- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
- 83
- Konu Sahibi Probisinkokusu
-
Eşinin ne istediğini kendin yazmışsın zaten Biraz metin biraz pasif.Merhabalar hanımlar bir evde erkeğin saygınlığının olması ne demektir veya kendimi erkek gibi hissetmiyorum demekle ne kast edilmektedir? Eşimle bugünkü tartışmamız sonucunda duydum bunları biraz dik başlı olduğumdan şikayet ederdi zaten. Kendi ailemde annemde sesi gür çıkan bir kadındı eşimin ailesinde kadın biraz daha metin biraz daha pasiftir. Ben böyle hissetmesini istemiyorum. Nasıl davranmam gerekir tam anlayamadım.
Ben arkadaşları ile dışarı çıkması konusunda konuşmak istedim konu buraya geldi. Benim her şeyi kendi istediğim şekilde olmasını istediğimi, her şeye cevap verdigimi, kendini cinsellik dışında erkek gibi hissetmediğini, evde bir saygınlığı olmadığını... sana saygı duymadığımi mi düşünüyorsun dediğimde hayır saygı duyuyorsun bahsettiğim şey saygınlık dedi.Ne oldu da tartıştınız? Olayı anlatabilirseniz onun üzerinden yorum yapalım, çok genel oldu böyle
Kayinpederim ile ıkili ilişkilerini bilemiyorum veya olaylara yaklaşımları nasıldır ve onlara yakın sayılmam o yüzden pek bir gözlemim var diyemem.Eşinizin annesini vs örnek alın işte gozunuzun onundelermiş.
Kayinpederim ile ıkili ilişkilerini bilemiyorum veya olaylara yaklaşımları nasıldır ve onlara yakın sayılmam o yüzden pek bir gözlemim var diyemem.
Evet sevgili iken oluyordu senin bu dik başlılığını ne yapacağız derdi. Aslında pek öyle sayılmam sadece çabuk savunmaya geçiyorum. Saygınlık derken ne kast ediyor emin değilim.Sizi böyle görüp sevmiş sonuçta. Bana nedense birileri tarafından doldurulmuş gibi geldi. Sevgili ya da nişanlıyken böyle şikayetleri oluyor muydu?
Sordum sormaz mıyım şuan anlatamıyorum dedi. Bende o hareketimi gördüğün yada öyle hissettiğin an söyle seni böyle anlayamıyorum dedim. Seni uyarırken kurmak istemiyorum diyor. Genelde de içine atar hep. Söyledikleri net olmayınca bana yardımcı olmuyor pek. Sizlere sordum o yüzdenO zaman eşinize sorun o ne soylerse onu yapın bundan sonra, lafindan cikmayin.En kesin çözüm.
Önerilerine hep itiraz mı edersiniz, hep haklı mı çıkmaya çalışırsınız? Bir öneri sunsa koşulsuz kabul eder misiniz yoksa mutlaka zıt bir görüşünüz olur mu? Yoksa tartışmaları mi kastediyor?Evet sevgili iken oluyordu senin bu dik başlılığını ne yapacağız derdi. Aslında pek öyle sayılmam sadece çabuk savunmaya geçiyorum. Saygınlık derken ne kast ediyor emin değilim.
Sordum sormaz mıyım şuan anlatamıyorum dedi. Bende o hareketimi gördüğün yada öyle hissettiğin an söyle seni böyle anlayamıyorum dedim. Seni uyarırken kurmak istemiyorum diyor. Genelde de içine atar hep. Söyledikleri net olmayınca bana yardımcı olmuyor pek. Sizlere sordum o yüzden
Koşulsuz kabul etmem pek. Zıt bir görüşümde olmaz ama.Genel olarak bahsediyor sanırım.Önerilerine hep itiraz mı edersiniz, hep haklı mı çıkmaya çalışırsınız? Bir öneri sunsa koşulsuz kabul eder misiniz yoksa mutlaka zıt bir görüşünüz olur mu? Yoksa tartışmaları mi kastediyor?
Değil mi ama bende anlamlandiramadim kk ya danışayım dedim.Ben de bilmiyorum. Hiç esimden boyle bir beklenti ve istek duymadim, bana saçma geliyor kadin üzerinden dediklerini yaptirarak erkeklik hissetmek filan. Eşim boyle bir şey dese dalga gecerdim en fazla.
Aman gülün geçin o zamanKoşulsuz kabul etmem pek. Zıt bir görüşümde olmaz ama.Genel olarak bahsediyor sanırım.
Yalniz cok itici olur oyle kadin onlarin gozunde erkekler baskin kadindan uzaklasir bizim ulkemizde bu bir gercek, dikkat edin evlenmek isteyenler genelde hanim hanimcik kizlari tercih eder cunku surekli itiraz istemezler kendileriyle uyum icerisinde olanlari tercoh ederler onemli hissetmek isterler oyle yetistirildiler ,kapiyi esi acsin guler yuz gostersin nazlansin ama kusmesin vs zaten o kizlarda itiraz yerine uygun dille ifade ettiklerinden el ustunde tutulurlar ....aslansin kaplansin seklinde gazlanmayi seviyorlar yoksa ev kedisi gibi hissediyorlar kendini (bu yasima kadar gozlemledigim bu)Ben arkadaşları ile dışarı çıkması konusunda konuşmak istedim konu buraya geldi. Benim her şeyi kendi istediğim şekilde olmasını istediğimi, her şeye cevap verdigimi, kendini cinsellik dışında erkek gibi hissetmediğini, evde bir saygınlığı olmadığını... sana saygı duymadığımi mi düşünüyorsun dediğimde hayır saygı duyuyorsun bahsettiğim şey saygınlık dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?