4 aydır adet görmüyorumDhea : Ek takviye canım vitamin gibi düşünebilirsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 aydır adet görmüyorumDhea : Ek takviye canım vitamin gibi düşünebilirsin..
Bende pko var canım bende ilaçsız adet göremiyorum.4 aydır adet görmüyorum
Dhea yı kaç ay kullandınız acabaYani ben kaliteyi arttırdığını düşünüyorum yaşadıklarımdan 4 embriyo nerdee 18 embriyo nerde kaç katı .. Beslenme düzenimi de değiştirdim onunda belki etkisi olabilir..
Dhea yi eczanelerden sipariş edebilirsiniz benim ilk gittiğim eczanede vardı zaten kadıköy taraflarında ama ordan almadım. Dr'um yurtdisidan getirmiş ondan aldım.
Eşimde sigarayı bıraktı bende ikimizde pofur pofur içiyorduk bu en önemlisi belkide
3ay kullandim canım transfer oncesi yani.Kan testinde pozitif gördükten sonra birakmami soylediler.Dhea yı kaç ay kullandınız acaba
Teşekkür ederim bi araştırayım bende3ay kullandim canım transfer oncesi yani.Kan testinde pozitif gördükten sonra birakmami soylediler.
Hormon ilacı mı kullanıyorsunBende pko var canım bende ilaçsız adet göremiyorum.
Fsh ve lh bilemiyorum canım çok fazla yüksek. Dr'unuz ne diyor ?
Yumurta donasyonu falan onerebilirler belki diye düşünüyorum.
Canım bende 3 ay boyunca kullandım fakat bende öyle bir etki yapmadı... transferimin 4. Günündeyim sonuç bekliyorum Rabbim insallah hepimizin yüzüne güler... bu adet düzeni durumunu bence doktoruna söyle 15 günde bir olması normal değil...Merhaba arkadaşlar 1 aydır dhea kullaniyrm 3.denemeden önce dokTor 3 ay kullanmami önerdi ama.bende adet düzensizliği yaptı 15 günde bir adet oldum 1 ay içerisinde düzenli olan adet düzeni bozuldu sizce normal ki aynı durumu yaşayan var mi
Teşekkür ederim cnm inşallah bebeğin tutunur sana evet doktorumla konuşmam en iyisi korktum böyle olunceCanım bende 3 ay boyunca kullandım fakat bende öyle bir etki yapmadı... transferimin 4. Günündeyim sonuç bekliyorum Rabbim insallah hepimizin yüzüne güler... bu adet düzeni durumunu bence doktoruna söyle 15 günde bir olması normal değil...
Teşekkür ederim cnm inşallah bebeğin tutunur sana evet doktorumla konuşmam en iyisi korktum böyle olunce
Ilacsiz adet olmuyor muydunuzArkadaşlar o kadar heyecanlıyım ki bu ay. yaklaşık 1 aydır dheayı kullanıyorum 3 aydır adet görmüyordum cyclo ile birlikte başladım dheayı içmeye ilk önce birinci adetimi gördüm 3 ay sonra. şuan adetim bitti. benim için bu ay önemli çünkü yumurtalar yenilendi inş. bu arada ben rahim filmide çektirdim zaten adet görmediğim için 3 aydır herhangi bir günde çektirmiştim. 1 tane 16mm çapında yımurtaya benzer birşey görüyorum demişti doktor o yumurta görünümlü kalıntı 3 aydır orda duruyordu ne büyüyordu nede küçülüyordu. cyclodan sonra adet görünce inş oda gitmiştir. heycandan doktora gitmedim hiç bu ay için. bu ay hergünü değerlendireceğim. inş Güzel şeyler yazmak nasip olur. doktora bu ayıda geçirdikten sonra gitmeyi düşünüyorum. şuanlık kıllanma gibi buna bemzer yan etki görmedim. günde 3 tane içmeme rağmen. Ayrıca kalsiyum+d vitamini takviyesi alıyorum. birde sülük yaptırmıştım. inş onunda faydası olur. birde hayıt ısırgan karışımlı macuna başlayacağım. nedense onu düzenli kullanamıyorum bugünden sonra onada düzenli başlayacağım. benden bu kadar şimdilik :) gelişmeler oldukça yazıcam
sizde yazın. konuşalım dertleşelim destek olalım birbirinmize
Folikul dediginiz ne oluyor yumurta miFsh'en yüksek cıkmasına üzüldüm meliscim bak canım benım ya 1 tane yada 2 tane görülüyor daha fazla yok çoğunzaman bitane. oyüzden sen şamslısun benden sana tavsiye mutlaka bitkisel kütleri disiplinli şekilde uygula 1. ikimcisi eşinle haftada 2 gün cok cok az. çünkü normal sorunu olmayan eşler bile 4 ay 5 ay hergün birlikte oluyolar hamile kalmak için. bizimse daha cok eğilmemiz lazım bu duruma. O yüzden eğer kuruluk varsa jel kullan doktora danış. östrojen yapan yiyecekler bitkiler kullan. Benim bu ilacı içtikten sonra vicudumda tek hissettiğim olumlu değişiklik hergün eşimle birlikte olabilmem kuruluk olmaması. bende bu şekilde belirti verdi ama ben aynı zamanda sülük yaptırdım rahim filmi çektirdim hepsi aynı zamanda oldu bunlarında etkisi oldumu bilmiyorum. bence sen mutlaka fshyi düşürmeye bak. gün aşırı birlikte ol eşinle her yumurta cok kıymetli senin 5 tane 3 tane falikül görülmesi süper birşey mutlaka kısa zamanda değerlendir. cok fazla uzatma zaman cok önemli. benimde ilk zamanlar 3 tane falan görülüyodu artık cogunlukla 1 tane bazen 2 tame bazen hiç yok
100 fsh si ile adet goruyor muydunuzestağfurullah meliscim ben seni cok iyi anlıyorum kader arkadaşıyız biz. 5 yıllık evliyim. hiç hamile kalmadım fsh 100lerde benim. en düşük 24tü. hergün derken gün aşırı yani 1 gün var ertesi gün yok haftada 4 gün bence. biz hergün yapıyoruz. 12.günümdeyim cnm şuan ovulasyon zamanım. bugün günde 2 kere ertesi günde 1 kere diğer gün yine 2 kere birlikte olucaz eşimle bu hafta cok önemli ovulasyın dönemim geçince adet zamanıma kadar da günde 1 kere birlikte olmayı düşünüyoruz![]()
Bu degerlerle adet goruyor musunuz suanki durumunuz nedirfshn100leri gördü. amh 0.01 cnm İnşaaallaah
Bende faydasın görmedim. Teatrio ve biosteron kullandım, sonra tüp bebek denedim. Embrionlarım boş çıktı. Tedaviyem yarım kaldı.Ben de 3 ay kullandım yumurta kalitem iyice düştü, sayı değişmedi. Hiç faydasını görmedim. 40 yaş üstü için daha uygun bence.
Dhea kullananlara sormak istiyorum illa kullanılan bir türü var mı? Puritans pride DHEA 25mg, Swanson Dhea 25, Biosteron Dhea 25mg, bu 3ü aynı şeyler mi acaba?
bir doktor biosteron önermiyorum, kist yapar demişti, size söyleyen doktor oldu mu? aslında bir iki msj öncesinde bir arkadaş kist yaptığını yazmış, bu şekilde etkilenen varmı merak ettim?