Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kıss uykum geldi ayrıca bşaım döniii biliyosunn offf..yatmam gerenk...sizide bırakamıyom ki napcaz böyleee:92:

cano,bende onu demek istiyorum aslında,arkadaşların genelinin rahatsızlığı var bu konuda,sadece bana olarak dile getirmiş gibi oldum,yanlış ifade ettim belkide,gerçi kimseninde avukatı değilimde,tek ben rahatsız olsaydım bu kadar yazmazdım emin ol.

Tamam canım adet olıyım yazarım.okuncak listeyide gördüm kızlar heyecanlanıyorum

offf canoyaa yetişemedim evde değildik yeni geldik hemen açtım
ben iyi sayılırım azcık keyifsizim nedendir bilmem
sen naaptın canım

evet biliyorum canım..kesinlikle sırf kendi adına konuşmadıgını da biliyorum...belki de son zamanlar çok fazlalalştık trafik karışıyo sanırsam...inan ben cin gibi hiçbişeyi kaçırmazdım ama çok kişi olunca karıştırıyom unutuyomm:))takılma artık anlıyorum ben seni kendi adıma canım..ama demek istedigimde boşa çaba sarfetme bırak dagınık kalsın

offf canoyaa yetişemedim evde değildik yeni geldik hemen açtım
ben iyi sayılırım azcık keyifsizim nedendir bilmem
sen naaptın canım

anam bu ne keyifsizlik hepimizde ya hayır olsun cano..bende sıkıntıdan patladım tüm gün..ne iş istiyo cnm ne de başka bişey..depresyonamı giriyom nedir..sana noldu bişey yok dimi?

kıss uykum geldi ayrıca bşaım döniii biliyosunn offf..yatmam gerenk...sizide bırakamıyom ki napcaz böyleee:92:
canom olsun ya sen yat çalışıyosun napalım başka akşam konuşuruz izinli olduğun gün inşallah
Tamam canım adet olıyım yazarım.okuncak listeyide gördüm kızlar heyecanlanıyorum

tamam canım hayırlısı olsun inşallah
rabbim güldürsün yüzünü

anam bu ne keyifsizlik hepimizde ya hayır olsun cano..bende sıkıntıdan patladım tüm gün..ne iş istiyo cnm ne de başka bişey..depresyonamı giriyom nedir..sana noldu bişey yok dimi?

valla cano keyifsiz halim var bugün çıktık dolaştık filan ama açılamadım havalardanmı acep bilmiyorum
seninde hayrolsun kuzum ya inşallah sıkıntılar hayıra çıkar

valla cano keyifsiz halim var bugün çıktık dolaştık filan ama açılamadım havalardanmı acep bilmiyorum
seninde hayrolsun kuzum ya inşallah sıkıntılar hayıra çıkar

gerçektenmi ya aynıydım canım..hayırlara çıksın..mevsimseldir belkide...

bu arada senin rüya harikaymış ya hayır olsun bebiş olsun inşallah:))

hee kız,hamileyimde söylemiyom,delüüüüüüü,senle bir yımırtlama zamanı ya,daha belli olur mu?
ay dağınık bırakırken,kendim dağılıyom ya neyse,zaten dahada bişey söylenmez bu konuda,baksana herkeze tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hobaa şimdiden halaya başlayak o zaman kıs:)))ay inşallahhhh...

he adetler aynımıydı bu ay seninle..yumurtlamada aynı o zaman..benim adete 5 gün falan var...

gerçektenmi ya aynıydım canım..hayırlara çıksın..mevsimseldir belkide...

bu arada senin rüya harikaymış ya hayır olsun bebiş olsun inşallah:))

belkide cano çok lodos vardı onlamı alakalı bilemedim ama tuhasfım inanki
rüyam güzeldi hep aklımdaydı bugün bakalım nolcak gerçi benim kırmızılar yolda kesin sancılar hafif hafif var

heee,ebroşum,rüyan harika,aleynanında dediği gibi,en kısa zamanda bebek sahibi olacağına işaret inşallah her şekilde.şişkooo ebroşş,şişkooo ebroşşşşş

belkide cano çok lodos vardı onlamı alakalı bilemedim ama tuhasfım inanki
rüyam güzeldi hep aklımdaydı bugün bakalım nolcak gerçi benim kırmızılar yolda kesin sancılar hafif hafif var

ayyy bian önce gitsin bu sıkıntılarımız ne diyim cano...

inşallah gelmez kıss öyle deme benimde kaskatı kasıklarım sanki..bide afedersin çok gaz oluyo yaaa.

heee,ebroşum,rüyan harika,aleynanında dediği gibi,en kısa zamanda bebek sahibi olacağına işaret inşallah her şekilde.şişkooo ebroşş,şişkooo ebroşşşşş
cano inşallah ya buara zaten acayip iştahlıyım firenliyemiyorum kendimi gerçekten şşko olucam öyle gözüküyo ama bebiş olmadan
ayyy bian önce gitsin bu sıkıntılarımız ne diyim cano...

inşallah gelmez kıss öyle deme benimde kaskatı kasıklarım sanki..bide afedersin çok gaz oluyo yaaa.

inşallah cano yaa yoksa fena bişey
cano patlat müjdeyi bee ümitliyim senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…