DHEA BİOSTERON KULLANANLAR BURADA TOPLANALIM

Güncel... Ben de bu dertten muzdaribim :110: amh 0,21 fsh 15 . Önceki mesajları atan arkadaşlardan bize yol gösterecek, hamile kalan var mıdır acaba?:KK1::KK51:

Geçen ay Cyclo-Progynova vermişti doktor bu ay aynı ilaca ek olarak Biosteron ekledi önümüzdeki ay tüp bebek tedavisi başlayacak dedi inşallah başlar. Benzer sorunlarımız var birbirimize destek olalım

Merhaba kızlar bugün doktor banada bu ilacı verdi ayrıca koenzim q10 balık yagi kapsülü folikasit verdi ayrıca bugün incir kürüne de başladım bu 2. Denemem olacak bu ay sadece 1 yumurtam görünüyordu amh 0.6 FSH 24 çıktı Allah yüzümüze baksın

Merhaba kızlar bugün doktor banada bu ilacı verdi ayrıca koenzim q10 balık yagi kapsülü folikasit verdi ayrıca bugün incir kürüne de başladım bu 2. Denemem olacak bu ay sadece 1 yumurtam görünüyordu amh 0.6 FSH 24 çıktı Allah yüzümüze baksın
cnim sen biosteronu buldunmu?

Bulmak çok zor di mi yaşadığım şehirdeki tek kutuyu zor buldum. Tekrar yazarsa istanbulda babamdan isteyecegim
bende zor buldum yaa istanbuldada yokmus her yeri aramiztim ben hatta yurtdisindan temin eden ithalatcisini aradim oda 2 3 ay getiricem dedi yaa :(

Ben bundan önceki 3 olumsuz tedavimde kullandım ve bence bende işe yaramadı 3 tedavimde farklı şekilde cevap verdi bu defa doktorumu değiştirdim ve yeni doktora dhea kullanmak istemediğimi söyledim o da zaten kanıtlanmış bir faydası Yok vermeyi düşünmüyorum dedi. Dhea kullandığım ilk tedavimde 4 yumurta vardı 2 tane orta kalite embriyo oldu sonuç negatif 2. Tedavi 5 yumurta 5ide döllendi 2 tanesi 5. Güne gitti sonuç negatif 3. De 4 yumurta 3 embriyo 1 tanesi kötü 2 tanesi idare eder kalitede idi sonuç negatif . Bu tedaviden önce 3 ay teatrio kapsül kullandım vitamin olarak 6 yumurta görünüyor şimdilik

Ben bundan önceki 3 olumsuz tedavimde kullandım ve bence bende işe yaramadı 3 tedavimde farklı şekilde cevap verdi bu defa doktorumu değiştirdim ve yeni doktora dhea kullanmak istemediğimi söyledim o da zaten kanıtlanmış bir faydası Yok vermeyi düşünmüyorum dedi. Dhea kullandığım ilk tedavimde 4 yumurta vardı 2 tane orta kalite embriyo oldu sonuç negatif 2. Tedavi 5 yumurta 5ide döllendi 2 tanesi 5. Güne gitti sonuç negatif 3. De 4 yumurta 3 embriyo 1 tanesi kötü 2 tanesi idare eder kalitede idi sonuç negatif . Bu tedaviden önce 3 ay teatrio kapsül kullandım vitamin olarak 6 yumurta görünüyor şimdilik
ben suanda hem teatrio hemde biosteron hemde omega 3 kullaniyorum cnm ilk muayenede 5 olan folikul sayim simdi 9 bence ise yaradi diye dusunuyroum bende ilk denemem negatif doktorlar tutunmasina birsey yapamiyorlar cnm yafa ilac tutunmasini saglamiyor tutunma isi allaha kalmis birsey o noktada o derse oluyor

Back
X