Diger toruna ciftestandart

Ben de neden kalkmadiginizi anlayamadim çocuğumu hasta etmek istemiyorum baska zaman geliriz deseydiniz keske. Evliliginiz icin çok fedakarlık yaptığınızı düşünüyorum actiginiz konulara istinaden.
Bu arada çok geçmiş olsun.

Karsimdaki insanin dusunmesi gerekiyor bunu. Ki kv mi orda kac kere uyardim kp imi de cocuguda. O cocuk zaten surekli hasta oldugu icin onlara birsey farketmiyor
Kv kp i ne diye uyardın evine gitsin çocuk diye mi?
Yani sizi 1.5 saat yoldan yemeğe çağırmışlarsa, karsı komsu olan çocuğunu da aynı gün yemeğe alması mantıklı.
Kusura bakma da çok nadir insan düşünür orda çocuk hasta olur diye.
Düşünmüyorsa bidahakine sen artık tedbirini alacaksın. Tecrübe etmiş olarak böyle durum olursa direkt çıkacaksın.

Ayrıca o çocuğu kv büyütmüş, kimin çocuğu belli değil falan. Sizi ilgilendirmeyen mevzular. Sadece kendi çocuğunuza odaklanın bence

e gitmeseydin sende. ya da gittin çocuğun hasta olduğunu görünce çıksaydın. ben anlamadım yani kv bilerek hasta olsun diye mi çağırdı ya da çocuğu tutup snein çocuğunun yüzüne mi öksürttü?

Saka misin sen? Annesi komsuya caya gidiyor diyorum sen hala cocuk evde yalnizmi kalsin diyorsun
sonuçta anne evde mi değil,çocuğu babaannesine yollamış nane limon için babaane bu durumda ne yapacaktı elbette hasta olan torununa bakacak kalkıpta evine yollayamaz ki.Bu olayda kaynanan suçlu değil ki yanlış kişiye telefon etmişsin.Eltin suçlu burada.

canım seninki 1.5 yaşında diğer çocuk 12 yaşında.. siz 1.5 saat uzakta oturuyorsunuz, diğer torun kapının karşısında
yani hele de bu ilk torun falansa ve karşı kapıda olduğundan dolayı daha çok ilgilenilmesi doğal, yani bu torun kayırmak değildir... zaten 12 senelik paylaşımla uzakta olan bebekle paylaşım tabii ki aynı olmaz

kışın gitmeyin bir daha.
en temiz çözüm.

Ciftestandardi bu konuya gore söylemedim sadece keske yorum yaparken dikkatli okusaniz. 1.5 yasindaki cocukla ayri bir odada ayri oturmak mumkun olmuyor

Bir anne hasta cocugunu bana birakip gezmeye gitse, o cocugu bende evine gonderemem. Yazik gunah degil mi cocuga? Annesi zaten basindan atmis, bi sicak corba yapar yatak acar yatiririm cocugu. Bence bunun cifte standartla ilgisi yok, vicdan meselesi.

Konu sahıbı sız ev hapsındemısınız eltınızın caya corbaya gıtmesınımı kıskanıyorsunuz allah askına

Allaha sukur kimsenin birseyini kiskanmadim hasetlenmedim de, cocugum hastayken kimseye caya corbaya gitmem ki sende bunu dusunecek kadar hemde eltim kadar cahil birisin

Hasta torunu var diye,diğer torun hastalanmasın diye hastayı eden mi kovacak.Ne alaka.Gitmeyin o zaman.Bir de çocuk bu hastalanır.O rdan geçmez sen hastalanırsın senden geçer.Yarın öbür gün okula gidecek okuldan geçer.Evine annen misafirin komşun gelse ondan geçer.

Sen çifte standart görmemişsin bence
Benim eltide böyle senin gibi benim çocuğum en önemlisi
Benim çocuğum benim benim ...
kaynana onun korkusundan doğumuma hatta bebek görmeye bile doğru düzgün gelemedi
Bir gün benim çocuğuma baksa 1ay onunkine bakıyor anca suratı düzeliyor elticiğimin :)) koşa koşa taa o kadar şehir tepip 15 saatlik yola gidiyor aman küsmesin diye
Yine surat yine surat

çocuk kaç yaşında merak ettimbaba işteyse annesi de gezmeye gittiyse küçük çocuğu gönderemez kv niz
bence siz eltinize gıcık olmuşsunuz geziyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…