canımbenim bende aynı öyle düşünüyorum kız progegtsnı neden içiyosunki doktor niden verdi bebem bende sormadan içsem faydası olurmu acaba:44::44::44::44::44::44::44:
hoş geldin canım boşver herşeyi oluruna bırak bebem ya çünkü herşey olucagına vardıgı için boş boşuna çırpınıyoruz biz ya ben bunu anladım
aa canım hadi hayırlısı olsun inşallah ya...çatlama ignesini yeni olmuşsun dedigin gibi zamanda geçmez şimdi..inşallah tutar hurremcim...ama sana tavsiyem gün yaklaşınca acele edip test yapma yanıltabilir..çatlama ignesinde hcg hormonu var silik çizgi veriyo..başıma geldi de ondan biliyorum...inşallah bu ay o çizgileri koyu bi şekilde görürsün canım.
canım benim nekadardır yok senin bebek hiç hamile kalmadınmı sen:44::44::44::44:valla bazen bana da öyle geliyo hiç olmayacakmış gibi geliyorbazen de acayip umutlanıyorum işte bu sefer oldu diyorum ama yine hüsranla sonuçlanıyor.. ooff off çok bekledim ama ben yeter artık yaaa :84:
görüşürüz canım biraz daha iyisin işşallah demi sakın üzülme yaradan birini verdi gene verirderinim sen de cok sagol...canım acıklama yapmana gerek yok inan ben yanlış anlamam sizi...bana cok güzel moral veriyosunuz...öpüyorum seni canım...
canım hoşgeldin...bu kadar aklına takma psikolojik olarak etkileniyo bünye stres yapınca... oluruna bırak...hic düşünmedigin bi zamanda inş gelir kücük melegin hayırlısıyla...umutların boşa cıkmaz inş olmassada üzülme rabbim yüzünü güldürsün...
kızlar siz geldiniz ama ben cıkıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzreinş...
progestanı ben 4 aydır içiyorum canım..hem adetimi getiriyo hemde bebek oluşursa korusun diye..söktürücü vermiyo doktor...rahmi gebelige hazırlıyo bide.sen yinede doktora sormadan kullanma canım.
canım hoşgeldin...bu kadar aklına takma psikolojik olarak etkileniyo bünye stres yapınca... oluruna bırak...hic düşünmedigin bi zamanda inş gelir kücük melegin hayırlısıyla...umutların boşa cıkmaz inş olmassada üzülme rabbim yüzünü güldürsün...
kızlar siz geldiniz ama ben cıkıyorum hepinize iyi geceler görüşmek üzreinş...
çok sağol canım.. inşallah bu ay o aydır
zaten testlerden nefret ediyorum yapmıcam test mest adetim bir hafta gecikirse belki :44:
hep negatif hep negatif
canım benim nekadardır yok senin bebek hiç hamile kalmadınmı sen:44::44::44::44:
canım derinin dedigi gibi burası hepimize terapi canım benim inan birbirimize destek olunca çok güzel oluyo canım benim en azından sanal alem deyip geçmemek lazım canım iki yüzlü insanlar okadar çok olmuşki hayatımızda yüzümüze gülüp kuyumuzu kazan çok bebem allahım bizi kötülerde karşılaştırmasın canlarım benim
canım benim nekadardır yok senin bebek hiç hamile kalmadınmı sen:44::44::44::44:
görüşürüz canım biraz daha iyisin işşallah demi sakın üzülme yaradan birini verdi gene verir
kız ben onu hamileyken içiyodum bir yaşıma daha girdim he kaç miligamlik içiyosun merak ettimde ben 200 mg kullanıyodumda
gecmısı okuyamıcam cok yorgunum hemen cıkıcam mısafırım vardı dünde ugrayamadım neolduysa üstüme bı agırlık cöktü ruhum daraldı kuzu gıbı 9da uyudumhayır olsun
yrn okurum ınsallah gecmısı cok öptüm sızlerı allaha emant olun
evet cnm kesinlikle gecikmesini bekle...merakla beklicem sonucunu şimdi..inşallah bekledigimize deger...bende aşılama olmakla olmamak arasındayım..5 yıl olmuş hala düşünüyom..aslında yapmalıyım denemeliyim 1 defa en azından ama içimden de hiç gelmiyo
iyi geceler kızlar
ben de gecenin bu saatinde bile hamile kalmaktan başka bir şey düşünemeyenlerdenim
umutlanmıyim diyorum ama nedense bu ay çok umutluyum inşallah hayal kırıklığına uğramam yoksa bu benim için gerçekten çok büyük yıkım olur
Allah hepimizin yardımcısı olsun
gecmısı okuyamıcam cok yorgunum hemen cıkıcam mısafırım vardı dünde ugrayamadım neolduysa üstüme bı agırlık cöktü ruhum daraldı kuzu gıbı 9da uyudumhayır olsun
yrn okurum ınsallah gecmısı cok öptüm sızlerı allaha emant olun
aminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?