Dibe vurdum çıkamıyorum

Herkesin derdi başka. Nelerim var biliyomusun. Bazılarının dertlerini kıskanıyorum bazen. Ama yılma bence. Umutsuz olursan herşey dahada kötü oluyor. Kimseyi umursama kimseye bel bağlama. Sevdiklerini sadece sev. Kimse icin savaşa kendini haddinden fazla yormaya girme. Biraz saçının rengi falan oyna bence. Iyi gelecektir. Kendin icin biseyler yap. Birde ben her is görüşmesine beni niye işe alsın yada beni ise alacak patron gibi düşünerek giderdim etkili oluyor. Kendini rahat ifade edebiliyosun

Amin.
Çok doğru herkesin imtihanı ayrı .Ben şartları bahane etmiyorum aslında sadece gücüm tükendi hareket edemiyorum sorunum bu

Allah senin de derdinin dermanini versin inşallah.ben herşeyi çok detaylı düşünüyorum kafam sürekli dolu kéndimi çok yıpratıyorum. Bu arada konuyu açtım iş ile ilgili çok çok olumlu bir gelişme oldu

Amin.
Çok doğru herkesin imtihanı ayrı .Ben şartları bahane etmiyorum aslında sadece gücüm tükendi hareket edemiyorum sorunum bu
Bahane derken engel olarak demek istedim.. yanlış anlaşılmasın.ins benim konulara bir baksaniz...ne parasizliklardan ne umutsuzluklardan çok güzel günlere geldim ıns..darısı size olsun.

Bahane derken engel olarak demek istedim.. yanlış anlaşılmasın.ins benim konulara bir baksaniz...ne parasizliklardan ne umutsuzluklardan çok güzel günlere geldim ıns..darısı size olsun.
Amin inşallah diyelim.Allah bi daha kötü gün göstermesin umutsuz olmak hayattan kopmak berbat bisey çünkü

Ben her dibe vurduğumda işimle sarıldım hayata, çok şükür. Bir an önce karşınıza çıkar umarım bekledikleriniz, o kapanan kapılar açılır.

Amin inşallah iş konusunda bi umudum var artık yavaş yavaş ayağa kalkarım insallah
Eminim çok iyi gelecektir. Maddi rahatlık manevi rahatlığı da getiriyor beraberinde. Bir kere kimseye muhtaç olmuyorsunuz, en rahatlatıcı yanı da bu.

Evet doktor fıs fıs gibi bir ilaç verdi, annem onu kullanamıyor. Sigarayı tamamen bırakıp, tedaviye başlamamız gerektiğini söyledi ancak annem günde 1 paket içiyor. Mahalle annemi öksürüğü ile tanır. Ben yoruldum onunla tartışmaktan, o yüzden tedaviye kapalı. İnşallah sizin babanız atlatır bir an önce..

Babam sigarayı bıraktı ama geç kaldı tabi daha önceden bırakmalıymış fis fis bizde de var.bu arada annenizi sigarayı bırakması için ikna edin bir an önce

Doğru söylüyorsunuz hayatı getirdikleriyle kabul etmek lazım ben bunu öğrenemedim bakış açımı değiştirmeye çalışacağım. Bu arada şaka gibi ama pazartesi işe başlama ihtimalim var

Çok sevindim işe başlama ihtimalinize. İşinize dört elle sarılın ve imkanlarınız dahilinde mutlaka sevdiğiniz bir şeyi yapın(yüzme, dans, yeni bir dil öğrenme, resim, heykel,...). Kendiniz için bir şeyler yapmak size daha da iyi gelecektir. Her şey gönlünüzce olsun ‍

Teşekkür ediyorum bugün kendimi daha iyi hissediyorum içime bi umut mutluluk geldi iş konusunda umudum yoktu olmuyordu olunca ilaç gibi geldi hem de güzel bir iş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…