Eltimle karsilikli evleri 1.5 saatlik yoldan gelince ha diyip kalkip gidemiyorsunuz tek basima degilim esimde var. Biliyorsunuz erkekleri abarttigimizi dusundukleri için.
Çocuğuna kv bakıyo eltin hasta çocuğu getirdi bıraktı benimkini hasta etti diyosun doğru mu anladım
E peki eltin onun çocuğuna neden bakıyo diye haksızlık yapıldığını düşünüyo olamaz
mı
Bakıcı baksın memnun değilsen
Kadında annelik duygusu yeşermemiş ki kendi çocuğunu düşünmüyo kaldı ki sizinkini düşüncek... O Çocuğada üzüldüm ben yazık yavrum annenin umrunda değil ve hasta bir çocukTesekkurler. Ayrica bizim gitmemizle de ilgisi yok bizede hasta hasta kac kere getirdiler kac kere soyledim bebek var evde hasta cocugu neden getiriyorsunuz diye.
Eee kv yi arayıp kızdışın iyi olmuş. Şimdi toz kondurmasa bile bir dahakine dikkat eder.adem kocan problem yapar bu fırsattan istifade ona da kız. Kalkalım desen kalmazsın senin yüzünden çocuk hasta oldu yatıyor. Bir daha böyle olursa dakika durmam vs diye şimdiden konus
Yanlis anlamissiniz. Kv bizi yemege cagirdi dedim.
Kadında annelik duygusu yeşermemiş ki kendi çocuğunu düşünmüyo kaldı ki sizinkini düşüncek... O Çocuğada üzüldüm ben yazık yavrum annenin umrunda değil ve hasta bir çocuk
Bakamayan yapmasın ya ...
Evime gelen insana nasil gidin derim.
Yoo soylersiniz, cocuk hasta biz kalkalim dersiniz ha esiniz kalkmiyorsa o otursun anasiyla ayip degil ki. Alin cocugunuzu cikin gidin,tertemiz. Siz kaynanayi arayip fircalayinca esiniz abarttiginizi dusunmedi mi peki?Eltimle karsilikli evleri 1.5 saatlik yoldan gelince ha diyip kalkip gidemiyorsunuz tek basima degilim esimde var. Biliyorsunuz erkekleri abarttigimizi dusundukleri için.
Kayınvalidenize niye kızdınız kadının suçu ne hasta çocuğa ne yapsın annesi bırakmış gitmiş kayınvaliden de bakmak zorunda kalmış çocuk eve geldiği an siz de evinize gidecektiniz madem çocuğunuzun hasta olmaması için.
Valla 1.5 senedir soyluyorum insallah bu sefer anlar. Oglum doğduğunda o cocugu yine hasta getirmislerdi bebegim 3 gunluktu. Anlamiyorlar ne kadar soylersen
bende şunu diyorum hasta çocuk evde tek mi kalacak o zaman anne yok evde babaanneye git demiş kadın mecbur kalmış bakmış.Karsilikli oturuyorlar. Ayrica birakmis gitmis diye birsey yok. Biz kv me geldigimizde annesi yoktu zaten hanfendi babanmene git nane limon yapsin demis. Bizide yemege cagirdilar 1.5 saatlik yoldan gelmisim nasil kalkip gideyim
Eee ne yapacaksın 1.5 yaşında daha aşıları tam değil. Hadi bu muhtemelen üsye çok problem olmaz. Ama çeşit çeşit hastalık var. Sen o çocuğun annesi olarak gerek gördüğünde evine gelen insana çocuğa bulaşıyor hasta olmadığınız bir gün yine beklerim kusura bakmayın diyebilmelisin. Zor bişey ama görüyorsun sonrası daha zor oluyor.
bende şunu diyorum hasta çocuk evde tek mi kalacak o zaman anne yok evde babaanneye git demiş kadın mecbur kalmış bakmış.
Kaç yaşında diğer çocuk?Karsilikli oturuyorlar. Ayrica birakmis gitmis diye birsey yok. Biz kv me geldigimizde annesi yoktu zaten hanfendi babanmene git nane limon yapsin demis. Bizide yemege cagirdilar 1.5 saatlik yoldan gelmisim nasil kalkip gideyim
Karsilikli oturuyorlar. Ayrica birakmis gitmis diye birsey yok. Biz kv me geldigimizde annesi yoktu zaten hanfendi babanmene git nane limon yapsin demis. Bizide yemege cagirdilar 1.5 saatlik yoldan gelmisim nasil kalkip gideyim
Karsilikli oturuyorlar. Ayrica birakmis gitmis diye birsey yok. Biz kv me geldigimizde annesi yoktu zaten hanfendi babanmene git nane limon yapsin demis. Bizide yemege cagirdilar 1.5 saatlik yoldan gelmisim nasil kalkip gideyim
1.5 saatlik yoldan gelmeniz sizi bir noktada haklı yapabilir fakatCunku eltimle karsilikli oturuyorlar evine gonderebilir di. Ben 1.5 saatlik yoldan geldim.
Sizinle aynı fikirdeyim....Ayri eviniz yok mu? E gitmeyin? Ben sizi haksiz buldum. Evinizde oturup cocugunuzla ilgilenirseniz sorun yasamazsiniz. Baktiniz hasta cocuk geldi toplayin esyanizi cikin kvnin evinden.
Ee sonuc? Annesi evde yok yani degil mi? Sen eve yollasin diyorsun evde tek kalmis olmuyor mu yani? Sucu yanlis kisilerde arıyorsunSaka misin sen? Annesi komsuya caya gidiyor diyorum sen hala cocuk evde yalnizmi kalsin diyorsun
Karsimdaki insanin dusunmesi gerekiyor bunu. Ki kv mi orda kac kere uyardim kp imi de cocuguda. O cocuk zaten surekli hasta oldugu icin onlara birsey farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?