sevtunum banucugm hayır olsun ınsallah tek olsun koyarım ıleyda
sagol kardeloşum ınsallah cnmboncuğum,hayırlara çıksın,müjde olsun inşallah canım.
İnşallah ya çokda güzel bir isim bende sağlıklı olsun tabi önce ama kızım olsun istiyorum.Bende rüyamda şeyh edebali hazretlerini görmüştüm hemde ilk defa rüyamda gördüm kalktım ismini yazdım sonra araştırdım bilecikteymiş eşimle gittik benimde oldu ama ne yazıkki dayanamadı gitti umarım bu sefer herşey güzel olur
hoş geldin kuşum benim nerelerdeydin özlettin kız kendiniben geldim canlarım nasılsınız ohhh sonunda buluştuk galiba
pelinim çok üzgünüm bitanem canın saolsun inşallah 3 ay sonra tekrardan gelicek meleğin
buarada fıkra konusuna bende katılıyorum
sevtunum banucugm hayır olsun ınsallah tek olsun koyarım ıleyda
oh cok ıyı cnm ya bende bı sorum bakalım doktora ne dıcek yanı benım anlamadıgım nasıl belgelendırıyorlar bunları cok soru sordum sanırım kusurabakma
Benim çapada herşeyi onlar yaptı eğer sorun sendeyse 3 aşılama ücretsiz yapıyorlar olmazsa tüpbebek raporu yazıyolar.Eğer eşindeyse seni muyene edip eşini androloji yada ürolojiye gönderiyorlar.Orda sperm tahlilleri yapılıyor herşey orda olduğu için tüm evrakları dosyada oluyor.Sonradan onların sonucunda sana rapor veriyolar sende bir araştır bakalım askeri hastahanede prosödür neymiş.İstanbulda olsan çapada çok kolay
hoş geldin kuşum benim nerelerdeydin özlettin kız kendini
kız allahım san eli ayagı saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bebem benim tek temmim bu sevdiklerimin hamile kalması işşallah hamile patlaması yaprız bu sene topigimiz cıvıl cıvıl olur ne güzel
ay negüzel banum vallah rabbım senı ne cok sevıyormus tüğlerım dıken dıken oldu ınsallah mucızen gelır enkısa zamanda
artık iki aşılamayla tüpe geçiliyo arkadaşlar,üçüncü şart değil.
hoşgeldın ebusum sen nasılsın cnm
hoşbuldum sevtuncum saol canım iş güç fırsat olmuyo işte
aleykümselam hoşgeldin canım nasılsın?sonuçların çıktımıselamun aleyküm kızlar nasılsınız
ebroşum,selam cano,nasılsın,ezel i izledin galiba?
boncuğum iyiyim şükür arada gerilsemde idare ediyorum kuzum
sen napıyosun doktora gidecekmisin>?
Benim çapada herşeyi onlar yaptı eğer sorun sendeyse 3 aşılama ücretsiz yapıyorlar olmazsa tüpbebek raporu yazıyolar.Eğer eşindeyse seni muyene edip eşini androloji yada ürolojiye gönderiyorlar.Orda sperm tahlilleri yapılıyor herşey orda olduğu için tüm evrakları dosyada oluyor.Sonradan onların sonucunda sana rapor veriyolar sende bir araştır bakalım askeri hastahanede prosödür neymiş.İstanbulda olsan çapada çok kolay
aleykümselam hoşgeldin canım nasılsın?sonuçların çıktımı
hoşbuldum cano ben iyiyim sen?
evet ezeli izledim kocişe yemek verdim şimdide çay içicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?