Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız ne gıcıksın biliyonmu bizim burda donuyo biryerler hatun havadan bahsediyo ebrarım işşallah havalar şansıma güzel olurda şu evim biter kuzu ya inan psikolojısi yetiyo gümüşlüklerimin üstü battı ya adamlar bide yatagı sen yaptıkları yere koymuşlar ben bir gördüm başladım bagırmaya bune ya bu yatagın hali ney ben bunun üstünde yatıcam dedim başladım söylenmeye eşimde dedi tatam kızma yaprız bişeyler dedi bende sen o sinirle aşagıya indim bizim evin yanında biri vardı durumu olmayan ona dedeim yatagı geldiler aldılar eşimde öyle kala kaldı garibim sen dedi ne yaptım dercesine
umrumda degil sen dedim kadın sözü dinleme baz alıcaktık yanınada yatak eklendi oldu bitti dedim hakketti okadar dedim dinleseydi beni deye

allah hepimiin dualarını kabul etsin inşallah canım

kız sevtun valla herüfün kapıya koycak seni haberin olsun adamı iflas ettircen yav

herzaman ben burdayım bunu unutmayın canlarım ay çok duygulandım aglıcem şimdi
siz olmasdınız ben kafayı yerdim birazda sizin sayenizde hayata güzel bakıyorum vallahi
ama anacım gelsin malesf bakamıcam servis dışıyım anlıcagınız
anca evime geçersem öyle rahat muhabbet ederiz

senden korkulur anacım

kız niye duygulanıyosun bee alemsin sevtun
bizde hep burdayız canım allahım nasip ettiği sürece
hep güzel haberlerle inşallah tatlım

şekerler nasılınız
yaaaaaaa ben çok kötüyüm:26::26::26::26::26::26:
Grip oldum sanırım ölüyorım
Her yerim dökülüyor
Ooooffffffffffffff
çok fenayımmmmmmmmmmmmmmm

ablacım bılıyorum ıstanbul oledır nede olsa cocuklugum genclıgım oralrda gectı yanı az mı karda kısta yollarda kaldım servıste gderken okula
sevtuncum o kadar da olsun yaaaa adadayım yanı dusunsene daha kotusu olamaz yanı en azından havası husel he buralar gusel gezılcek yer cok da benı adada olma fıkrı yanı hıc karayla baglantısı olmaması fıkrı delı edıyo
yeterım allah razı olsun canım duaların ıcın rabbım kabul etsın valla ınanırmısınız hanı derler ya sole zamanda dua daha cabuk kabul olur hepsını degerlendırıyorum adet sancısı cekerken dahı dua ettım hepımız ıcın bırınden bırı tutar ınsallah

şekerler nasılınız
Her yerim dökülüyor
Ooooffffffffffffff

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
üşüyodun zaten belliydi hasta olacağın ilaç yokmu soğuk algınlığı için al bari canım

sen nerdeydin kuzu istanbulun yani sakıncası yoksa eğer
aslında duanın hangi vakit kabul olcağı belli olmaz heranı değerlendirmek gerek canım çok iyi yapıyosun

şekerler nasılınız
Her yerim dökülüyor
Ooooffffffffffffff

ay gecmıs olsun canımmm ben ılk geldıgımde bır hafta grıptım benım bıttı bu hafta da esım grıptı bogaz agrısı ve oksuruk de cabası sımdı oda atlattı sukur bız savdık sıramızı

kız sevtun valla herüfün kapıya koycak seni haberin olsun adamı iflas ettircen yav

canım benim evde mobilyalarım var az digerlerini üst kata taşıdık hani diyodumya kızım taşındı gitti diye yerlere serdim gazete parçalarını kıyafetleri yıkadım 14 makine temizleri bile koliledim üstlerinede yazdım sag olsun amcamın ogulları taşıdılar sabah dedim yatagıda çıkaralım eşim dedi sen kaldırma arkadaşla götütütütz dedi yatagı aldılar antreye çıkardılar baktım ayakkabılarıyla girdiler eve zaten dedim yere ne bırakıyosun dedim kızdım eşim bişey olmaz dedi içeri geri koydular her neysen yengeme gittim geldim yatak ortad bir taraftanda etraf batmış sen onu gör bagır mutfaga çagırdım okadar edim sana yatagı üst kata çıkar diye dedim dinlemedin ben sana yapacagımı biliyorum az dur sen şu işimi bitiriyim dedim gittim çagırdım geldiler aldılar yatagım idaşın yatagı babcım zamanında iyi para vermişti yolladım yüzüme baktı ahanda böle dediki hayatım boyunca unutmayacagım bu attıgın kazıgı dedi bende dedim akıllı olsaydın dinleseydin dedi şimdide annemlere geldik diyo steye bak hangisi iyi ona göre alalım diyo sizce hangı markanın yatagı bazası iyi:44::44::44::44::44:

aslında duanın hangi vakit kabul olcağı belli olmaz heranı değerlendirmek gerek canım çok iyi yapıyosun

ablacım ben dogma buyume oradaydım taaakı unıversıte ıkıncı sınıfa kadar 19 yasında tasındı annemler konyaya ıstdayken buyukcekmecede oturuyoduk beylık duzu tarafı orası daha bı kıs oluyoooo

ablacım ben dogma buyume oradaydım taaakı unıversıte ıkıncı sınıfa kadar 19 yasında tasındı annemler konyaya ıstdayken buyukcekmecede oturuyoduk beylık duzu tarafı orası daha bı kıs oluyoooo

neden duygulandın sen kuzum
Oyyyyyyyyy ablacığım biz hep burdayız kuzum
Canım annelede vakit geçir özlüyordur seni kız

kızlar benim dileğimde anne olmak dualarınızda bana da yer verin ben anne olmak isteyen herkese dua ediyorum.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.artık başkalarının değil kendi çocuklarımızı sevelim.

ayyy cok kotu en hassas oldugum sey temıslenmesı zor seylerın kırlenmesınden nefret ederım at gıtsın onu daha ıyı artık neyse sevtunum yaaaaa yapılsın bıtsın de gor sen degecek herseye mis gibi oturursun

yetercim çok geçmiş olsun diğer topikte gördüm hasta olduğunu yazmışsın üzüldüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…