- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
Kilonuz kaç peki birde fsh ve amh değeriniz nedir2 ay ilaç kullanacağım. Tedavim sonra basliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilonuz kaç peki birde fsh ve amh değeriniz nedir2 ay ilaç kullanacağım. Tedavim sonra basliyor
65 kiloyum smh 0.07 fsh 27 yada 26 idi.ama 86 olduğu zamanlar var.senin değerlerin nasilKilonuz kaç peki birde fsh ve amh değeriniz nedir
Benim kilom 73 fsh 22 canım amh sonucum henüz çıkmadı araya bayram girdi adet olunca gidince öğreneceğim65 kiloyum smh 0.07 fsh 27 yada 26 idi.ama 86 olduğu zamanlar var.senin değerlerin nasil
BiOster on kullanıyor musunBenim kilom 73 fsh 22 canım amh sonucum henüz çıkmadı araya bayram girdi adet olunca gidince öğreneceğim
Bugün verdi doktorumBiOster on kullanıyor musun
cnim sen biosteronu buldunmu?Merhaba kızlar bugün doktor banada bu ilacı verdi ayrıca koenzim q10 balık yagi kapsülü folikasit verdi ayrıca bugün incir kürüne de başladım bu 2. Denemem olacak bu ay sadece 1 yumurtam görünüyordu amh 0.6 FSH 24 çıktı Allah yüzümüze baksın
Bulmak çok zor di mi yaşadığım şehirdeki tek kutuyu zor buldum. Tekrar yazarsa istanbulda babamdan isteyecegimcnim sen biosteronu buldunmu?
bende zor buldum yaa istanbuldada yokmus her yeri aramiztim ben hatta yurtdisindan temin eden ithalatcisini aradim oda 2 3 ay getiricem dedi yaaBulmak çok zor di mi yaşadığım şehirdeki tek kutuyu zor buldum. Tekrar yazarsa istanbulda babamdan isteyecegim
aldiginda haber verirmisin cnm nerden aldigini falan bizde temin etsekYarın alicam ama eczacı yok demedi getirtiriz dedi demekki var
Bende bulamadım piyasada yok dedilerbende zor buldum yaa istanbuldada yokmus her yeri aramiztim ben hatta yurtdisindan temin eden ithalatcisini aradim oda 2 3 ay getiricem dedi yaa![]()
evet cnm oyleymis benim 2. ayim bu memlekette ablam bitane bulmus onu gondericek sonraki ay napicam bilmiyorumBende bulamadım piyasada yok dediler
o zaman doktor muadilini yazamaz mi alternatifi yok mubende zor buldum yaa istanbuldada yokmus her yeri aramiztim ben hatta yurtdisindan temin eden ithalatcisini aradim oda 2 3 ay getiricem dedi yaa![]()
ben suanda hem teatrio hemde biosteron hemde omega 3 kullaniyorum cnm ilk muayenede 5 olan folikul sayim simdi 9 bence ise yaradi diye dusunuyroum bende ilk denemem negatif doktorlar tutunmasina birsey yapamiyorlar cnm yafa ilac tutunmasini saglamiyor tutunma isi allaha kalmis birsey o noktada o derse oluyorBen bundan önceki 3 olumsuz tedavimde kullandım ve bence bende işe yaramadı 3 tedavimde farklı şekilde cevap verdi bu defa doktorumu değiştirdim ve yeni doktora dhea kullanmak istemediğimi söyledim o da zaten kanıtlanmış bir faydası Yok vermeyi düşünmüyorum dedi. Dhea kullandığım ilk tedavimde 4 yumurta vardı 2 tane orta kalite embriyo oldu sonuç negatif 2. Tedavi 5 yumurta 5ide döllendi 2 tanesi 5. Güne gitti sonuç negatif 3. De 4 yumurta 3 embriyo 1 tanesi kötü 2 tanesi idare eder kalitede idi sonuç negatif . Bu tedaviden önce 3 ay teatrio kapsül kullandım vitamin olarak 6 yumurta görünüyor şimdilik
bana muadilini vermedi cnm ilac gelinceye kadar bekleyelim dedi hatta banao zaman doktor muadilini yazamaz mi alternatifi yok mu