- 9 Ocak 2012
- 15.610
- 30.288
- 798
Ben veba demedim yüksek ateş ve grip tehlikesi demek istedim tehlike derken.Eltinin çocuğu 365 gün hasta değildir heralde. Konu sahibi müneccim mi eltinin çocuğunun kaynanada olup hasta olduğunu ne bilcek.Kaynana başka gün çağirsaydi yemeğe veya Konu sahibine torun hasta deyip telefonda haber verseydi konu sahibi de gitmezdi.Senden iyi kaynana olur ha geline düşman oldun bir suçu yok kızın
bence sorun hastalık bulaştırması vs değil,konu sahibi her cümlenizden eltinizi ve onun çocuğunu kıskandığınızı çıkardım.
başlıkta da bunu çok net belli etmişsiniz zaten.
çok doğru tespit, malesef acısınıda kayınvalidesinden çıkarıyor, ne yaparsa kabahat olacak
konu sahibi banlanmisBu konu hala kapanmadı mi yahu
Evet gördüm onu ama ben hala buralarda olduğunu düşünüyorum :)konu sahibi banlanmis
gizleniyodur kesin buralardaEvet gördüm onu ama ben hala buralarda olduğunu düşünüyorum :)
Aynen bencede hemen evınıze gıtseydınız.bence kayınvalıdenın sucu yokkı sey mı desın kızım sen kalk cocuk hasta senınkıne gecmesın.neden hastalık bulaşana kadar oturdunuz ki?
bunun için neden kv uyardınız onuda anlamadım
eee hasta çocuk evden mi atsın
sizin evinize gitmeniz en mantıklı olanıydı bence
Aman kim sallar bosvergizleniyodur kesin buralarda
Bizide tasa tutmasin kiz aman diyim
Kv bunlari diyen bize neler demez
benim de en büyük korkum. görümcemin kızına kv bakıyo, evde kombi yakmazlar çocuk sürekli hasta kış boyu. ikisi de bize çok yakın, ben doğum yapınca durmadan bize gelecekler. ben hamileyken bile 3 haftada zor atlattım hastalıklarımı, hastayken sanki arayıp sormuşlar gibi ben iyileşince bize geldi görümcem kocası hasta kızı hasta görünce kriz geçirdim. kaç gündür canım çok sıkkın, içimde doğum heyecanı bile yok onların yüzünden.Valla 1.5 senedir soyluyorum insallah bu sefer anlar. Oglum doğduğunda o cocugu yine hasta getirmislerdi bebegim 3 gunluktu. Anlamiyorlar ne kadar soylersen
O virusler hemen yerlesmez. Senin cocuk coktan kapmis sifayiKizlar merhaba,
Basliktada dedigim gibi diger toruna ciftestandart. Her zaman oldu bu. Ama dun ucu benim ogluma dokununca bir dur artik dedim. Kv bizi cagirdi yemege, eltim olacak kadin cocugu hasta diye kv ye gondermis evde limonlari yokmus ta. Cocugu orda birakip gezmeye gitti hanfendi. Zaten cocuk kv min mi eltimin mi belli degil.
Geldikki cocuk bogaz agrisi ve tokur tokur oksuruyor. Kv kac kere uyardim bizimkine gececek diye. Duymamazliktan geldi. Oglum daha 1.5 yasinda zaten uyku sorunumuz ve miznizligi hat safhada.
Geceden beri ugrasiyoruz 39 derece atesle. Sinirimden agladim pisi pisine hasta oldu diye. Allah baska dert vermesin de.
Dayanamadim aradim kv yi. Hasta olmasi kacinilmazdi rahatladiniz mi dedim. Illa konusup eltim gibi kotu mu olmak lazim dedim. Hanfendi kabul etmiyor diger torunu yuzunden hasta oldugunu. Ne bu halleriniz ya dedim o torununsa buda torunun .
Bebekken de yapiyorlardi cocugu sumuklu sumuklu getiriyorlardi bebek olan eve. Yetti yahu bu dusuncesizlikleri..
ne kadar çok baskı yapmışsınız. arkadaşımız burda bir sıkıntısını paylaşmış demediğiniz kalmamış. Doğrusu da yanlışı da kendisini ilgilendirir. Yargılamak hiçbirimizin haddine değil. ben olsam şunu yapardım diyebilirdiniz. Bu KK birbirimize destek olmak için var. bu topiğe kadar ben hiç böyle birşey görmedim.
Kayra19 senin paylaşımına yorum yapmak kendi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Bir anne olarak çok hassas olduğunu düşünüyorum ki eminim çoğu anne de öyledir. ben olsam ben de kv'me hırslanırdım çünkü sizin geleceğinizi biliyor sonuçta ve eltine bu eve bebek gelecek, şimdi ona bulaştırmayalım hastalık, ben sana nane limon vereyim kızım sen torunuma kaynat diyebilirdi. KV'ler bu yollardan çoktan geçtikleri için bu şekilde durumu toparlayabilirdi. kötü niyet görmüyorum ama kesinlikle düşüncesizlik olduğunu görüyorum. bu konuda ben KV'mi aramaz, eşimin durumun farkında olması için açıklama yapardım. tabii bu açıklamayı yaparken annen şöyle yaptı eltin böyle yaptı diye değil de.. "keşke annem eltime durumu anlatıp önlem alsaydı, çocuğumuza hastalık bulaşacağı aklına gelmedi sanırım, sen konuşur musun annemle bu konu da biraz daha dikkatli olsa" der eşime bırakırdım bu konuyu. Tabii bir de yüksek ses tonuyla değil de tamamen üzüntülü ses tonuyla kocalarımızı biliyoruz sonuçta, anneyi çekiştirmeye başladığın anda seni karşısına alıverir :)
benim de en büyük korkum. görümcemin kızına kv bakıyo, evde kombi yakmazlar çocuk sürekli hasta kış boyu. ikisi de bize çok yakın, ben doğum yapınca durmadan bize gelecekler. ben hamileyken bile 3 haftada zor atlattım hastalıklarımı, hastayken sanki arayıp sormuşlar gibi ben iyileşince bize geldi görümcem kocası hasta kızı hasta görünce kriz geçirdim. kaç gündür canım çok sıkkın, içimde doğum heyecanı bile yok onların yüzünden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?