Kalk evine git sen de. Niye oturuyosun?Kizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
neden hastalık bulaşana kadar oturdunuz ki?
bunun için neden kv uyardınız onuda anlamadım
eee hasta çocuk evden mi atsın
sizin evinize gitmeniz en mantıklı olanıydı bence
MIKROPLARI KULUCKA SURELERI VARDIR.BUGUN HASTA BI COCUKLA TEMAS ETMISSE BEBEGINIZ YINE AYNI GUN HASTALANMAZ .BIR KAC SUN SONRA CIKAR.EGER AYNI GUN RAHATSIZLANDIYSA BEBEGINIZ DAHA ÖNCE ALMISTIR MIKROBU .MILLETI BOSU BOSUNA SUCLAMAYIN.COCUGUNUZU FANUSDA YETISTIREMEZSINIZ .MIKROBUDA GÖRECEK BAGISIKLIGIDA ARTACAK .COCUKLA SOSYALLESECEK DE.AMMA ABARTMISSINIZ .Kizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
Ayri eviniz yok mu? E gitmeyin? Ben sizi haksiz buldum. Evinizde oturup cocugunuzla ilgilenirseniz sorun yasamazsiniz. Baktiniz hasta cocuk geldi toplayin esyanizi cikin kvnin evinden.
MIKROPLARI KULUCKA SURELERI VARDIR.BUGUN HASTA BI COCUKLA TEMAS ETMISSE BEBEGINIZ YINE AYNI GUN HASTALANMAZ .BIR KAC SUN SONRA CIKAR.EGER AYNI GUN RAHATSIZLANDIYSA BEBEGINIZ DAHA ÖNCE ALMISTIR MIKROBU .MILLETI BOSU BOSUNA SUCLAMAYIN.COCUGUNUZU FANUSDA YETISTIREMEZSINIZ .MIKROBUDA GÖRECEK BAGISIKLIGIDA ARTACAK .COCUKLA SOSYALLESECEK DE.AMMA ABARTMISSINIZ .
Kayınvalidenize niye kızdınız kadının suçu ne hasta çocuğa ne yapsın annesi bırakmış gitmiş kayınvaliden de bakmak zorunda kalmış çocuk eve geldiği an siz de evinize gidecektiniz madem çocuğunuzun hasta olmaması için.Kizlar merhaba,
Kizlar merhaba,
Niye çifte standart olduğunu düşünüyorsunuz anlamadım eltiniz bırakmış olabilir, gezmeye de gittiyse eşi yok mu başında sen öksürüklü ateşli çocuğu anneme bırakıp ne gezmesi düşünüyorsun demez mi? hiçbir anne zannetmiyorum ki o kadar öksüren ateşli çocuğu bıraksın gitsin gezmeye.
Ayrıca baktın çocuk hasta yanında durmasını istemiyorsun hadi biz kalkalım gidelim diyebilirdin. Kaynanana neden tel açıp rahatladın mı falan diyorsun ki ne yapsın anne babası bırakmış çocuğu bakamam diyemez ki. Hasta çocuğun olduğu ortamda olmayın.
Eltinizin nasıl bir annelik duygusu olduğuna şaşırdım doğrusu.... Benim komşumun çocuğu hastalansa içim sızlar kadın gezmeye gitmiş.. Birde hasta olan çocuğu ortalığa salmıyorlar mı sinirim bozuluyor.. Çok da haklısınız bu konuda bir daha hasta hasta getirirse alın çocuğunuzu evinize geçin bence sorarlarsa ben çocuğumu yolda bulmadım dersiniz.
İyi de sende kabahat gibi geldi. Benim evime gelmiş olsaydı siz gidin derdim. Şehir disindan gelmiş olsalardı alırdım çocuğumu anneme giderdim. Onların evine gitmişsem alır çocuğumu evime dönerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?