- 29 Mayıs 2021
- 14.840
- 96.540
- 548
- 37
- Konu Sahibi Probisinkokusu
-
Biraz sesinizi kısın ve az bişey geri planda kalın, her şeyi eşiniz bilirmiş gibi yapın, erkekler hemen komplekse giriyor, aşırı baskın bir karaktersiniz benim gibi , bizde yeni evliyken eşim bu durumdan rahatsız oldu , çok kavga çıkardı genelde , ama sinra farkettim ki eşim komplekse giriyor, bende kendimce çözüm yolu buldum, mesela en basiti ikimizde çalışıyoruz, evin faturası bilmem nesi ne varsa eşime derim ki hayatım bu evin beyi sensin evi sen dönderiyorsun ben hiç anlamam öyle şeylerden ( evin tüm sorumluluğunu eşime kitledim) her seferinde hayatım ben anlamam sen daha iyi anlıyorsun vb konuşuyorum, yapabildiğim bazı şeylerde bile eşimden yardım istiyorum, yani ben herşeyi yaparım ederim sana ihtiyacım yok tavrı erkekleri soğutuyor, biraz geri planda durup eşinizin birşeyler konusunda söz hakkı almasına ve sizin onun yardımına her zaman ihtiyaç duyabileceginizi hissettirin, başka türlü eşiniz sizle sidik yarıştırmaya kalkar ve evliliğiniz çıkmaza girer , erkekler güçlü ve evin reisi olduğunu hissetmek istiyorlar çünkü bu fıtrat ile yaratılmışlarMerhabalar hanımlar bir evde erkeğin saygınlığının olması ne demektir veya kendimi erkek gibi hissetmiyorum demekle ne kast edilmektedir? Eşimle bugünkü tartışmamız sonucunda duydum bunları biraz dik başlı olduğumdan şikayet ederdi zaten. Kendi ailemde annemde sesi gür çıkan bir kadındı eşimin ailesinde kadın biraz daha metin biraz daha pasiftir. Ben böyle hissetmesini istemiyorum. Nasıl davranmam gerekir tam anlayamadım.
Geneli oyle .. .. erkek damarinda var hakim olmak ... analar oyle büyütüyor oglum pasa oglum sen erkeksin , kari gibi ağlama, vs vs...erkekliğini böyle ölçüyorsa zaten erkek olma konusunda başka şüpheleri vardır.
belli ki zihniyeti pis biri. kadını erkekten aşağıda gören bi tip.
ben erkeğim sen kadınsın, biraz susacaksın biraz geride duracaksın çünkü erkek olan benim demek istiyor.
sanki senin ağzın, dilin, aklın, mantığın yokmuş gibi.
eziğin teki yani kocan, üzgünüm.
seninki erkekliği çok yanlış anlamış. aşağılık kompleksi olabilir. seni çekemiyor olabilir.
gitseydi o zaman köyden anasının bulduğu ağzı var dili yok bi kızla evlenseydi.
madem sadece yatakta erkek olduğu aklına geliyor, çükünü altınla kaplatsın ne diyim.
Arkadaşları ile dışarı çıkmasına mi itirraz ettiniz.Ben arkadaşları ile dışarı çıkması konusunda konuşmak istedim konu buraya geldi. Benim her şeyi kendi istediğim şekilde olmasını istediğimi, her şeye cevap verdigimi, kendini cinsellik dışında erkek gibi hissetmediğini, evde bir saygınlığı olmadığını... sana saygı duymadığımi mi düşünüyorsun dediğimde hayır saygı duyuyorsun bahsettiğim şey saygınlık dedi.
Bu taktik harika.. gizliden hem isi yaptırmak hem erkegi bi ise yaradığını hissettirmek .. ..Biraz sesinizi kısın ve az bişey geri planda kalın, her şeyi eşiniz bilirmiş gibi yapın, erkekler hemen komplekse giriyor, aşırı baskın bir karaktersiniz benim gibi , bizde yeni evliyken eşim bu durumdan rahatsız oldu , çok kavga çıkardı genelde , ama sinra farkettim ki eşim komplekse giriyor, bende kendimce çözüm yolu buldum, mesela en basiti ikimizde çalışıyoruz, evin faturası bilmem nesi ne varsa eşime derim ki hayatım bu evin beyi sensin evi sen dönderiyorsun ben hiç anlamam öyle şeylerden ( evin tüm sorumluluğunu eşime kitledim) her seferinde hayatım ben anlamam sen daha iyi anlıyorsun vb konuşuyorum, yapabildiğim bazı şeylerde bile eşimden yardım istiyorum, yani ben herşeyi yaparım ederim sana ihtiyacım yok tavrı erkekleri soğutuyor, biraz geri planda durup eşinizin birşeyler konusunda söz hakkı almasına ve sizin onun yardımına her zaman ihtiyaç duyabileceginizi hissettirin, başka türlü eşiniz sizle sidik yarıştırmaya kalkar ve evliliğiniz çıkmaza girer , erkekler güçlü ve evin reisi olduğunu hissetmek istiyorlar çünkü bu fıtrat ile yaratılmışlar
Bıçağın ucunda uzatsın amaMeyve soyup ağzına verin erkeklik saygınlığına birebir
Biraz sesinizi kısın ve az bişey geri planda kalın, her şeyi eşiniz bilirmiş gibi yapın, erkekler hemen komplekse giriyor, aşırı baskın bir karaktersiniz benim gibi , bizde yeni evliyken eşim bu durumdan rahatsız oldu , çok kavga çıkardı genelde , ama sinra farkettim ki eşim komplekse giriyor, bende kendimce çözüm yolu buldum, mesela en basiti ikimizde çalışıyoruz, evin faturası bilmem nesi ne varsa eşime derim ki hayatım bu evin beyi sensin evi sen dönderiyorsun ben hiç anlamam öyle şeylerden ( evin tüm sorumluluğunu eşime kitledim) her seferinde hayatım ben anlamam sen daha iyi anlıyorsun vb konuşuyorum, yapabildiğim bazı şeylerde bile eşimden yardım istiyorum, yani ben herşeyi yaparım ederim sana ihtiyacım yok tavrı erkekleri soğutuyor, biraz geri planda durup eşinizin birşeyler konusunda söz hakkı almasına ve sizin onun yardımına her zaman ihtiyaç duyabileceginizi hissettirin, başka türlü eşiniz sizle sidik yarıştırmaya kalkar ve evliliğiniz çıkmaza girer , erkekler güçlü ve evin reisi olduğunu hissetmek istiyorlar çünkü bu fıtrat ile yaratılmışlar
Bir arkadaşımın sözü geldi aklıma "HER EVİ KADIN YÖNETİR, AKILLI KADINLAR BUNU FARKETTİRMEZLER".Biraz sesinizi kısın ve az bişey geri planda kalın, her şeyi eşiniz bilirmiş gibi yapın, erkekler hemen komplekse giriyor, aşırı baskın bir karaktersiniz benim gibi , bizde yeni evliyken eşim bu durumdan rahatsız oldu , çok kavga çıkardı genelde , ama sinra farkettim ki eşim komplekse giriyor, bende kendimce çözüm yolu buldum, mesela en basiti ikimizde çalışıyoruz, evin faturası bilmem nesi ne varsa eşime derim ki hayatım bu evin beyi sensin evi sen dönderiyorsun ben hiç anlamam öyle şeylerden ( evin tüm sorumluluğunu eşime kitledim) her seferinde hayatım ben anlamam sen daha iyi anlıyorsun vb konuşuyorum, yapabildiğim bazı şeylerde bile eşimden yardım istiyorum, yani ben herşeyi yaparım ederim sana ihtiyacım yok tavrı erkekleri soğutuyor, biraz geri planda durup eşinizin birşeyler konusunda söz hakkı almasına ve sizin onun yardımına her zaman ihtiyaç duyabileceginizi hissettirin, başka türlü eşiniz sizle sidik yarıştırmaya kalkar ve evliliğiniz çıkmaza girer , erkekler güçlü ve evin reisi olduğunu hissetmek istiyorlar çünkü bu fıtrat ile yaratılmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?