korkun bendensenden korkulur anacım
canım inanın çok iyisiniz yapmacık hareketleriniz yok inanın okadar iki yüzlü insanlar varmışki etrafımda illakide yaradanım yavrumu yanına alıcakmışta bende görücekmişimkız niye duygulanıyosun bee alemsin sevtun
bizde hep burdayız canım allahım nasip ettiği sürece
hep güzel haberlerle inşallah tatlım
kız yazın sana geliyorum haberin olsun birazda biz görelim kıprıscıgıablacım bılıyorum ıstanbul oledır nede olsa cocuklugum genclıgım oralrda gectı yanı az mı karda kısta yollarda kaldım servıste gderken okula
sevtuncum o kadar da olsun yaaaa adadayım yanı dusunsene daha kotusu olamaz yanı en azından havası husel he buralar gusel gezılcek yer cok da benı adada olma fıkrı yanı hıc karayla baglantısı olmaması fıkrı delı edıyo
yeterım allah razı olsun canım duaların ıcın rabbım kabul etsın valla ınanırmısınız hanı derler ya sole zamanda dua daha cabuk kabul olur hepsını degerlendırıyorum adet sancısı cekerken dahı dua ettım hepımız ıcın bırınden bırı tutar ınsallah
geçmiş olsun bebem sıcak bir çorba kaynat iç için isinsin kız evdenmi bilmiyorum ayaklarım ısınmadıya kombide son ayar yanıyo ama :18::18::18::18:neden duygulandın sen kuzum
Oyyyyyyyyy ablacığım biz hep burdayız kuzum
Canım annelede vakit geçir özlüyordur seni kız
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
üşüyodun zaten belliydi hasta olacağın ilaç yokmu soğuk algınlığı için al bari canım
ay gecmıs olsun canımmm ben ılk geldıgımde bır hafta grıptım benım bıttı bu hafta da esım grıptı bogaz agrısı ve oksuruk de cabası sımdı oda atlattı sukur bız savdık sıramızı
geçmiş olsun bu havalarda kaçınılmaz hasta olmak
korkun benden
canım inanın çok iyisiniz yapmacık hareketleriniz yok inanın okadar iki yüzlü insanlar varmışki etrafımda illakide yaradanım yavrumu yanına alıcakmışta bende görücekmişim
kız yazın sana geliyorum haberin olsun birazda biz görelim kıprıscıgı
geçmiş olsun bebem sıcak bir çorba kaynat iç için isinsin kız evdenmi bilmiyorum ayaklarım ısınmadıya kombide son ayar yanıyo ama :18::18::18::18:
allah hepimiin dualarını kabul etsin inşallah canım
rabbım ısteyen herkese hayırlı bı evlat versın .. ya sabır sabretmek ne zor.. insan özenıyo ıster ıstemez allah her annenın yavrusunuona bagıslasın olmayana versın..
korkun benden
Canım inanın çok iyisiniz yapmacık hareketleriniz yok inanın okadar iki yüzlü insanlar varmışki etrafımda illakide yaradanım yavrumu yanına alıcakmışta bende görücekmişim
Kız yazın sana geliyorum haberin olsun birazda biz görelim kıprıscıgı
Geçmiş olsun bebem sıcak bir çorba kaynat iç için isinsin kız evdenmi bilmiyorum ayaklarım ısınmadıya kombide son ayar yanıyo ama :18::18::18::18:
ayyy cok kotu en hassas oldugum sey temıslenmesı zor seylerın kırlenmesınden nefret ederım at gıtsın onu daha ıyı artık neyse sevtunum yaaaaa yapılsın bıtsın de gor sen degecek herseye mis gibi oturursun
negüzel ya ben anadolu yakasındayım canımablacım ben dogma buyume oradaydım taaakı unıversıte ıkıncı sınıfa kadar 19 yasında tasındı annemler konyaya ıstdayken buyukcekmecede oturuyoduk beylık duzu tarafı orası daha bı kıs oluyoooo
amin inşallah hoşgeldin tatlımkızlar benim dileğimde anne olmak dualarınızda bana da yer verin ben anne olmak isteyen herkese dua ediyorum.Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.artık başkalarının değil kendi çocuklarımızı sevelim.
korkun benden
canım inanın çok iyisiniz yapmacık hareketleriniz yok inanın okadar iki yüzlü insanlar varmışki etrafımda illakide yaradanım yavrumu yanına alıcakmışta bende görücekmişim
kız yazın sana geliyorum haberin olsun birazda biz görelim kıprıscıgı
geçmiş olsun bebem sıcak bir çorba kaynat iç için isinsin kız evdenmi bilmiyorum ayaklarım ısınmadıya kombide son ayar yanıyo ama :18::18::18::18:
yetercim çok geçmiş olsun diğer topikte gördüm hasta olduğunu yazmışsın üzüldüm canım.
amin inşallah hoşgeldin tatlımhoşbulduk canım.teşekkür ederim.:80::80::80:
negüzel ya ben anadolu yakasındayım canım
demek sen konyadada bulundun benim anneciğimde konyalı kuzum
amin inşallah hoşgeldin tatlım
yapmacıklıktan hayatta hoşlanmam neysem oyum
nefret ederim ikiyüzlü insanlardan çevremdede var ama uzak olmayı tercih ediyorum sende öyle yap canım
amin inşallah hoşgeldin tatlımhoşbulduk canım.teşekkür ederim.:80::80::80:
sen nekadardır bekliyosun canım
canım inan ben insanları tanıyamamışım düşük riski vardı 2 arkadaşımın gittim baktım laf etmek için degil yanlış anlamayım beleri sakatlandı gittim baktım arkadaş dogum etti hastaney koşuşturdum bir sürü kiye hep dedim aman benim bebegim öldü onlarınkine bişey olmasın dedim ben hamiel kaldım yattıgımı bildikleri halde gelmediler bu agırıma gitti geçen baş saglşıgına geldiler bende kovdum 2 kişiyi şimdimi aklınıza geldim önceden nerdeydiniz dedim açtım kapıyı yallah dedim inan onlarda şaştı kaldılar konuşmuyorum onları görünce umrumdad degil biliyorum küz kalması hiç iyi degil günah ama kinim nefretim yetiyo onlala konuşmamama allahım affetsin benibundan sonrada karar aldım hamile kalıyım ne alileme ne eşimin ailesine demicem buna karar aldım anacım çok kötü olmuş oglumu kaybettigimde 3 gün hastanede yatmış tansiyonu var zaten kadının çok aglamış anacım strese sokmak istemiyorum onu ben kendin hamiel kalıyım allahım nasip etsin diktiriyim rahimemei gene demicem sadece bir arkadaşım gelicek hani demiştimya silivrideki diye o geli cek kimsenin madem umrumda degilim artık ya herru ya merru diyorum
amanın ela ezel gelmiş hoş geldin balım
canım sen bosver onları benım de eskı arkadaslarımdan bırı bebegımı kaybettıgımı yazdıgımda hıc cevap vermedı herkes bas saglıgı dıledı o umursamadı belkı hamıle kandısı 5 aylık sımdı hıc konusmuyorum ona guzel bı mesaj yazarım da uzmek ıstemıyom dogum yapsın ondan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?