canoya nereye gidiyosun uykunmu geldi yoksa
nasıl oldun geçtimi sıkıntın biraz
canım güle güle görüşmek üzere çok öptüm
hoşgeldin topiğimize herzaman bekleriz canım
canım nezaman transferin olucaksa bildir ozaman okuyalım olurmu
kardeloş bide biliyosun bende selam alınmayınca çok üzülüyorum geçen dile de getirdim hem...yorum yaptıgım bazı kişiler benim yaptıgım yorumları es geçip herkese bol bol alıntı da yapıyo ama ben bunları hergün söylersem hiçbişeyin önemi kalmaz..insanlara zorla kendime bişey yazdıramam kendi adıma konuşuyorum yani..canı isteyen yazar..baktım yazmıyo hiç bende peşini bırakırım kaç kere oldu biliyosun.söylüyomda dayanamayıp yanlış anlaşılmalar oluyosa düzeltiyoruz sen kaç kere şahit oldun..
canoya nereye gidiyosun uykunmu geldi yoksa
nasıl oldun geçtimi sıkıntın biraz
canım güle güle görüşmek üzere çok öptüm
hoşgeldin topiğimize herzaman bekleriz canım
canım nezaman transferin olucaksa bildir ozaman okuyalım olurmu
offf canoyaa yetişemedim evde değildik yeni geldik hemen açtımgüle güle canım hep gel iyi geceler hurremcim...
oyy kuşum hoşgeldin...iyilik senden naber cano..tamda çıkıyodum yafff.nirdesin bakam
tatlım özür dilenecek bişey yok inanki..ben neyin ne oldugunu biliyom giremesemde merak etme..onu demek istedim..açıkça diyim o zaman...gereksiz geyikler beni de çok geriyo ama söylesen nolcakki kimse üstüne alınıp çeki düzen veriyim demedikten sonra diimi ama..hem ne demek uzaklaşmak almıyım ayagımın altına duygusal karuuu..kıs yoksa hamilesinde suygusallaştında benden mi gizliyon heeee
cano,bende onu demek istiyorum aslında,arkadaşların genelinin rahatsızlığı var bu konuda,sadece bana olarak dile getirmiş gibi oldum,yanlış ifade ettim belkide,gerçi kimseninde avukatı değilimde,tek ben rahatsız olsaydım bu kadar yazmazdım emin ol.
offf canoyaa yetişemedim evde değildik yeni geldik hemen açtım
ben iyi sayılırım azcık keyifsizim nedendir bilmem
sen naaptın canım
canom olsun ya sen yat çalışıyosun napalım başka akşam konuşuruz izinli olduğun gün inşallahkıss uykum geldi ayrıca bşaım döniii biliyosunn offf..yatmam gerenk...sizide bırakamıyom ki napcaz böyleee:92:
Tamam canım adet olıyım yazarım.okuncak listeyide gördüm kızlar heyecanlanıyorum
anam bu ne keyifsizlik hepimizde ya hayır olsun cano..bende sıkıntıdan patladım tüm gün..ne iş istiyo cnm ne de başka bişey..depresyonamı giriyom nedir..sana noldu bişey yok dimi?
valla cano keyifsiz halim var bugün çıktık dolaştık filan ama açılamadım havalardanmı acep bilmiyorum
seninde hayrolsun kuzum ya inşallah sıkıntılar hayıra çıkar
hee kız,hamileyimde söylemiyom,delüüüüüüü,senle bir yımırtlama zamanı ya,daha belli olur mu?güle güle canım hep gel iyi geceler hurremcim...
oyy kuşum hoşgeldin...iyilik senden naber cano..tamda çıkıyodum yafff.nirdesin bakam
tatlım özür dilenecek bişey yok inanki..ben neyin ne oldugunu biliyom giremesemde merak etme..onu demek istedim..açıkça diyim o zaman...gereksiz geyikler beni de çok geriyo ama söylesen nolcakki kimse üstüne alınıp çeki düzen veriyim demedikten sonra diimi ama..hem ne demek uzaklaşmak almıyım ayagımın altına duygusal karuuu..kıs yoksa hamilesinde duygusallaştında benden mi gizliyon heeee:57
ay dağınık bırakırken,kendim dağılıyom ya neyse,zaten dahada bişey söylenmez bu konuda,baksana herkeze tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnevet biliyorum canım..kesinlikle sırf kendi adına konuşmadıgını da biliyorum...belki de son zamanlar çok fazlalalştık trafik karışıyo sanırsam...inan ben cin gibi hiçbişeyi kaçırmazdım ama çok kişi olunca karıştırıyom unutuyomm:))takılma artık anlıyorum ben seni kendi adıma canım..ama demek istedigimde boşa çaba sarfetme bırak dagınık kalsın
hee kız,hamileyimde söylemiyom,delüüüüüüü,senle bir yımırtlama zamanı ya,daha belli olur mu?
ay dağınık bırakırken,kendim dağılıyom ya neyse,zaten dahada bişey söylenmez bu konuda,baksana herkeze tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gerçektenmi ya aynıydım canım..hayırlara çıksın..mevsimseldir belkide...
bu arada senin rüya harikaymış ya hayır olsun bebiş olsun inşallah:))
belkide cano çok lodos vardı onlamı alakalı bilemedim ama tuhasfım inanki
rüyam güzeldi hep aklımdaydı bugün bakalım nolcak gerçi benim kırmızılar yolda kesin sancılar hafif hafif var
heee,ebroşum,rüyan harika,aleynanında dediği gibi,en kısa zamanda bebek sahibi olacağına işaret inşallah her şekilde.şişkooo ebroşş,şişkooo ebroşşşşş
hobaa şimdiden halaya başlayak o zaman kıs:)))ay inşallahhhh...
he adetler aynımıydı bu ay seninle..yumurtlamada aynı o zaman..benim adete 5 gün falan var...
aramızda 1 gün var galiba boncuk,sen,ben,kardeloş hepimiz müjde patlatıyomuşuz
cano inşallah ya buara zaten acayip iştahlıyım firenliyemiyorum kendimi gerçekten şşko olucam öyle gözüküyo ama bebiş olmadanheee,ebroşum,rüyan harika,aleynanında dediği gibi,en kısa zamanda bebek sahibi olacağına işaret inşallah her şekilde.şişkooo ebroşş,şişkooo ebroşşşşş
ayyy bian önce gitsin bu sıkıntılarımız ne diyim cano...
inşallah gelmez kıss öyle deme benimde kaskatı kasıklarım sanki..bide afedersin çok gaz oluyo yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?