amin inşallah hoşgeldin tatlım
sen nekadardır bekliyosun canım
sara 28 hoş geldin bebem
Allah anlayış versin insanlara.
sevtunum insanlar işine gelince dost çıkar dünyası işte
allahım doğru insanlarla karşılaştırsın insanları tanımak çok zor
aslında kovmasan iyiydi anlatsaydın keşke çünkü müslümana küslük yakışmıyo tatlım
inşallah hatalarını anlarlar
bebeklerımızı beraber beklemıstık o da tedavı gordu falan hep aradım sordum allah bılıyo yaaa hamıle kaldım ondan once solemedım uzulmesın dıye sonra duydum oda hamıle bana soledı ve bende soledım ona uc aylık olmustum dusunun o zamana kadar sakladım ve hep aradım sordum nasılsın bak sole olucak bole olucak korkma dıye o benı aramadı ama dedım herhalde mıde bulantıları falan var yatıyodur benım bıtmıstı o donemler ama bebegım öldüğünde hem mesaj attım hem faceımde yazdım herkes aradı benı o hala aramadı demek ısterdım yuzune ben senınle bırlıkte beklemedımmı hamıle olmanı sana dua etmedımmı bebegımı canımı kaybettım ben hadı arayamadın desem ıcın el vermedı mesaj da mı atamadın benım acımı gormesden geldın ama sen buyut bebegını sımdı ıcıne sine sine semek istıyorum ama sımdı hamıle dıyemem dogum yapsın sonra
ben 2,5 yıllık evliyim.bidefa hamile kaldım onuda düşükle kaybettim.şimdi yeniden anne olmak istiyorum.Allah nasip ederse.
hoşbulduk sevtuncum.geçmişi okuyodumda anladığım kadarıyla sen bebeğini kaybetmişsin.başınsağolsun canım.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ama Allah sabrınıda veriyo tatlım.inşallah yeniden anne olursun.
hepinize slm dostlarım duada bulunupta amin diyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimhepiniz saolun cümlemiz inşşş bebeklerimiz hakkında konuşmayı sevinçler paylaşmayı onların minicik ellerine dokunmayı misssssss kokularına içimize çekmeyi onları uyuturken ninniler sölemeyi banyo yaptıracağımız zaman suyun ısısına en narin yerimizle bakmayı onlar hasta oldukları zaman sabaha kadar başında beklemeyi ve gözlerini açtıklarında dünyaya bebeğimmmmmmmmmm demeyi nasip etsin rabbim inşşşş en kısa zamanda onları kucağımıza almayı nasip etsin canları amin....
hepinize slm dostlarım duada bulunupta amin diyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimhepiniz saolun cümlemiz inşşş bebeklerimiz hakkında konuşmayı sevinçler paylaşmayı onların minicik ellerine dokunmayı misssssss kokularına içimize çekmeyi onları uyuturken ninniler sölemeyi banyo yaptıracağımız zaman suyun ısısına en narin yerimizle bakmayı onlar hasta oldukları zaman sabaha kadar başında beklemeyi ve gözlerini açtıklarında dünyaya bebeğimmmmmmmmmm demeyi nasip etsin RABBİM İNŞŞŞŞ en kısa zamanda onları kucağımıza almayı nasip etsin canları AMİN....
kızlar bende kaçar
hadi iyi geceler
evet canım 2 tane oglumuda 7 sene arayla kaybettim 5 aylıkken erken dogumdan
rahim açıklıgı var bende dikilicekmiş
hıımmm geçmiş olsun üzüldüm canım inan seni çok iyi anlıyorum.banada doktorlar rahim girişin çok dar diyolardı.ama yinede düşük yaptım işte Allah nasip etmeyince olmuyo işte.Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.inşallah tez zamanda kabul olur.
işşallah canım banada çatın dar dediler ama rahim açıklıgı varmış ne yaparsın
gidenlere güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?