Diger toruna ciftestandart


Allah iyilerle karşılaştırsın. telefon açıp utanmadan bana demediğini bırakmayan gelini görmek istemem zaten. ha oğlum da insan çıkarsa inş zaten gelinim böyle şeye cüret edemez.
 
Ben burda bi çifte standart görmedim ama başka şeyler olmuş ve sizin içinize oturmuş gibi, yoksa bu konuda bişey yok, elti düşünecekti çocuğum hasta, ben gideyim diye, kayınvalide evinden git diyemezdi ki gelinine
Biraz empati yapın, siz muhtemelen başka şeylerden kinlenmişsiniz kayınvalideye, her yaptığı rahatsız ediyor, keşke arayıp da çocuk sizin yüzünüzden hasta oldu demeseydiniz bu sizi daha kötü eder onun gözünde/sonucu da değiştirmez ,
Gecmiş olsun bebeğinize de
 
Hasta çocuğu bırakıp giden eltiye kızsanız neyse de kayınvalidenin suçu ne acaba?

Siz 1,5 saatlik yoldan geldiniz diye kadın nasıl yollayabilir torununu, annesi evde yoksa?

Çifte standartın anlamını biliyor musunuz ayrıca, çok merak ettim.

Sizin çocuğunuz hastayken, gelmeyin öbür torunuma bulaşır dedi mi mesela? Ya da geldiğinizde aaa senin çocuğun hasta, al bunu evinize gidin mi dedi?

Çocuğunu bu kadar düşünen insan kalkar giderdi. 1,5 saatlik yol sizin için çocuğun sağlığından önemliyse, başka kimseden de düşünceli olmasını beklememelisiniz.
 
neden hastalık bulaşana kadar oturdunuz ki?
bunun için neden kv uyardınız onuda anlamadım
eee hasta çocuk evden mi atsın
sizin evinize gitmeniz en mantıklı olanıydı bence
Aynen bencede hemen evınıze gıtseydınız.bence kayınvalıdenın sucu yokkı sey mı desın kızım sen kalk cocuk hasta senınkıne gecmesın.
 
Kadınlar klubunun eski tadı kalmadı.

Kadın banlanmış cevap veremeyeceğini bile bile arkasından daha geçmeler alay etmeler

Bi kendinize gelin ya.bu hakkı size kim veriyo?

Günlük hayatta size içini döken biri ile böyle dalga geçebiliyor musunuz?

Düşüncenizi insanları tahrik etmeden yazıp geçmek zor olmamalı

Tartışmayı anlarım ama bu dalga geçme ve hakaret etme mevzuları bu ara çok oluyor.
 
Aile ilişkilerinizi bilmiyorum onun için çifte standart var mı yok mu,eltiniz iyi bir anne mi vs... bunları bilemeyiz ama kayınvalidenizi arayıp kızmanız hoş olmamış sonuçta çocuğunuzun hasta olmasını o da istemezdi ve genel olarak bakarsak en azından bu konuda suçu yok.
 
Valla 1.5 senedir soyluyorum insallah bu sefer anlar. Oglum doğduğunda o cocugu yine hasta getirmislerdi bebegim 3 gunluktu. Anlamiyorlar ne kadar soylersen
benim de en büyük korkum. görümcemin kızına kv bakıyo, evde kombi yakmazlar çocuk sürekli hasta kış boyu. ikisi de bize çok yakın, ben doğum yapınca durmadan bize gelecekler. ben hamileyken bile 3 haftada zor atlattım hastalıklarımı, hastayken sanki arayıp sormuşlar gibi ben iyileşince bize geldi görümcem kocası hasta kızı hasta görünce kriz geçirdim. kaç gündür canım çok sıkkın, içimde doğum heyecanı bile yok onların yüzünden.
 
ne kadar çok baskı yapmışsınız. arkadaşımız burda bir sıkıntısını paylaşmış demediğiniz kalmamış. Doğrusu da yanlışı da kendisini ilgilendirir. Yargılamak hiçbirimizin haddine değil. ben olsam şunu yapardım diyebilirdiniz. Bu KK birbirimize destek olmak için var. bu topiğe kadar ben hiç böyle birşey görmedim.
Kayra19 senin paylaşımına yorum yapmak kendi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Bir anne olarak çok hassas olduğunu düşünüyorum ki eminim çoğu anne de öyledir. ben olsam ben de kv'me hırslanırdım çünkü sizin geleceğinizi biliyor sonuçta ve eltine bu eve bebek gelecek, şimdi ona bulaştırmayalım hastalık, ben sana nane limon vereyim kızım sen torunuma kaynat diyebilirdi. KV'ler bu yollardan çoktan geçtikleri için bu şekilde durumu toparlayabilirdi. kötü niyet görmüyorum ama kesinlikle düşüncesizlik olduğunu görüyorum. bu konuda ben KV'mi aramaz, eşimin durumun farkında olması için açıklama yapardım. tabii bu açıklamayı yaparken annen şöyle yaptı eltin böyle yaptı diye değil de.. "keşke annem eltime durumu anlatıp önlem alsaydı, çocuğumuza hastalık bulaşacağı aklına gelmedi sanırım, sen konuşur musun annemle bu konu da biraz daha dikkatli olsa" der eşime bırakırdım bu konuyu. Tabii bir de yüksek ses tonuyla değil de tamamen üzüntülü ses tonuyla kocalarımızı biliyoruz sonuçta, anneyi çekiştirmeye başladığın anda seni karşısına alıverir :)
 
O virusler hemen yerlesmez. Senin cocuk coktan kapmis sifayi
 


Tesekkur ederim yorumun icin. Biz 7 yillik evliyiz ve maalesef esim ailesiylr bu şekilde konusmaz asla. Esimide babannedi ve dedesi buyutmus oyuzden anne ve babasiyla oyle iliskileri yok maalesef. Kv bunu defalarca kez yaptigi icin dedigim gibi yeni bebegim oldugu zaman da yaptigi icin sinirlendim artik dusuncesizligine.
 

Aynen benim kv de oyle. Hamileyken kapimi calmadi Eltimde oyle. Ama eltimin ogluna hep ayricalikli davrandilar. Bu benim icin onemli degil, ama konu ogluma dokunursa tabiiki tepkimi gostermrm gerek. 7 senedir fazlasiyla alttan alip sustum zaten. Kv bizi yemege cagiriyor ala oglum yere birsey dokecek biryerleri karistiracak diye odu kopuyor. Obur cocuk evde bilgisayari kirip dvd yi bozdu mesela ona seslerini cikarmazlardi. Cocuk koltuklara cekicle vururdu civi caktirirdi kp hic sesleri çıkmazdı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…