ebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.
ebrarım sevtunum teşekkürler ve diğer kızlar pc dondu sonrada uyuya kalmışım yeni uyandım hazır kaynanam yokken 2 günlüğüne eltime gitti azcık yatıp dinlenme fırsatı bulurum inşallah neyse koçiş geliyo yemek hazırlayacam hepinize iyigeceler yarın görüşmek üzere byee
canım bu yıl heryeri açmadım ondan sanırım..oturdugum odayı ve yatak odasını yakıyorum sadece.başta iyiydi ama bikaç gündür sırtım donuyo..hasta olcam belkide.aman dikkat et eviniz niye ısınmıyo acep
amin canım hepimiz kalalım inşallah..bu arada dengesizlerle karşılaşmışsın gene..takma şunları be canım Allah ıslah etsin ne diyeyim.sizsiz yapamıyorum bebelerim benimebrarın dedgi çıktı o diyodu sen bulur girersin diye
aman boşver gene aynı kişi anlatmaya deymez uyuzu
içim dokdu canım bak gör birlikte kalırız belki ben diyorum allahımda nasip ederse tabi benle 3 kişi daha hamile kalıcak
hadi o zaman gel ısınak bebem:)bende çok üşüdüm bugum ya ısınamıyoruda gelde birlikte ısınalım bebem ahanda böle
ay inşallahhh biraz kırılsa bari..Allahım sogukta kalmak zorunda olanlara yardım etsincano bende üşüyorum yaa hava fena soğuk ama ısıncakmış doğruysa
evet bitanem.şimdide ben anca gelebildim ama yoksun..ay konuşmak nasip olmadı cano teldede olmadı burdada
hadi öptüm afiyet olsun
çabuk dön olmamı
sara hoşgeldin canım.ALLAHIM çok bekletmez inşallah.ben 2,5 yıllık evliyim.bidefa hamile kaldım onuda düşükle kaybettim.şimdi yeniden anne olmak istiyorum.Allah nasip ederse.
hoşbulduk sevtuncum.geçmişi okuyodumda anladığım kadarıyla sen bebeğini kaybetmişsin.başınsağolsun canım.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın ama Allah sabrınıda veriyo tatlım.inşallah yeniden anne olursun.
ne kadar güzel dua etmişsin..Allah razı olsun..rabbim hepimize nasip etsin bu yazdıklarını.hepinize slm dostlarım duada bulunupta amin diyen arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimhepiniz saolun cümlemiz inşşş bebeklerimiz hakkında konuşmayı sevinçler paylaşmayı onların minicik ellerine dokunmayı misssssss kokularına içimize çekmeyi onları uyuturken ninniler sölemeyi banyo yaptıracağımız zaman suyun ısısına en narin yerimizle bakmayı onlar hasta oldukları zaman sabaha kadar başında beklemeyi ve gözlerini açtıklarında dünyaya bebeğimmmmmmmmmm demeyi nasip etsin RABBİM İNŞŞŞŞ en kısa zamanda onları kucağımıza almayı nasip etsin canları AMİN....
ebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.
kardelenimm bitanem ben cıkarken tam sen gelıyodun gelenler sımdıden hosgeldıler dedım ama neyse kızma lutfen kafa bı mılyon bılıyosun herkes ıcın ole tabıde bı an ıcın atlamısım hakkını helal et lutfen bak okudum ve sırf senın ıcın yazdım tekrar
derincim bu arada sen de burdasın ama ben cıkmalıyım balımmm ıyı geceler zaten kocayla da bozduk arayı yanında yatmıyım da gorsun gununu offfffffffffffffffffffff ıyı geceler
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ YETERE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.ŞU MÜBAREK VAKİTLERİN HÜRMETİNE
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ HATİCEYE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..OKUDUĞUMUZ AYETEL KÜRSİLERİ VESİLE KIL.YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.ŞU MÜBAREK VAKİTLERİN HÜRMETİNE
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
SELİNA selam canım günaydın...ben yavaştan kaçıyom öptüm seni.
by by canım görüşürüz.selam canımm günaydın.hoşçakal bende öptm byy:79:
günaydın kısslarrrr
günaydın canlar, dün akşam dişçi randevum vardı, 20 lik diş çekeimi için.....
epeyce uzun sürdü diş çekimi. çift köklü ve kökleri yan yatmış dişin. önce film çekti baktı dr. sonra kırmadan çıkarmak için epeyce uğraştı. uzun süre kanama devam etti. sonra da dikiş atıldı.
uyuşuk haliyle pek bişi anlamadım ama sonrasında ağrımaya başladı gece de hiç uyuyamadım ağrı yüzünden doktorumuzu aradık bi kaç gün ağrı olacak, sonra geçecek dedi. inşaallah öyle olur. yoksa bu ağrıya dayanmak çok zor, ilaç aldığım halde tam olarak geçmiyor. birde çenemde acıyor konuşamıyorum. evdeyken önemli değil de, işyerinde sıkıntı olacak
akşam epey kaynatmışsınız, ben gelemedim bilgisayar eşimdeydi alamadım elinden
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi de
epeyce uzun sürdü diş çekimi. çift köklü ve kökleri yan yatmış dişin. önce film çekti baktı dr. sonra kırmadan çıkarmak için epeyce uğraştı. uzun süre kanama devam etti. sonra da dikiş atıldı.
uyuşuk haliyle pek bişi anlamadım ama sonrasında ağrımaya başladı gece de hiç uyuyamadım ağrı yüzünden doktorumuzu aradık bi kaç gün ağrı olacak, sonra geçecek dedi. inşaallah öyle olur. yoksa bu ağrıya dayanmak çok zor, ilaç aldığım halde tam olarak geçmiyor. birde çenemde acıyor konuşamıyorum. evdeyken önemli değil de, işyerinde sıkıntı olacak
günaydın kısslarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?