Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.

canım geldinmi kız benim kafam bir dünya oldu bugün aşkolsun insan ilk aşkını nasıl unutabilir hoş geldin bebem eve canım sıkıldı ya beni sinir ettiler bugün gitti canım yatagım sapasaglamdı be

ebrarım sevtunum teşekkürler ve diğer kızlar pc dondu sonrada uyuya kalmışım yeni uyandım hazır kaynanam yokken 2 günlüğüne eltime gitti azcık yatıp dinlenme fırsatı bulurum inşallah neyse koçiş geliyo yemek hazırlayacam hepinize iyigeceler yarın görüşmek üzere byee

ne geldin ne gidiyon yaw bişet degil bebem mercimege iyi bak kız

aman dikkat et eviniz niye ısınmıyo acep
canım bu yıl heryeri açmadım ondan sanırım..oturdugum odayı ve yatak odasını yakıyorum sadece.başta iyiydi ama bikaç gündür sırtım donuyo..hasta olcam belkide.
amin canım hepimiz kalalım inşallah..bu arada dengesizlerle karşılaşmışsın gene..takma şunları be canım Allah ıslah etsin ne diyeyim.
bende çok üşüdüm bugum ya ısınamıyoruda gelde birlikte ısınalım bebem ahanda böle
hadi o zaman gel ısınak bebem:)
cano bende üşüyorum yaa hava fena soğuk ama ısıncakmış doğruysa
ay inşallahhh biraz kırılsa bari..Allahım sogukta kalmak zorunda olanlara yardım etsin
ay konuşmak nasip olmadı cano teldede olmadı burdada
hadi öptüm afiyet olsun
çabuk dön olmamı
evet bitanem.şimdide ben anca gelebildim ama yoksun..
sara hoşgeldin canım.ALLAHIM çok bekletmez inşallah.
ne kadar güzel dua etmişsin..Allah razı olsun..rabbim hepimize nasip etsin bu yazdıklarını.
ebrarcım,derincim,gitmişsiniz ama hayırlı akşamlar canlarım,sadece size hayırlı akşamlar ama,çünkü sizden başka adımı anan,beni merak eden olmamış,öyle olsun diyorum sadece.

bebişimm nasılsınn kuzum gel öpim kıss kafan kızmış yine boşver gülüm.bende dün biraz yakındım ama oluyo işte..bazen birbirimizi unutuyoruz..
canikom ben kaçtım kociş kızmadan gidiyim..öptüm seni iyi geceler..

kardelenimm bitanem ben cıkarken tam sen gelıyodun gelenler sımdıden hosgeldıler dedım ama neyse kızma lutfen kafa bı mılyon bılıyosun herkes ıcın ole tabıde bı an ıcın atlamısım hakkını helal et lutfen bak okudum ve sırf senın ıcın yazdım tekrar
derincim bu arada sen de burdasın ama ben cıkmalıyım balımmm ıyı geceler zaten kocayla da bozduk arayı yanında yatmıyım da gorsun gununu offfffffffffffffffffffff ıyı geceler

canım sen yazdıgında yoktum pc başında.eşim oturuyodu..hayırdır kıs niye bozdun arayı .hadi hadi gidip sarılıp uyumuşundur bilem:86:iyi geceler datluş

kardeloşşş kocişi kaldırdım buralarasındır da az konuşak diye ama yoksun cano

günaydın canlar bu yeni günde hepinize saglık,huzur ve mutluluk diliyorum...

bol hamileli günler bizim olsun
geceden beri kimse gelmemiş hayret...ben birazdan işe gidiyorum hepinizi kocaman öptüm..aslında bugün iyi hissetmiyorum kendimi ruhsal olarak.içim sıkılıyor hayıra yoruyorum inşallah hayır olur..içimde acaip bi sıkıntı oluştu sabah sabah...Allahım kötülüklerden korusun...işede gitmek istemiyorum hiç off offf...
neyse öptüm tekrar..görüşürüz.

canı gönülden amiiin diyorum.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.duaya gelemedim dün kayınvalidem aramıştı yasin okunacak oraya gidicez diye benim aklım nerdeyse artıkkk hazırlandım çıktım yukarı annem diyo nereye?ee yasin okunacaktı oraya gidecektik ya dedim,yok kızım yarın o dedi yani bugun gidicem inş.ilk defa bu kadar dalgın haldeyim.

günaydın canlar, dün akşam dişçi randevum vardı, 20 lik diş çekeimi için.....

epeyce uzun sürdü diş çekimi. çift köklü ve kökleri yan yatmış dişin. önce film çekti baktı dr. sonra kırmadan çıkarmak için epeyce uğraştı. uzun süre kanama devam etti. sonra da dikiş atıldı.

uyuşuk haliyle pek bişi anlamadım ama sonrasında ağrımaya başladı gece de hiç uyuyamadım ağrı yüzünden doktorumuzu aradık bi kaç gün ağrı olacak, sonra geçecek dedi. inşaallah öyle olur. yoksa bu ağrıya dayanmak çok zor, ilaç aldığım halde tam olarak geçmiyor. birde çenemde acıyor konuşamıyorum. evdeyken önemli değil de, işyerinde sıkıntı olacak

akşam epey kaynatmışsınız, ben gelemedim bilgisayar eşimdeydi alamadım elinden
görüşmek üzre öpüyorum hepinizi de

ayy içim fena oldu hee..çok geçmiş olsun canım ya..diş agrısı çok kötü.inşallah bikaç güna bişeyin kalmaz...

geçmiş olsun canım ya acil şifalar inş.diş kadar zor bişey yoktur sanırım.inş en kısa zamanda ağrısından kurtulursun.

çok geçmiş olsun canım diş çok berbat birşey :84::84::84:

günaydın kısslarrrr

günaydın canımmmmmmm:79::79::79:

canım benım geçmiiş olsun bnde o sıkıntıyı yaşaynalardanım ama geçti şükür olsun eşim ilaç mübessili diş doktorlarına çalışmakta implant yapıolar sana nedıcem dişin için gargara al ağrı yaptkça gargara kullan yemekte yıyemzsın şimdi gargra yap ii gelıo çokk ben öyle hafifletmıtım acımı bide benım çene altındaydı dişim çıkaramdaılar 8 tane dikiş vardı çok kötü bişi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…