Dibe vurdum çıkamıyorum

iste kopma gerceklerden. bu hayat sana bir hediye- veya bir kredi. bunu akillica kullan- carcur etme. evde küsküs oturup surat asinca sorunlar gidiyormu? gitmiyor! eeee... ozaman bari kalk, giyin, süslen ve disarda dertlen. dayini düsün- gencecik adam göcmüs. ama sen sagliklisin- gencsin- elinde tüm imkanlar var. istesen (cok cabalasan) mount evereste bile cikabilirsin. sana verilen hediyeyi dört duvarin icinde harcama.
he bide kendi acilarini hor/kücük görme. senin acin anlamsiz degil. acinin, derdin limiti yok. mutlulugunda yok ama.

Çok haklısın kendimi bu hale getirdim bende hatalıyım 4 duvar arasında çözerim sandım sıkıntıları olmadı uzerime çöken mutsuzluğu katmerledim .hayata küstüm hatta ölsem daha iyi olur dedim ama ailem ve inancım bunu yapmama engel yapmam ama içimden geçirdim yalan söyleyemem bilmiyorum belki küçük bi kıvılcıma ihtiyacım vardır ibadet olabilir spor olabilir ayağa kalkmak için sebebe

Ölümden başka her şeyin oluru var. Dünyada asıl önemli olan da sağlık.
İnsanın sağlığı yerinde olduktan sonra gerisi abartılı hisler gibi geliyor bana.
O an en büyük dert oymuş gibi geliyor. Ama değil.
Biraz pozitif düşünmek hayata tutunmak gerekiyor. Bunu da sizin için başka kimse yapamaz.

Babanız da kendine iyi baktığı sürece iyi olur merak etmeyin.

İş aramaya devam edin. Sizi sosyal hayata bağlayacak şey bu.
Çalışmasanız bile boş durmamaya çalışın. Kafanızı dağıtacak şeylere ihtiyacınız var..

Geçen sene çalışıyordum gerçekten hem fiziksel hem ruhsal olarak çok iyi durumdaydım yorgun ama mutluydum iş olsa baglanirim zorlada olsa yaparım biseyleri

Hayati soyle saniyoruz. Guzel isimiz olacak.. sonra evlenecegiz... sonra cocugumuz olacak...ve tum bunlar tamamlaninca da sonsuza kadar mutlu olacagizzz... boyle bir siralama yok. Kendimizi bu siralamaya o kadar inandiriyoruz ki bu siralama olmayinca da dibe vuruyoruz...
Ben de boyle idim. Bosandim. Dibe vurdum. Ama dibe vurmadan da yukari cikilmiyor... isim yoktu. Oglumla tek basima kaldim. Sonra baba evine dondum. Duzenim bozuldu. Kotuydum ama birakmadim kendimi. Salmadim. Is aramaya devam ettim. Simdi baska bir sehirde yeniden sıfırdan oglumla hayata basladim. Bir işim var. Hayat hep duz cizgi degil. Ara sira yukari cikiyor arasira asagi iniyor. Asansor gibi. Hep ayni katta kalmiyor. Onemli olan her katta kendini birakmamak. Hangi aci sonsuza kadar surmus ki... bu da gececek. Biri geciyor baska biri basliyor. Hayat boyle birsey iste. Mutlak mutluluk yok. Onemli olan herseye ragmen keyfini cikarmak. Hadi silkelen ve sevdigin seyleri yap. Ama en onemlisi kendini sev. Kendini uzme....

Çok haklısın kendimizi bi çerçevenin içinde görmek istiyoruz olmadığı zaman mutsuzlasiyoruz bilmiyorum belki topluma kendini güçlü göstermek çabasından da kaynaklanıyor sanırım.Allah sana da kolaylıklar versin herşey gönlünce olur umarım

Ben genelde cevap yazan yorum yapan biri değilim. Ama konunuzu görünce yazmak istedim. Yıllar önce evliliginizle ilgili bir konu acmistiniz, eşim ve annesi ile sorunum var diye. Ben çok kibar bir üslupla ailene bahsetseniz, tek başınıza gormesinler ler sizi benzeri bir cevap yazmıştım, sizin çok uzuldugunuzugördüğüm için.

Bana Son derece ani bir çıkışta bulunarak ben cocuk muyum ailemi karistiracahim siz öyle yaparsınız mi neydi, buna benzer çok kaba bir yorum yapmistiniz

O gün de düşünmüştüm bugün de bu konudan aynısıni düşünüyorum. Kendinizİ duzeltmelisiniz. Daha sakin daha ılımlı daha pozitif olmak için cabalamalisinjz. Çünkü hiç tanimadiginiz birine bile böyle davraniyorsaniz, digerleriyle başa cikamazsiniz.

yılalrdıdr bilirim konuları.sana senden başka yardım edeck yok.imkanlar dahilinde hobi edin.arkadaşlar yazmış kuaföre git.ne mezunusun bilmiyorum otur adam gibi kpss çalış.yap yani yapacak şey çok.

Valla şu an verdiğim cevabı hatırlayamıyorum o kadar çok konum var ki ben aklımda tutamıyorum kaldı ki genel de burada saldırgan bi tavır sergilemem damarıma basilmadigi sürece .böyle bi dönemimde hıncını çıkarır gibi yorum yazdığınız içi n teşekkür ederim

yılalrdıdr bilirim konuları.sana senden başka yardım edeck yok.imkanlar dahilinde hobi edin.arkadaşlar yazmış kuaföre git.ne mezunusun bilmiyorum otur adam gibi kpss çalış.yap yani yapacak şey çok.
Önlisans mezunuyum teşekkür ederim öneriniz için olmasa bile çabaladım derim.is hayatı insana iyi geliyor ufkunu genisletiyor

Önlisans mezunuyum teşekkür ederim öneriniz için olmasa bile çabaladım derim.is hayatı insana iyi geliyor ufkunu genisletiyor
önünde yaklaşık birbuçuk sene fazla var sınav için neden olmasın yani?

Minnie ben seni çok severim, gerçekte çok tatlı anlayışlı düşünceli ve duygusal olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle büyük bir adım atıp o kocayı başından def ettiğin için seni tebrik ederim. Senin hassas ruhundan anlamadığı gibi sinir bozucu bir annesi vardı.
İş aramaya devam et, işin olunca her şey tekrar düzene girer.
Anne babalarımız çok önemli bizim için ama hastalanmaları artık yaşları dolayısıyla normal. Beraber olduğunuz anların tadını çıkarın. Geleceği düşünerek kaygılanma. Babam bypass olan, 3 damarı tıkalı, stent vs takılan ve 76 yaşında biriyken, 58 yaşındaki hiçbir kronik rahatsızlığı bulunmayan annem hastalandı ve kaybettik. O yüzden hayatın ne getireceği belli değil, bugün hayattaysak onun keyfini çıkarmalıyız.
İşin olunca yeni bir çevren olacak, aşkı tekrar bulabilirsin. Hayat bazen inişli çıkışlı oluyor. Ama bunlar geçici, sen denemekten vazgeçme

Ah minnie canım benim.
İnan anlıyorum,çok iyi anlıyorum.
Ben de dibe vurup da "hani daha yukarı çıkacaktım,en tepeye ulaşacaktım" diyerek yerleri kazıdığım çok olmuştur.
Ama inan güneş bir gün doğuyor.
Sabır bol sabır.
Bir de boş kalma canım benim. Ben o zamanlar iş de bulamıyordum deli gibi sokaklardayım mesela. İnan part time çalıştım,sırf haftasonu çalıştım,bazen haftada 7 gün çalıştım,bulduğum geçici de olsa elime bir kaç kuruş para getirecek işler yaptım,evin elektiriğini,internetini ödeyeyim,sigaramı alayım bana yeter mantığı ile. Çok da aç kaldım,çok da üşüdüm...
Bir de ben annemler,arkadaşlar falan hepsini sağlam sildim, tek tabanca tırmalandım. Benim çevremde sorun yoktu da belki ben abarttım,belki haklıydım,belki onlar haklıydı. Ailemizde tek boşanan ben olunca hep beraber bocaladık. Psikolog kesmedi,ilaçlar yetmedi,yalnız kalmak istedim,annemle olan tartışmamız kavgaya döndü,dargınlıklar küslüğe ulaştı,birbirimizi anlamaz olduk,uzaklaştıkça dibime geldi,dibime geldikçe daha da anlaşılmaz olduk. Kopardım bağları,umursamadı. Umursanmamak daha çok yaktı içimi. Önce kırıldım,sonra kızdım,daha sonra küstüm. Bir de hasta oldum ki sorma. İyileşemedim günlerce,aylarca yataktan kalkamıyordum ki...
Allahım kadınlara güç kuvvet versin diye her duamda boşuna demiyorum di mi?
Biliyorum kolay değil,hiç değil.
Ama hayatın ipleri biz sağlam tutmazsak kaçıp gidiyor maalesef.
En basit örnek buraya ilk üyeliğim ve şimdi.
Hani sosyal medyada 10 years challenge var ya hadi ben de yapayım dedim. İnanır mısın minnie cim 10 yıl öncesiden bir tane güler yüzlü fotoğrafımı bulamadım. Hep surat asık,göz kenarlarında çizgiler,o kadar ağlardım ki göz altları kabuklu ve tabii ki bir türlü geçmeyen dudağımın sol kenarındaki kocaman uçuk!
Ahhh ahhh çok uzattım di mi?
Seni seviyorum biliyorsun,dualarım ve kalbim seninle.
Allahım en yakın zamanda yolunu aydınlık etsin inşallah...

Konularini biliyorum sevgili minnie ve cok güclu bir kadın olduguna inaniyorum,inan bu son demleri her türlü yasadigin olumsuluklarin ve guzel günler senin icin cok yakın sakın umudunu yitirme....Yarın sabah uyan, güzel bir makyaj yap, sakin bir yürüyüse cık,biraz dogayı izle, hayatın güzelliklerini görmeye başlaman icin milad olsun!

Çok teşekkür ederim fazla hassas olmam beni bu noktaya getirdi eşim beni hiç anlamadı maddi manevi üzerinde baskı kurdu zemini hazırladı hayat o zaman da kolay değildi benim için.
Bu arada annen nur içinde yatsın mekanı cennet olsun baban da şifa bulsun insallah

bu kelimeyi sakın kullanma. çünkü kullanan kimi gördüysem daha da kötü oluyorlar. kimse dibe vurmaz. dibinde dibi vardır. çalışıyor musun bilmiyorum eğer çalışmıyorsan çalış. kendine acıyıp durma. herkesin hayatında bir sürü olumsuzluk oluyor. kapılar kapanırken boşa kapanmaz. sen yinede uğraş olmasa da uğraş başka şeyler için.

Bende yerleri kazıyorum inan. hiç geçmeyecek gibi geliyor düştükçe düşüyorum daha da dibe çökmem inşallah.
Ailemle herhangi bir çatışmam yok ama düzen değiştirmek kolay olmuyor seni anlıyorum.senin 10 yil oncesi fotoların varmış ben foto çekilmek istemiyorum işte böyle bir durum içindeyim.cok ac kaldım çok üşüdüm demissin umarım şu an çok çok iyisindir.umarim kırgınlıkların bitmiştir
Çünkü bende seni çok seviyorum bi abla edasıyla beni rahatlatman çok hoşuma gidiyor

Cok sağol moral oldun bana yazilanlari yapmaya çalışacağım cunku ayakta kalmak zorundayim

Tesekkur ederim. Senin de hersey gonlunce olsun. Sancisiz dogum olmaz unutma. Her kotu seyin sonunda tam da dayanamadigimiz anda hep bir hayatin hediyesi vardir. Umidini kaybetme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…