Dibe vurdum çıkamıyorum

Tamam bi daha kullanmayacağım.
Kendime acıma konusunda haklısın ben bunu çok yapıyorum bu beni daha kötü yapiyor

Ben iyiyim,şükürler olsun iyiyim...
İnan hepsi geride kaldı.
Kırgınlıkların da üzerini örttüm,evimizin kapısının dışında kaldı,örtüyü azıcık aralayacak olsam kocam kapattırıyor sağolsun. Ona göre geçmiş geçmişte kalmıştır,kurcalamak sadece bana zarar verecek,biz bugüne bakalım,ailedir işte atılmaz,satılmaz.
Neyse...
Sen de iyi olacaksın inşallah.
Buna canı gönülden inanıyorum.
Ne olur iyi olmak için çabala,lütfen.
Çünkü inan hiç kimseden fayda yok,tek dost Allahım,ona sığın,ona güven ve ayağa kalk.
Unutma ki Allahım sabredenlerle beraberdir...

yıllardır yorumlarına denk gelirdim.okurken çok şaşırdım biliyormusun?neler yaşamışsın neler atlatmışsın ki bu özetin özetin özetidir eminim.ne güzel ama dimdiksin şimdi.

Allah a sığınıyorum zaten ailem iyi sorunumuz yok ama ben pek açılabilen bi insan değilim bazen kendimi yalnız hissediyorum. Ama çabalayacağım öğütlerin kulağımda. Bu arada mutlu olmana sevindim kötü gün göstermesin Allah

Amin canım benim inşallah hepimize önce sağlıklı sonra huzurlu ömürler versin inşallah...

üç sene boyunca ben de çok çok kötü bi dönem geçirdim. erkek arkadaşım terk etti işimden çıkarıldım en yakın arkadaşımla ilişkimizi kestik. yani artık neye elimi atsam kurutuyormuşum gibi hissediyodum. çok sabrettim. sonra bir gün işler işler garip bi şekilde kendiliğinden yoluna girmeye başladı ve çok şükür şu an idare ediyorum. lütfen sen de sabret illa ki düzelecek...

O elini attığını kurutma hissi bende de var kendimi uğursuz gibi hissediyorum

yıllardır yorumlarına denk gelirdim.okurken çok şaşırdım biliyormusun?neler yaşamışsın neler atlatmışsın ki bu özetin özetin özetidir eminim.ne güzel ama dimdiksin şimdi.

Çok çok teşekkürler...
Öyle be ne yapalım...
Çok isyan etmişimdir de sonra imtihan deyip tövbeye sarıldım.
İyi saatte olsun,buradan bir arkadaşım çok destek olmuştur yalan değil,sağolsun,var olsun.

Neyse...

Şükür iyiyim,çok şükür.
Çok hatıralar flu gibi beynimde.
Açlık,üşümek,parasızlık neyse de hastalığımdaki yalnızlığımı hiç unutamam...
Kim ne derse dersin kocama çok borçluyum... Minnet borçluyum,iyilik borçluyum,insanlık borçluyum ona... "Kocacı,adamın ağzının içine bakıyor,yapışık ikizler" deseler de umursamam çünkü bir Allahım bir de biz ikimiz biliriz yaşadıklarımızı...

düşünme eskiyi mutluluğunun tadını çıkart artık ....

Bosandigimda ben de boyle hissetmistim. Dibe vurmustum cikisim yok saniyordum. Simdi sukrediyorum iyiki dibe vurmusum. Artik nasil cikacagimi napacagimi ogrenmis oldum :) basta is hayatim berbatti. 2 yil eziyet cektim. Isim de iyi degil derken dualara sarildim. Allah hic ummadigim yerden bi kapi acti cok sukur. Ozel hayatim sonra yine yolunda gitmedi. 2 yillik kotu bi nisanlilik atlattim. Simdi cok iyiyim. Bu surecte ben psikolijk destek bile almadim. Ilac almayi reddettim. Kuran okudum depresyona iyi gelen sure filan. Tesbih cektm. Dua ettim. Kurslara gittim. Hayattan umidimi kesmedim. Hayatta bir suru mutluluk cesidi var. Evlenip cocuk sahibi olmaynca mutlu olunmuyor diye bir sey yok. kendimi bir seylere adadim. bir suru kedi baktm buyuttum. Onlarn sevgisi zaten cok iyi geliyor. Insanlara hayvanlara faydali olmaya calistim. Simdi donup bosandigim yillara bakiyorum da cok da tirt :)

Hic kendinizi kotu modlara sokmayin. Dibe vurmamak daha tehlikeli. Neyle karsilacagnizi bilmiyorsunuz. Biz dibi gorduk daha kuvvetli cikacagz :)

düşünme eskiyi mutluluğunun tadını çıkart artık ....
Yok be... Dedim ya iyiyim ben şükürler olsun.
Normalde pek konuşmayız bunlardan da hatta burada bile ilk defa bahsetmişim bak.
Geçti gitti çok şükür.
Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah diyerek defteri kapatalı çok oldu.
Seni sevdiğimden öylesine dökülüverdim işte.
Beni boşver,kendine bak.
Mutlu olursun hem de çok mutlu olursun inşallah.

Aslında boşanma psikoloji değil sadece sorun hayatla bahşedememe durumu zayıflık benimkisi çocuk durumu çok kafama takiliyor

Inşallah...benim sorunum sadece boşanma ile ilgili değil çocuk mevzusu ,babam v.s boşanmayı bi şekilde atlattım sayılır. Bi de eski eşim aradı geri dönmek için istesem baslardim. Ama inan şu halimi görünce ona bile hak vermeye başladım

Zaten istediğimize kavuşma yeri burası değil ki. Hem kavuşsak ne olur ki. Burası maksimum 80-90yıllık bir yer. Önemli olan ahirette umduğumuza nail olmak. Allah bizden razı olduktan sonra istediğimiz ya da istemeyi hayal dahi edemeyeceğimiz güzellikte herşey bizim

Belki de bu pencereden bakamadığım için üstesinden gelemiyorum manen boşluklarım demekki doğru söylüyorsunuz farklı düşü mek lazim

Babaya Allahım şifa versin inşallah.
Bebek mevzusunda haklısın da belki de ileride evlat edinirsin,o şekilde özlemini dindirirsin de o yavrulara sıcak yuva vesilesi olursun kimbilir.
Eski eşine ne diyeyim.
Hem kızıyorum hem kıyamıyorum. O da mutsuz olmak istemez eminim ama azıcık aklına başına toplayaydı ya o zamanlar.
Değişmiş midir,akıllanmış mıdır?
Annesi ah ne ettim diyor mudur,huylu huyundan vazgeçer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…