahsızlık :( birçok foruma baktım ama sanırım sadece bende böyle oluyor. hangisinden kaynaklı bilmiyorum ama ciddi şekilde hayatımı etkilemeye başladı. doktoruma sorduğumda ikisininde yan etkisi pek olmadığını söyledi. ?? bu arada umarım herkes hayallerine bebeklerine bir an önce kavuşur.. şimdiden teşekkürler.

maveracım ilk aylarda ilaç yaramamış olması normal bence ilaca devam et.. beslenmen nasıldı ?
doktorumda kist görülmesi iyi vir şey dedi yumırtaların hareketlendiği amlamına geliyormuş den ne durımdasın nasılsın gelişmeler nasıl gidiyor
merhaba; ilacı kullanırken yan etkileriniz oldu mu acaba? doktorum bana bisteron ve arginmax verdi. 15 gün oldu başlayalı ve şiddetli kalp çarpıntısı ve uyku halim var. ayrıca mide bulantısı ve iştahsızlık :KK43: birçok foruma baktım ama sanırım sadece bende böyle oluyor. hangisinden kaynaklı bilmiyorum ama ciddi şekilde hayatımı etkilemeye başladı. doktoruma sorduğumda ikisininde yan etkisi pek olmadığını söyledi. ?? bu arada umarım herkes hayallerine bebeklerine bir an önce kavuşur.. şimdiden teşekkürler.
cnm bende hayatımı olumsuz etkileyecek şekilde bir belirti olmadı. istersen kalp doktorunada görünebilirsin. için rahat eder. belki doz fazla gelmiştir. doktorınuza güveniyorsanız birşey demem sizi yanlış yönlemdirebilir ben olsaydım sizin yerinizde hem kalp doktoruna hemde başka bir doktora görünürdüm ama normal kadon doğum dokt. değil tüp bebek alanında uzman bir dktra görünürdüm.

bu ilaca bende başladım ama adetim 1 hafta erken oldu yani ilaçta adetle beraber başladım sıkıntı olurmu acaba bilgi olan varmı

Merhaba , bende tüp bebek tedavisi düşünüyorum.ilk denememizde 2 yıl önce kaliteli yumurta oluşmadı ve transfer olmadı.
yeni gittiğim doktor,biosteron önerdi,ister burada istersen başka yerde yaptır tüp bebek ama yinede bu ilaca başla dedi.
benim fsh 'a yeni baktırdım ve aşırı yüksek çıktı 165 :KK43: bu kadar hiç yükselmemişti.sonucu henüz dr. la paylaşmadım.
Bu ilaca başlamayı düşünüyorum.
ben fsh 'a akşam tok karna baktırdım.sabah aç baktırmakla arasında çok fark olurmu? bir fikri olan varmıdır?

Merhaba , bende tüp bebek tedavisi düşünüyorum.ilk denememizde 2 yıl önce kaliteli yumurta oluşmadı ve transfer olmadı.
yeni gittiğim doktor,biosteron önerdi,ister burada istersen başka yerde yaptır tüp bebek ama yinede bu ilaca başla dedi.
benim fsh 'a yeni baktırdım ve aşırı yüksek çıktı 165 :KK43: bu kadar hiç yükselmemişti.sonucu henüz dr. la paylaşmadım.
ben fsh 'a akşam tok karna baktırdım.sabah aç baktırmakla arasında çok fark olurmu? bir fikri olan varmıdır?
fsh değeri açlık toklukla farketmez.ancak adetin 2. ya da 3. günü bakılmalı diğer günlerde yüksek çıkar...

Arkadaşalar bu ilacı kullananlar hep birlikte burada toplanalım. İlacın etkilerini konışalım birbirmizle sohbet edelim. bu ilaçla birlikte hamile kalan tanıdıklarımızın başarı hikayelerini yazalım. gelin birbirimize destek olalım.

Bende yumurta rezerv azlığı var. Ve 3 ay boyunca doktorum günde 3 tane aralıksız içmemi söyledi. onun yanında cyclo progranava + kalsiyum hapına yeni başlayacağım. neredeyse 1 ay olcak içeli. ve ben vicudumda faydalarını çok hissettim. siz ne durumdasınız gelin beraber konuşalım

Arkadaşlar:
Doktorum tarafından tup bebek tedavisi öncesinde konu başlıgında adı gecen ilacı kullanmam tavsiye edildi.
Konu olan ilacın sitesini incelediğimizde Polonya da üretildiğini ögrendik.
Eşimin kardeşi polonya da yaşadıgından maddi olarak daha hesaplı olacagını düşünerek oradan temin etmek istedik.
Üretimi yapan firmayı arayıp nasıl temin edebileceklerini sorduklarında bu ilacın 4 yada 5 yıl once yaklaşık olarak 1 defa urettiklerini artık üretilmediğini ve Türkiyede herhangi bir iş ortaklarının bulunmadıgı bilgisine ulaştık.

Şimdi ;
Buradan yola cıkarak ülkemizde satılan bu ürün nereden ve nasıl temin ediliyor?
Bu soruma cevap bulamadım.

Saglık konusunun hassasiyetinden yola cıkarak ve yurtdışında ki satış fiyatının 3 -4 katına satın aldıgınız ürünün ne kadar güvenilir olduğunu sorgulamanız dileği ile.

Saglık ve Mutluluk dileklerimle.

Konu ile ilgili olumsuz yorum yapmadan önce lütfen ilacı satan firmanın sitesinde bulunan üretici firmayı arayarak bilgi almanızı rica ediyorum.

öncelikle bilinen bir yanlış var dhea için...bu ilaç yumurta adedini arttırmaz...bu ürün yumurtanızın kalitesini arttırır..bakıyorum işte dhea kullandıktan sonra yumurtam 10 dan 8 düştü diyolar..bunun her ay bünyenizin ürettiği yumurta miktarının değişkenlik göstermesi ile alakalıdır. dheanın sizde tek faydasını tüp bebek tedavisindeki arklar bilir. opudan sonra yumurta kalitesi ve döllenme kalitesiyle anlayabilirler. yani doktorlar bile ultrasonda yumurtaların kalitesini anlayamazlar. içini göremezler onu anca döllenme sırasında farkederler.bilirler. o yüzden yumurta adedinin arttıran ilaçlar gonal - f puregon-menogon gibi ilaçlardır.

fsh için aç olmak gerekmiyor cnm...dheanın fsh a etkisini tam bilmiyorum onu sormak lazım doktora...ben kullanmadım ama hayıt suyu fsh ı düşürüyormus canım bir denesen?

Iyi aksamlarr kizlarr bu ilaci bende kullanmaya basladim su anda gaz var bende ve yumurta aki gibi akintim oluyor kist var acaba kist mi buyumustur veya bu tarz belirtiler var miydi sizdede ilacla ilgili olabilir mi

Ben bu ilacı 2 haftadır kullanıyorum fakat çok şişirdi beni karnım 3 aylık gibi.ayrıca nrfes darlığı yaptı. Ben bu ilacı kullanmak istemiyorum ama dr kullanmalısın dedi. Umarım değer bu sıkıntılara... bu ay inşallah tedaviye başlancak inşallah kaliteli yumurta olur benim 3 denemem olacak.

Back
X