Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

progestanı ben 4 aydır içiyorum canım..hem adetimi getiriyo hemde bebek oluşursa korusun diye..söktürücü vermiyo doktor...rahmi gebelige hazırlıyo bide.sen yinede doktora sormadan kullanma canım.

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------22 ARALIK:97:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
YETERRRRR----------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
TURKUAZ-------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
KAYRAM------------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK

HAMıŞLERıMıZ

ZEYN77---------------------------------------------------------------------------------------------
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

kızz kardeloşum niçin yazmazsın yaaaa geçmişe mi daldın cano..özledim diyom gel diyom annlamıyon mu sen beniiiiiiiiiiiiiiiii:95:

çok sağol canım.. inşallah bu ay o aydır
zaten testlerden nefret ediyorum yapmıcam test mest adetim bir hafta gecikirse belki :44:
hep negatif hep negatif

valla bazen bana da öyle geliyo hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen de acayip umutlanıyorum işte bu sefer oldu diyorum ama yine hüsranla sonuçlanıyor.. ooff off çok bekledim ama ben yeter artık yaaa :84:
canım benim nekadardır yok senin bebek hiç hamile kalmadınmı sen:44::44::44::44:
görüşürüz canım biraz daha iyisin işşallah demi sakın üzülme yaradan birini verdi gene verir
progestanı ben 4 aydır içiyorum canım..hem adetimi getiriyo hemde bebek oluşursa korusun diye..söktürücü vermiyo doktor...rahmi gebelige hazırlıyo bide.sen yinede doktora sormadan kullanma canım.

kız ben onu hamileyken içiyodum bir yaşıma daha girdim he kaç miligamlik içiyosun merak ettimde ben 200 mg kullanıyodumda

hoşbulduk canım çok sağol haklısınız stres en büyük düşman ama bazen böyle moralim bozuluyo işte..
iyi geceler :79:

çok sağol canım.. inşallah bu ay o aydır
zaten testlerden nefret ediyorum yapmıcam test mest adetim bir hafta gecikirse belki :44:
hep negatif hep negatif

evet cnm kesinlikle gecikmesini bekle...merakla beklicem sonucunu şimdi..inşallah bekledigimize deger...bende aşılama olmakla olmamak arasındayım..5 yıl olmuş hala düşünüyom..aslında yapmalıyım denemeliyim 1 defa en azından ama içimden de hiç gelmiyo

gecmısı okuyamıcam cok yorgunum hemen cıkıcam mısafırım vardı dünde ugrayamadım neolduysa üstüme bı agırlık cöktü ruhum daraldı kuzu gıbı 9da uyudumhayır olsun
yrn okurum ınsallah gecmısı cok öptüm sızlerı allaha emant olun

canım benim nekadardır yok senin bebek hiç hamile kalmadınmı sen:44::44::44::44:

canım 3.5 yıldır evliyim işte.. 1.5 yıl önce bi düşük yaptım doğal yolla hamile kalmıştım 1.5 aylıkken düştü. daha da hamile kalamadım her şey normal çıkıyo sebepsiz yani.. bi unutsam takmasam olacak da... :26:

fıstıgım derınım ıyıyım cnm sadece cok uykusuzum:96:yrn bolbol sohbet ederız özledım hepınızıde öptüm cnm ıyıgeceler

sevtunum cok haklısın canım benim gercek hayatta cok arkadaşım yok...ama burda o kadar güzel arkadaşlıklar kurdukki allahım bizleri hic bi zaman ayırmasın...dedigin gibi dışarda yüzüne gülen arkandan kuyunu kazıyo... amin tatlım rabbim bizleri kötülüklerden korusun

bende sadece hamilelikte içiliyo sanıyodum.bundan önceki doktorum söktürücüyü uygun görmedi heran hamilelik olabilir diye...bu hem bitkisel dedi rahmi güçlendirir dedi...200 içiyom canım ya o yüzden çok dönüyo başım.

görüşürüz bebem gel sana okuyum birşeycigin kalmaz

kardelen profum nerdesin canım az gelde laflıyak be gidicem ben birazdan ama aşagıdan yukarı çık bebem :82::82::82::82::82::82::82:

inşallah canım allah razı olsun..
aynen aşılamadan resmen korkuyorum. eğer o da olmazsa umudumu tamamen yitiririm çökerim diye yaptırmıyorum. ama klomeni bikaç ay kullanıp da yine olmazsa mecburen deniycem ben de

aminnn inşallah,sende bizde en kısa zamanda kavuşalım bebeklerimize.

derincim,sevtuncum selam.

kayracım,sanada selam,senin mesajını okuduktan sonra yazmaya karar verdim.
bu açıklamayı yapsammıda bilemedim,zaten bilenler bilcek,bilmeyenlerde bilmicek.
dün akşamki sitemim,sadece kendi adıma değildi tabiki,ama akabinde gördüğüm kadarıylada her şey aynı.
boşver diyosunuz bana,takılma diyosunuz,ama o zamanda bu topicin benim için özelliği kalmamış olcak bi kere boş verirsem,bi daha önemsemicem,oysaki çok sıcak bi aile,arkadaş topluluğu gibiydi,benim için,hepimiz içinde öyleydi,dertlerimiz aynıy olduğu için,birbirimizi çok iyi anlıyorduk ama son zamanlarda anlaşabildiğimizi,yada anlaşıp anlaşamamanın kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum
dikkat edersiniz ki,eskisi gibi toplanmıyoruz(toplanmıyoruz diye görüşmüyoruz sanmayın,bizim için her türlü haberleşme aracı mevcut)
toplanmamamızın sebebide,eskisi gibi zevkli sohbetler olmaması,hep aynı,hep aynı şeyler yazılması(ben kendi adıma yoruldum hep aynı şeyi duymaktan,okumaktan)siz okumasanızda,bir kaç arkadaşım geçmişi okuyo ve onlarda çok yoruluyolar emin olun.
bundan herkez üstüne düşen payı almalı ama malesefki,bu mesajımda geçmişte kalcak ve sadece zaten bizle ilgilenen dostlar okuyacak.
ha şimdi diceksiniz ki,hep sen şikayetleniyosun,eğer bi rahatsızlığınız varsada bi daha yazmayabilirim,kimseyi tehdit için söylemiyorum,yanlış anlamayın lütfen.
bu saatten sonra burda bulunmamın,sayfayı açmamın tek sebebi,ebrarın açtığı sayfayı terk etmiş olmamaktır.

ay cnm ya aynısı bende de var inan..hep uyukluyom..bi agırlık bi sıkıntı anlatamam..okuyom okudukça esniyorumm çenem ayrılcak artık...şimdide kafam dönmeye başladı hafiften haptan dolayı..güle güle fıstıgım git dinlen konusuruz sonra öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…