- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
-
Katılıyorum. Bir önceki konunu da yakın zamanda açtın konu sahibi. Bence çok fazla sızlanıp az harekete geçiyorsun, sorunun burda.En buyuk problemin birseye baslamadan vazgeçmen. Kpss istiyordun, calismaya baslamadin. Ebelik istiyorsun, calismiyorsun. Güzel kardesim calis, gir üniversite sinavina, istedigin bolumu kazan, kaydini yaptir. Sonra kaydini dondurabilirsin, istedigin zaman geri donersin bak daha yeni af cikti, yine cikar. Yahut burs buluruz sana, elinde telefon var, kazan üniversiteni yaz butun ünlülere, belediyeye gidersin, kaymakamliga cikarsin. Bu ulkede okumak isteyen kiz cocugunu kimse sahipsiz birakmaz. Sesini duyurursun bir sekilde. Once istedigin bolumu kazan. Oturdugun yerden sızlanmakla bu hayattan kurtulamazsin
Ben izmirde yaşıyorum. Diyelim ki burayi kazandi ama gelemiyor. Elimden geldigince yardimci olurum. Kalacak yer de buluruz, kayitta yaptiririz, burada üniversite cevrelerinde part time bir suru ogrenci işi var ise girer calisir. Eminim diger uyelerde yardim eder. Sizlanmakla olmuyor bu islerKatılıyorum. Bir önceki konunu da yakın zamanda açtın konu sahibi. Bence çok fazla sızlanıp az harekete geçiyorsun, sorunun burda.
Hepsine gidip başvuru yaptım zaten dönüş yok delirmek üzereyimMağazalara başvurun. Marketlere başvurun. Ama internetten değil direk gidin yerinden başvuru yapın. Maaşınızdan bir kısmını kitap için ayırın ders çalışın. Allah yardımcınız olsun
Girdim kpss ye bu evin şartlarında sorumluluklarında aldığım puan 68 ev de olan şartlar ders çalışmama engel.. hadi üniversite kazandım diyelim param yok istediğim bölümü kazanabilmek için de yoğun çalışmam lazım ders çalışırsam da işte çalışamayacağım her yönden düşünüyorum herşey bahsettiğimiz gibi kolay olmuyor ki ben bunu daha önce de yaşadım yanınızda olan destek olan insanlara ihtiyacınız olduğu anda hiçbiri olmuyor ortaklıkta herkes lafta var çıkamıyorum boğuluyorumEn buyuk problemin birseye baslamadan vazgeçmen. Kpss istiyordun, calismaya baslamadin. Ebelik istiyorsun, calismiyorsun. Güzel kardesim calis, gir üniversite sinavina, istedigin bolumu kazan, kaydini yaptir. Sonra kaydini dondurabilirsin, istedigin zaman geri donersin bak daha yeni af cikti, yine cikar. Yahut burs buluruz sana, elinde telefon var, kazan üniversiteni yaz butun ünlülere, belediyeye gidersin, kaymakamliga cikarsin. Bu ulkede okumak isteyen kiz cocugunu kimse sahipsiz birakmaz. Sesini duyurursun bir sekilde. Once istedigin bolumu kazan. Oturdugun yerden sızlanmakla bu hayattan kurtulamazsin
Girdim kpss ye bu evin şartlarında sorumluluklarında aldığım puan 68 ev de olan şartlar ders çalışmama engel.. hadi üniversite kazandım diyelim param yok istediğim bölümü kazanabilmek için de yoğun çalışmam lazım ders çalışırsam da işte çalışamayacağım her yönden düşünüyorum herşey bahsettiğimiz gibi kolay olmuyor ki ben bunu daha önce de yaşadım yanınızda olan destek olan insanlara ihtiyacınız olduğu anda hiçbiri olmuyor ortaklıkta herkes lafta var çıkamıyorum boğuluyorum
Yardım için başvurdum ama ailemden iki kişi çalıştığı için red geldi belediye nerden bilsin ki ailemin serveti de oolsa bana beş kuruş vermeyeceğini kime neyi nasıl açıklayımHep bir bahanen var. Bin tane yol yazdım. Belediyeye, kaymakamliga basvurdun da red mi aldin?
Su an niye yardim etsinler? Istedigin bolumu kazanirsin, ailem beni okutmuyor diye basvuru yaparsin, o zaman haklisin derim. Herseyin bir sirasi var. Evde otururken kim, niye yardim etsin. Yahut "üniversite sinavina hazirlanacagim, kaynak kitabım yok, üzülüyorum" minvalinde bir konun var da ben mi göremedim. Okumak isteyen insan cok gordum. Ortaligi yikiyorlar bir kitap icin.Yardım için başvurdum ama ailemden iki kişi çalıştığı için red geldi belediye nerden bilsin ki ailemin serveti de oolsa bana beş kuruş vermeyeceğini kime neyi nasıl açıklayım
Belediyenin ya da halk eğitimin kpss ya da üniversite sınavı için kursları yok mu ? İskurun meslek edindirme kursları oluyor. Ders başı bile ücret veriyorlar ,yol ve yemek masrafını karsilasin diye. Sonrasında da memnun kalırlarsa ise yerlestiriyorlar. Bulunduğunuz ilde var mı bakın bı.Yardım için başvurdum ama ailemden iki kişi çalıştığı için red geldi belediye nerden bilsin ki ailemin serveti de oolsa bana beş kuruş vermeyeceğini kime neyi nasıl açıklayım
İşkıra gidin. Onlar yönlendirsinHepsine gidip başvuru yaptım zaten dönüş yok delirmek üzereyim
Oraya da gittim kamu için temizlik görevlisi alınıyormuş ona da başvurdum herşeyi sıkı takip ediyorumİşkıra gidin. Onlar yönlendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?