Sağolun aramaya devam ediyorum çünkü çalışırken kendimi daha hissediyorum.dediginiz gibi hayata bağlanmak için mutluluk kaynakları bulmak lazimiş aramaktan vazgeçmeyin. iş hayatı maddi manevi insana iyi geliyor ve aklı meşgul ediyor.
ileride de belki yine evlenir evlat edinebilirsiniz. istemem derseniz bi kedi sahiplenebilirsiniz bile. hayata tutunmak için bi sürü sebebimiz olabilir, eş ve çocuk da bunlardan biri olabilir ama yokluğu ölüm demek de değildir. başka mutluluk kaynakları da var.
babanıza da geçmiş olsun.
Allah yardımcınız olsunEvet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibiyim dipteyim nefes alamıyorum artık yaşayan ölüye döndüm hayatimda yolunda giden bisey neredeyse yok.boşandim konularımı bilenler vardır çocuğum yok olma ihtimali de yok hastaligim var zaten.hayatta neyi tuttuysam elimde kaldı şu an çalışma hayatımda yok caldigim kapılar yüzüme kapanıyor sanırım mutsuz hiç bi istediğine sahip olamadan Gitcem bu dünyadan .babam koah hastasi sanki günden güne kötüye gidiyor durumu kaybetme korkusu da başladı. Hangi duygumla nasıl basedecegimi bilmiyorum pskolojik destekte işe yaramıyor kendimle ilgilenmeyi herşeyi bıraktım yüzüm hep asik ne olur yardım edin fikir verin dibe vurdunuz mu nasıl ayakta kaldınız hayattaki acılarla nasıl başa çıkıyorsunuz bana akıl verin
İşe burda başlayın. İyi düşün iyi olsun derler.kendimle ilgilenmeyi herşeyi bıraktım yüzüm hep asik
Amin çok sağolun iş arıyorum fakat geri dönüş olmuyor uğraşıyorum.kafam o kadar dolu ki ne spora ne gezmeye hiç biseye adapte olamıyorum yapmak istemiyorum ite kaka geçiriyorum günleri içimde ferahlık yokAllah yardımcınız olsun
Bence hemen çalışmaya başlayın çalışırsanız bu duygularla baş başa kalmanız azalır
İnsanlarla iletişiminiz artar
Hiç olmadı bir kursa gidin yada spora yazılım hem spor serotonin hormonunun yükselmesini sağlar.
Sevdiğim üyelerden birisin hep iyi olmanı diliyorum
Inşallah sabah yakındır çünkü gerçekten gücümün tükendiğini hissediyorum eski günlerimizi özlüyorum mutlu olduğum güldüğümİşe burda başlayın. İyi düşün iyi olsun derler.
Şuan herşey üstünüze geliyor gibi gelebilir, ama geçeci bi dönem olduğunu düşünün.
İnsanlar pozitif düşünceyle kanseri bile yeniyor.
Zor olduğunu anlayabiliyorum, ama sizin ayağa kalkmanız lazım.
İş bulunur, herşey yoluna girer.
Sağlığınız yerinde ya gerisini halledersiniz.
Gecenin en karanlık anı sabaha en yakın olduğu zamandır derler.
Öyle bi hiski sanki dünyanın bütün yükü üzerimde hiç Bişey teselli etmiyor bazen ölsem daha iyi diyorumGüzelce bir silkelenmen lazım
Öncelikle bi kuaföre git derim sacının rengini değiştir boyuyla oyna manikür pedikür yaptır vs
Bi kendinle ilgilen özgüvenin gelsin
İşsizmişsin hazır bos vaktin varken kurslara seminerlere veya ne bileyim hobi edin ne yapmak isterdin ne yapabilirsin onlara odaklan
Babana gecmiş olsun
Bende cok dibe vurdum daha 10 yasinda basladi benim buyuk imtihanim cok agir yukler bindi omuzuma kahroldugum gunler oldu ama acilarimi hep dibine kadar yasadim cunku o acilar sayesinde daha guclu oldum acilarindan kacma hersey insanlar icin acini yasa uzul agla ama sunuda unutma ölene kadar ayni aciyla yasanmaz belli bi zaman sonra kendi kaldir ve hayatina odaklanEvet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibiyim dipteyim nefes alamıyorum artık yaşayan ölüye döndüm hayatimda yolunda giden bisey neredeyse yok.boşandim konularımı bilenler vardır çocuğum yok olma ihtimali de yok hastaligim var zaten.hayatta neyi tuttuysam elimde kaldı şu an çalışma hayatımda yok caldigim kapılar yüzüme kapanıyor sanırım mutsuz hiç bi istediğine sahip olamadan Gitcem bu dünyadan .babam koah hastasi sanki günden güne kötüye gidiyor durumu kaybetme korkusu da başladı. Hangi duygumla nasıl basedecegimi bilmiyorum pskolojik destekte işe yaramıyor kendimle ilgilenmeyi herşeyi bıraktım yüzüm hep asik ne olur yardım edin fikir verin dibe vurdunuz mu nasıl ayakta kaldınız hayattaki acılarla nasıl başa çıkıyorsunuz bana akıl verin
Umarım iyisindir şu an.ben ne zaman silkelemeye çalışsam yeni bisey oluyor başa sarıyorum. Şu an babamin durumu da beni olumsuz etkilediBende cok dibe vurdum daha 10 yasinda basladi benim buyuk imtihanim cok agir yukler bindi omuzuma kahroldugum gunler oldu ama acilarimi hep dibine kadar yasadim cunku o acilar sayesinde daha guclu oldum acilarindan kacma hersey insanlar icin acini yasa uzul agla ama sunuda unutma ölene kadar ayni aciyla yasanmaz belli bi zaman sonra kendi kaldir ve hayatina odaklan
Evet arkadaşlar başlıkta yazdığım gibiyim dipteyim nefes alamıyorum artık yaşayan ölüye döndüm hayatimda yolunda giden bisey neredeyse yok.boşandim konularımı bilenler vardır çocuğum yok olma ihtimali de yok hastaligim var zaten.hayatta neyi tuttuysam elimde kaldı şu an çalışma hayatımda yok caldigim kapılar yüzüme kapanıyor sanırım mutsuz hiç bi istediğine sahip olamadan Gitcem bu dünyadan .babam koah hastasi sanki günden güne kötüye gidiyor durumu kaybetme korkusu da başladı. Hangi duygumla nasıl basedecegimi bilmiyorum pskolojik destekte işe yaramıyor kendimle ilgilenmeyi herşeyi bıraktım yüzüm hep asik ne olur yardım edin fikir verin dibe vurdunuz mu nasıl ayakta kaldınız hayattaki acılarla nasıl başa çıkıyorsunuz bana akıl verin
Yani hiç bir şey yapamıyorsanız bir parka gidip yürüyüş yapınAmin çok sağolun iş arıyorum fakat geri dönüş olmuyor uğraşıyorum.kafam o kadar dolu ki ne spora ne gezmeye hiç biseye adapte olamıyorum yapmak istemiyorum ite kaka geçiriyorum günleri içimde ferahlık yok
Aslına bakarsan koca kısmını aştım bi nevi rahatladım ama anne olamama durumu beni içten içe çürüttü işe de bakınıyorum elimden gelen bu beni yıpratan anne olamamak ve babamin durumu ben bazı gerçekleri kabullenmekte zorluk çekiyorum bu benim yerimde saymama neden oluyor. Senin gibi hayatı gelişine karşılayan ayakta kalan kadınlara hayranimkendimi salmadim. beni genelde insanlar duygusuz bulur- aslinda asiri duygusal bir kadinimdir. sadece hayati oldugu gibi kabul etmeyi ögrendim. insanlarda bu tavrimi itici bulurlar- neyse ne.
bosanmis olmaniz niye bu konuda yer aldi? bosanmak veya uzun bir iliskiden cikmak cok anormal bir durum degil. dibe vurmayi gerektirmez aslinda. insanlar sever- bir hayati paylasir ve olmuyorsa ayrilir. yillarca veya aylarca depresif gezinmek bence gereksiz.
is konusu hem nasip meselesi hemde sizinle ilgili bir durum. ben zamaninda her isi yapdim. fabrikada calistim, temizlik yaptim- cafede garsonluk yaptim- yapmadigim is kalmamistir (avukatim, ama 14 yasindan beri calisiyorum) yani isterseniz is bulursunuz. belki mesleginize uygun bir is olmaz ama para kazanmak ve kafa dagitmak icin is cok.
babaniza gecmis olsun. insallah atlatir. benim babam ben 17 yasindaken aniden öldü ve annem 22 yasindaken kansere yakalandi ve öldü. ben 6 ay uniye ara verdim ve o sirada annemin evini bosaltip cafede garsonluk yaptim. mecbur para kazanmam gerekti. annemin cenazesi icin borc almistim. üzüldüm. agladim. bazen icip dahada agladim ama gecdi. ölüm ayni dogum gibi hayatin bir gercegi.
suanda 32 yasima giricem ve nisanliyim. cocuk yok. belkide olmaz- bende hasta oldugum icin bu düsünceyede alistim. bu sene evlencem ve artik bebek icin ugrasmaya baslarim. olursa olur. olmazsa olmaz.
bilmiyorum... kendinizi bu ruh halinden kurtarmaya calisin lütfen. ahhh ahhh vah vah yazmadim- cünkü hayat koca, bebek, kariyer degil. mutluluk ve huzur sizin icinizde.
ben artik tonca sorundan sonra umursamaz oldum. takmiyorum. sizde fazla takmayin.
Eski ye takılmayın ileride güleceğiniz güzel günler için bişeyler yapın.Inşallah sabah yakındır çünkü gerçekten gücümün tükendiğini hissediyorum eski günlerimizi özlüyorum mutlu olduğum güldüğüm
Annem dışa dönük dışarıyı seven bi insandır onu da sıkacağım bu gidişle. Dediğin gibi biseyler yapmak sartYani hiç bir şey yapamıyorsanız bir parka gidip yürüyüş yapın
Şehrinizde deniz varsa deniz kenarında bir yürüyüş yapın
Annenizle evin dışında bir cafeye gidip Türk kahvesi için
Hobi kurslarını araştırın
Birine yazılın hatta bu işkurun meslek edindirme kursları oluyor kursa gittiğinde azda olsa bir ücret veriyorlar
Beni üzen şey biseyi yapsamda yapmak için yapıyorum zevk yok keyif yok kendimden biktim gerçekten hep böyle kalmaktan korkuyorum üstelik vücudum bile kas katı olmuş artikEski ye takılmayın ileride güleceğiniz güzel günler için bişeyler yapın.
Sizi güldüren ve mutlu eden ne varsa onlarla ilgilenin.
Bu mağaza dolaşmak, sevdiğin biriyle sohbet etmek, kedi videoları izlemek bile olabilir:)
Elbette herkesin derdi var kendime çok kızıyorum aslında hayatla başedemedigim zayıf olduğum için.ama hiç bişey de yolunda gitmeyince insan ümidini kesiyorŞimdi kalk kendine bir duş al güzel köpüklü bir kahve yap. Uzun bir yürüyüş yap ve is aramaya devam et. Basit te olsa geçici de olsa is ara bul. Babam hasta deyip üzülmek yerine onlarla iyi vakit geçir. Onun yanında mutsuz asik suratli olduğun her an inan onu da çok uzuyorsun.
Ve bil.ki herkesin derdi var. Bizlerin yok mu sanıyorsun? İkinci evliligimden boşanmak üzereyim bir sürü sorun problem. Ama takmayacaksin bunu öğren. Herşey yoluna girecek emin ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?